A+ A-

Én a MILF, és a tini

Végre elérkezett a december vége, amikor az egész család síelni ment! Amikor odaértünk először lepakoltunk a férjem és a két gyermekem (11 és 15) lefeküdt aludni. Így én egyedül mentem le a bárba, hogy elfogyasszak egy kávét. Lementem a bárba és leültem egy asztalhoz. Velem szembe egy család ült 2 szülő meg egy nagyon helyes fiú. nem lehetett több 18 - nál. Megkaptam a kávémat és elkezdtem facebookozni hát igen próbáltam ez a menő anyuka lenni. Láttam, hogy néha odasandít, a fiú nézi a mellem az arcom. Bevallom ennyire fiatal fiúval még nem igen volt dolgom. Jól esett, hogy néz ez természetes, de nem különösebben izgatott fel vagy semmi különleges reakciót nem váltott ki belőlem. A felizgatni nem is jó szó sokkal inkább nem indította be a fantáziám. Eltelt 2 - 3 nap és a fiú még mindig nézett reggeli közben síelésnél vacsinál. December 31 - e volt. Hazaérve a síelésből én egyből levetkőztem és magamra tekertem egy törcsit mert itt így szokás meztelenül szaunázni. Mivel ma csak 7 - ig van Szauna ezért gondoltam bemegyek még egy órára férjem addig edzeni megy a gyerekek meg... Hát ők a szobában voltak.
A Szauna nagyon kicsi volt ahogy beléptünk egy kis tusoló kabin volt és egy öltöző azaz egy szoba ahol fiúk lányok egyaránt tartózkodhattak, de nem tartózkodott bent senki. A szaunában is csak egy nő és egy fiú ült szintén meztelenül. beléptem. Levettem magamról a törülközőt a 4 napja borotvált puncim így láthatóvá vált. felmentem a sarokba és szépen leültem lábamat kinyújtottam és nekidőltem a falnak. Csak akkor eszméltem fel ,hogy a fiú aki ott ül az a fiú aki mindig néz. velem szemben ült! pont. lábát ő felhúzta. és kicsit széttárta! A nő egy középkorú nő volt aki lent ült szépen diszkréten. A nő hamar kiment kb 2 percre rá mire bementem. Láthatóan régóta bent volt mert a feje már vörös volt. Szememet becsuktam és úgy próbáltam relaxálni. Egyszer csak kinyitottam a szememet és láttam h lába leengedve és az én lábamhoz ér farka pedig áll! Igen nagy kb 18 - 19cm - s lehetett a farka. Férjemnek csupán 15 colt és azért van az a helyzet amikor az a 3 cm igen sokat jelent főleg ebben az időszakban amikor peteérésem van. A fiú elvörösödött. Én is azért.
- Bo bo bocsánat - hebegte
- Semmi baj. Láttam ,hogy már néztél! Már többször is és ez teljesen természete dolog és igen nagy a fark... - elakadtam. nem nagyon akartam ezt kimondani de sikerült.
- Tessék? Hát köszönöm ,de de ha ilyen szép és sexi nő megdicséri a...
- Farkad - segítettem neki.
- Igen. szóval akkor nem nagyon fog lankadni... felültem és odaültem mellé most
- Szóval hány éves vagy?
- 17 - válaszolta
- Nagyon fiatal vagy még.
- Hát igen... Lennék azért néha idősebb. - válaszolta.
- Miért?
- Mert akkor érettebb nőkkel lehetnék. Nem szeretem a velem egykorú lányokat. Jó persze eliszogat elszórakozgat az ember velük de kapcsolatra nem nagyon jók.. a másik meg ha csak egy - két alkalmas szex... - itt megállt
- Hallgatlak.
- Nem vagyok egy kihasználós típus ne érrts félre.szóval nyilván el kell kezdeni mindig minden valamikor senki se profi ,de akit én eddig kifogtam azok hát mind elég szarul csinálják...
- Tudod.. tényleg nagyon nagy a farkad.. férjemnek nem ekkora.. kisebb. És nagyon ritkán elégít ki. Most meg peteérésem van és már nagyon kívánnám a szexet. - elnevetem magam. - Sajnálom nem tudom ,hogy miért mondok neked ilyeneket.
- Mi egy hete itt vagyunk és nem tudtam kiverni szerintem tudom, mit érezhetsz.. - felült.
A maradék pár percre csak néztünk előre. Nem szólaltunk meg csendben maradtunk. Ő néha megnézte a puncimat, amit csak felülről láthatott. Majd felálltam és kimentem! Követett ő is valószínűleg már ő se bírta én leültem egy kicsit a padra ő is így tett még mindig álló farokkal.
- Fuh neked aztán jó sokáig áll - jegyeztem meg
- Hát igen nem lankad könnyen - közölte. - Csak ha rosszul csinálják.
Elmentem lezuhanyozni. Jó hideg vízzel. Ránéztem az órára 18:28 volt. Majd egyszer csak a popsimnál éreztem a fiú farkát lábam közé csúsztatta a farkát és átkarolt
- Ezt nem szabadna.. Szeretem a családom.. és még a nevedet sem tudom.
- Bálint. És a tiéd? - kérdezte miközben a hasamat majd a melleimet simogatta és egyből utána már a nyakamat csókolgatta és finoman harapdálta farka lábam között be - ki járkált és folyamatosan a puncimhoz dörgölőzött.
- Anita. - feleltem majd egy nagyon sóhajtottam - Ah úristen... de jó... de nem, nem helyes, Bálint, nem helyes...
- Nem kell tudnia senkinek róla. - kezével közben megfordított és meztelen teste az én meztelen testemhez ért. kezével a popsim masszírozta. Én néhányszor nyögtem, de végül átöleltem és én is simogattam a hátát illetve a popsiját! Nagyon beindított, ahogy a farka a puncimhoz ér és egyre nedvesebb lettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Rinaldo 2016. 06. 6. hétfő 12:49
Szuper.
#13 RAVETRAIN 2016. 03. 28. hétfő 12:34
Igen, itt ott a fogalmazás lehetne jobb is, de szerintem egész jó lett.
Bíztatásképp 8p!
#12 rockycellar 2016. 02. 10. szerda 18:09
erős közepes
#11 sztbali 2016. 02. 10. szerda 17:54
Elég jó.
#10 vakon53 2016. 02. 10. szerda 13:17
Jó dolga volt a fiúnak.
#9 veteran 2016. 02. 10. szerda 10:35
Tetszett.
#8 papi 2016. 02. 10. szerda 10:15
Egész jó
#7 zsuzsika 2016. 02. 10. szerda 10:05
Igaza van gyuri0926-nak
#6 fiesta14 2016. 02. 10. szerda 08:34
Fura. Ebben a korban nem arról híresek hogy ilyen jól bírják... és a tapasztalat sem ekkora....
a vége elkapkodott. Ezek ellenére nem rossz.
#5 cscsu50 2016. 02. 10. szerda 06:39
egynek jó
#4 Andreas6 2016. 02. 10. szerda 06:26
Hát még ha rendesen tudnál fogalmazni!
#3 feherfabia 2016. 02. 10. szerda 05:45
Kellemes lehetett!
#2 A57L 2016. 02. 10. szerda 04:15
Jó dolga volt a fiúnak.
#1 Törté-Net 2016. 02. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?