A+ A-

Amber

Alig léptünk ki az étteremből, máris követni kezdtek, egy sovány, magas pasas szegődött a nyomunkba. Belekaroltam Amber - be hogy kicsit gyorsabb tempóra ösztönözzem, de magassarkúban volt, alig tudott lépést tartani velem. Elkerülhetetlen volt a harc, a mélygarázsban sor is került rá.
Szerencsére nem kellett a pisztolyt használnom, elég volt a puszta kezem is. Betörtem a fickó orrát és talán eltörtem néhány ujját, karomat a nyakára szorítva faggattam, árulja el, ki küldte, de ő végig tagadta hogy bárki is felbérelte volna. Véletlenszerűen választott ki, mert gazdagnak látszódtam... Csak pénzt akart, a táskának ehhez nem volt semmi köze.
Még néhányszor megütöttem, aztán vérbe fagyva hagytam a földön. Partnernőm halálra rémülve figyelte a jelenetet, éreztem hogy összerezzen amikor újra belekaroltam.
Fogtam egy taxit és a Palais nevezetű szállodába vitettem magunkat.
A szobám már ki volt fizetve, csak annyi volt a dolgom hogy élvezzem a jól megérdemelt pihenést. Szépen betereltem a szőke cicababát a 123 - asba, aztán bezártam az ajtót.
- Nős vagy? - szólalt meg Amber elsőnek. Furcsa módon kezdeményezett beszélgetést, de válaszoltam.
- Igen. - vetettem egy pillantást a karikagyűrűmre. Valójában már csak papíron voltunk együtt, külön éltünk három éve. Lisa besokallt és én nem hibáztattam érte.
- Csinos a feleséged?
Az volt.
- Igen.
- Nem féltékeny? Az éjszakai munka...
- Nem.
- Ha ilyen férjem lenne, én az lennék...
Valójában ő is az volt. A pénz tetszett neki, de a pénzkereseti módszer már kevésbé. Aztán megérzett rajtam valami női parfümöt... Rúzsfoltokat talált az ingemen. Mondtam neki hogy a munkámmal jár, ma már én is belátom hogy ez baromság, bár azért nem illendő visszautasítani egy kedves figyelmességet, akit a vevő biztosít a megfáradt kézbesítőnek.
Sokba is kerül nekik és hogy őszinte legyek, jól is esik egy kis kényeztetés egy feszültségekkel teli strapás nap végén.
Sok kurvával volt dolgom, bevallom, de csak egy nővel szeretkeztem, és az a feleségem volt. A többiekkel csak szex volt, érzelmek nélkül.
Ez a mostani meglehetősen fiatal volt, talán huszonöt éves.
Felült a minibár tetejére, őrjítően szexi pózban, de én inkább próbáltam az üzletre koncentrálni. Nem akartam megsérteni a hölgyet, öntöttem neki egy italt, aztán leültem az asztalhoz hogy szemügyre vegyem a táskám tartalmát.
- Kívánlak... - suttogta olyan hangerővel, hogy még éppen halljam.
Egészen hihetőnek tűnt, de tudtam hogy csak szakmai fogás. Én jó voltam az én melómban, ő profi volt a sajátjában.
Egy üveges kis vitrin állt az asztalommal szemben, jól tükröződött benne Amber alakja. Egy pillanatra néztem csak fel a papírok közül, de amit láttam, az néhány hosszú másodpercre odaszegezte a tekintetemet. Szőke partnernőm vadul simogatta magát, alul - felül, egyaránt.
Izgató látvány volt, nagyon is!
Végül is, miért ne élvezhetnénk egymás társaságát? Idáig minden remekül alakult. Kellemes utazás, finom ebéd, remek italok és persze a legfontosabb: sikeres üzletkötés. Kis gigszer a pitiáner tolvaj, de még így is 80% - 20% az arány.
Miért ne lehetne egy fülledt estével zárni a napot? Vétek lett volna elutasítani egy ilyen csodaszép nőt, ha már ki van fizetve...
Döntöttem. Lezártam a táskát, a pisztolyomat letettem mellé, aztán a hűtőszekrényhez léptem.
- Szereted a rosszfiúkat? - suttogtam Amber fülébe.
Esküszöm, felcsillant a szeme.
- Igen... nagyon...
Elmosolyodtam.
- Minden tiszteletem a tiéd szépségem, de most kőkeményen meg foglak kúrni....
Nem szoktam nőkkel ilyen hangnemet megütni, de láttam hogy erre indul be. Már ebbe az egy mondatomba is beleborzongott, kéjesen nyalogatta vérvörösre festett ajkait, mialatt addig gomboltam a bordó ruháját amíg csak szembe nem találtam magam a fekete melltartóba bújtatott, alaposan felpolcolt mellekkel. Egymáshoz kezdte dörzsölni őket hogy étvágyat csináljon, jól tudta mivel és hogyan tud hatni a férfiakra, mire kibújtattam a fekete csipkebugyiból, már nem volt szükség trükközésre. Kemény voltam mint a beton.
- Azért jöttem hogy a farkadra húzz, bébi, úgyhogy vedd le azt a gyűrűt és add meg végre ami nekem jár... - átvette a stílusomat. Kicsit közönséges volt, de bevált.
Lehúztam a gyűrűt majd a minibár tetejére raktam, pont a szőke feneke mellé. Vad üzekedésünk közben valószínűleg leeshetett, vagy Amber lökte le a kezével miközben próbált kapaszkodni.
Keményen dugtam amit ő láthatóan nagyon élvezett, hátrahajtott fejjel végig csak annyit hörgött hogy “még még”. Hosszú lábait körém kulcsolta és csak nyögött az ütemre, amit én diktáltam és a súlyunk alatt dübörgő hűtőszekrény. Nem tudom voltak - e a szomszéd szobában, ha igen, nem hagytunk nekik sok találgatnivalót arról hogy mit csinálunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 02. 2. kedd 08:11
Elmegy.
#7 sztbali 2016. 01. 30. szombat 15:15
Tetszett.
#6 sunyilo 2016. 01. 29. péntek 18:07
Életszagú. Ha valakinek ez büdös, szagolgasson lócitromot...
#5 veteran 2016. 01. 29. péntek 14:33
NAGYON gyenge.
#4 papi 2016. 01. 29. péntek 11:29
Azért nem olyan rossz.
#3 A57L 2016. 01. 29. péntek 09:08
Kár volt ezt leírni.
#2 cscsu50 2016. 01. 29. péntek 08:22
gyenge
#1 Törté-Net 2016. 01. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?