A+ A-

Milady

Karesz ismer. Mivel elmondtam neki mindent: az ártatlan puncisimogatásaimtól a legmocskosabb dugásomig… Vagy talán mégsem mindent? Egyedül azt nem tudhatja, amit későbbre tartogatok, csak mert meglepetésnek szánom. A kapcsolatunk ennél bizalmasabb nem is lehetne, hiszen megosztjuk egymással a vágyainkat, sőt meg is valósítjuk azokat.
Az élet rövid, nincs olyan, aki legalább egyszer ne csábulna el. Én kihasználom, és ha elcsábulok, nem a párom háta mögött csinálom, hanem előtte. Igen, egymás szeme láttára is, másokkal; és Karesz is. Kárhoztattok érte, vagy irigykedtek? Döntsétek el, de mi így élünk. Olyan is van, hogy elragadnak az érzékek, külön-külön is minket, de később mindent elmondunk egymásnak. Ez nem megcsalás, engedélyünk van rá, mert megfogadtuk, hogy megtesszük, amire vágyunk. Veszélyes játék a penge élén - mondaná valaki, nálunk azonban működik. Egyelőre. Ki tudhatja? Ilyen az élet, semmire sincs garancia. Karesz nem akar kisajátítani, én mégis az övé vagyok. De akkor miért nem tudhat mindent?
Mert különálló személyiség vagyok, nem az ő része. Lehet egy piciny rejtett énem, olyan titkokkal, amelyeknek idő kell, hogy a felszínre törjenek, csak ki kell várni a megfelelő pillanatot. De ez nem akadályoz meg abban, hogy másoknak elmeséljem. Miért is ne… akár az egészet.
Duci a csaj, így kezdődött. Ezt mondták rám az osztálytársak az általánosban, pedig nem voltam kövér. A hülye majmok! Kicsivel több felesleg volt mindig is rajtam, csakhogy az összes média a modell alkatú csajoktól hemzsegett akkoriban. Az újságok, a TV is ezt okádta, a bamba fiúk meg elhitték, hogy egy lány már nem is lány, mikor ötven kiló felett van, hanem tehén. Tehén! Ilyeneket vágtak az én fejemhez is a mulya kis köcsögök, mert két számmal nagyobb farmert hordtam, mint az átlag.
Akkor majdnem megutáltatták velem az alakomat, de ma már csak sajnálni tudom őket a korlátoltságukért. Egy idő után aztán elmúlt az éretlen csúfolódás, mert tojtam a kis köcsögök fejére. Feketére festettem a hajamat, Lennon-napszemüveget vettem, bár gémkapcsot nem raktam a fülembe, mint egy-két alternatív csaj a suliban, de én sem voltam egyszerű eset. El is neveztek Miladynek, olyan távolságtartó voltam.
Nyolcadikra változott a helyzet, a fiúk kötözködéséből kíváncsiskodó nyúlkálás lett, én azonban hamar leszereltem a tapizókat egy-egy jól irányzott rúgással, és a fiúk más áldozat után néztek.
Már korábban felfedeztem magamnak testem érzékeny pontjait. A takaró alatt kutakodtam először, tükörben tanulmányoztam magam, aztán a fürdőkád vizében, a jótékony habok puhaságában indult el simogató kezem. Volt egy szivacs, amivel mosakodtam, azzal dörzsöltem hegyesedő cicijeimet, mikor végre megduzzadtak – hatodikos korom elején -, majd eljött az idő, amikor a szappanos szivacs a lábaim közé vándorolt, és a tenyerem élébe kellet harapnom, nehogy anyuék meghallják első kéjsikolyomat.
Ezután függő lettem. Gyönyörfüggő! Ha egyedül maradtam, kezem önkéntelenül is megindult titkom felé. Huh, még egyszer nyilvánosan, a strandmedencében is csináltam, miközben a szőrös férfiakat vizslatta tekintetem. Ott remegtem a medencében. Először a félelemtől, hogy észreveszik víz alatti ténykedésemet, aztán meg a váratlanul rám törő orgazmus hullámaitól. A testemet körbevevő víz elgyengített, és a forró mennykő úgy hasított belém, hogy azt képzeltem, ott helyben beleolvadok a vízbe.
Nyolcadikban már semminél sem vágytam jobban a „hímek” – ahogy barátnőmmel hívtuk a fiúkat – érintésére, de nyálas kis próbálkozásaikra csak undor fogott el, és engem inkább az idősebb fiúk, férfiak izgattak fel.
Magammal azonban nem voltam elégedett. Iszonyodva nézegettem kis hurkáimat, szélesedő combomat, egyedül a melleim tetszettek, amikor nőni kezdtek, de ismerve anyu adottságait – apu bögyös macának hívta – tudtam, hogy nem maradnak olyan szép kerekek, és valóban, hatalmas bimbóudvarral a hegyükön hamar megnyúltak.
Sokat álltam akkoriban a tükör előtt, ujjammal végigrajzolva melleim kiszélesedő vonalát, a közöttük rejlő mély völggyel együtt, és azon járt az agyam, hogy senkinek sem kellenek majd ezek a felfújt izék, aztán a kiszélesedő combom látványa még inkább letört. A tornaórán irigykedve figyeltem, hogy a vékonyabb lányoknak nem ér össze a combja töve, mint az enyém, és tőlük a legapróbb eltérés is mélyebbnél mélyebb kétségbeesésbe taszított. Pedig így visszanézve a fényképeket, egyáltalán nem voltam túlsúlyos, csak a tiniagy által felnagyított problémák tűntek megoldhatatlannak, na meg alacsony termetem is erősítette az érzést, hogy szélesebb vagyok a kelleténél.
Nyolcadik második félévére azonban kissé megnyúltam, és fogytam is, majd új testtáj – elvékonyodó derék – kezdett rajtam kialakulni. Hatalmasra duzzadt mellemmel azonban még nem tudtam, mit kezdeni, bő pólókkal, szűk melltartókkal takargattam, és a kíváncsiskodó tekintetek egyre inkább kísértettek a tesiórákon. Persze tetszett az érdeklődés, mégsem kacérkodtam a szájtáti fiúkkal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 teacherdog 2016. 02. 14. vasárnap 20:56
Jó történet, kivánja a folytatást!
#12 sunyilo 2016. 02. 9. kedd 21:47
Ez lyó.
#11 rockycellar 2016. 02. 9. kedd 18:04
Ez nagyon jó történet
#10 veteran 2016. 02. 9. kedd 13:39
REMEK írás.
#9 vakon53 2016. 02. 9. kedd 12:29
Jó kis tini történet.10 Pont!
#8 Andreas6 2016. 02. 9. kedd 10:11
Tetszett, tényleg aranyos. Van hangulata, ami ezen az oldalon ritkaságnak számít.
#7 papi 2016. 02. 9. kedd 09:23
Egész jó
#6 cscsu50 2016. 02. 9. kedd 08:59
Aranyos!
#5 zsuzsika 2016. 02. 9. kedd 08:12
Nem rosst.
#4 mif23 2016. 02. 9. kedd 08:10
Édes kis story!
#3 nandika66 2016. 02. 9. kedd 07:54
smile
#2 feherfabia 2016. 02. 9. kedd 06:31
Aranyos!
#1 Törté-Net 2016. 02. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?