A+ A-

Társasjátékozás után

Furcsa volt Zalánnal egy légtérben lenni egész este. Főleg úgy, hogy Márk ölében és szájában töltöttem azt, magamon érezve mégis acélos kék tekintetét. Most hideg kék volt. A gondolatát is utáltam annak, hogy Márk éjfél körül valószínűleg itt fog hagyni. Zsuzsit, a volt barátnőjét kísérte haza az utolsó vonattól. Nem féltékeny voltam, csak tudtam, mennyire hiányozni fog az illata, az érintése és úgy alapvetően a közelsége. Alig két hónapja voltunk együtt. Meg aztán a jelenléte egy láthatatlan erőtérként feszült köztem és Zalán között. Nem akartam, hogy megint hozzám szóljon, hogy megint kedves legyen velem és aztán újabb két évet szenvedjek miatta. Nem akartam újra ebbe a hibába esni.
Az ilyen társosozós bulik alkalmával, mint amilyen ez is volt, általában alkohol is folyt bőven. Gyakorlott ivó révén én csak szabadszájúbb lettem tőle, de volt akikre nem így hatott. Miután Márk lelépett Zsuzsiért, négyen maradtunk a házban. A srác, akié a kégli volt, a barátnője, Zalán és én. A srác barátnője hamar elaludt, asszem egy kicsit többet ivott, mint kellett volna, hamarosan a srác is utánament, kettőnkre hagyva a nappalit.
- Kérsz még bort? - kérdezte Zalán pár percnyi idegenkedő hallgatás után. Ez volt az első érdemi mondat, amit az elmúlt két hónapban váltottunk.
- Ja- nyújtottam felé a poharam, de legnagyobb meglepetésemre ő finoman kivedte azt az ujjaim közül és a karomnál fogva magához húzott és úgy szorított, hogy mozdulni sem bírtam. Majd' három éve ismertem, ez a viselkedés nagyon nem vallott rá. Ez megijesztett. Hirtelen leblokkoltam és nem tudtam mit tenni. Remegve pillantottam fel az arcára. Dühöt láttam rajta.
- Jézusom, Zalán! Mi ütött beléd?
- Te az enyém vagy - motyogta idegesen, aztán még megismételte egy párszor, de a szavak értelmetlen hápogássá álltak össze a szájában.
- Zalán, te részeg vagy.
- Előfordulhat. - Még mindig magához szorítva tartott. - Nem hiszem el, nem hiszem el!
- Mit? - Hangom reszketősen csengett.
- Hogy végül egy ilyen taplót engedtél be a lábaid közé, mint ő. Egy ócska ribanc vagy.
Arcul köpött. Sikítani akartam, de ő gyorsabb volt és a számra szorította a kezét. Kapálózni kezdtem, mert alig kaptam levegőt.
- Most bezzeg már menekülnél mi? Csak tudod, az a baj, hogy most te kellesz énnekem és nem fordítva. És én nem szeretem, ha el akarnak venni tőlem olyasvalamit, amin már az én nevem áll.
- Soha nem jönnél össze velem. Ezt mondtad, emlékszem. És ezt Ági is megerősítheti.
- Őszintén szólva most egy cseppet sem érdekel Ági. Engem most az érdekel, hogy lefeküdtél-e azzal a barommal.
- Semmi közöd hozzá!
- Igazán? - kérdezte és finoman elkezdte lefelé csúsztatni a kezét a hasamon. Az érzés alapvetően ijesztő és taszító volt, de a testem valószínűleg nem így gondolta, mert éreztem, hogy benedvesedek és bőrének régről ismert, puha illata lassan bekúszott az orromba. Végül mégis a józan eszem győzött. Kiugrottam a karjai közül és az ajtó felé iramodtam. Ő azonban pár ugrással utolért, hanyattlökött sé rám feküdt, hogy mozdulni se bírjak.
- Akarlak - nyögte. - Itt és most.
- Nem! - próbáltam meg lelökni magamról, de nem voltam elég erős. Ő kihasználva a pillanatnyi ijedtségemet, hirtelen benyult a pólóm alá és rámarkolt a melleimre. Az érzés egyszerre volt pánikbaejtő és valami perverz módon örjítő és szexi. Felnyögtem.
- Na, látod, élvezed te ezt.
- Mocskos állat! - vágtam bele azokba a kék szemekbe, amiktől annyiszor gyengült már el a térdem. Aztán pillantásom az ajkára tévedt, de csak egy fél másodperc erejéig, ugyanis szinte azonnal az enyémre szorította őket. Először nem akartam utat engedni a nyelvének, de beláttam, hogy nincs más választásom, ha nem akarok megfulladni. Nem csókolt valami jól. Legalábbis nem olyan jól, mint Márk. Hirtelen eszembe jutott, hogy most valahol Zsuzsival kettesben poroszkálnak a városban. Rámjött a sírhatnék.
- Jézusom, nem akartalak bántani! - visszakozott Zalán hirtelen. - Vagy ennyire szarul csókolok?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.15 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Rinaldo 2016. 06. 6. hétfő 10:37
gyenge,.
#9 papi 2016. 02. 6. szombat 14:04
Ez a semmi és a nulla között van .
#8 sunyilo 2016. 02. 5. péntek 21:31
Ez határeset...
#7 veteran 2016. 02. 5. péntek 09:09
Ezt már kár minősíteni. Finoman szólva is bűncselekmény.
#6 zsuzsika 2016. 02. 5. péntek 07:38
Borzalom.
#5 genius33 2016. 02. 5. péntek 06:57
Hááát... ez már a bűn kategóriát surolja.
#4 A57L 2016. 02. 5. péntek 06:13
Szadista állat.
#3 feherfabia 2016. 02. 5. péntek 06:01
Gyenge!
#2 vakon53 2016. 02. 5. péntek 03:16
Mértnem rugtad szét a heréjét ennek az álatnak.
#1 Törté-Net 2016. 02. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?