A+ A-

A folyamat

Egyetemi hallgató vagyok, lassan végzek. Lényegtelen milyen karra járok, az talán fontosabb hogy 5 éves képzésről van szó. Másod éves voltam, albérletben laktam két másik egyetemistával. Egy lánnyal és egy fiúval. Mind a hármunknak saját szobája volt, szóval nem kellett együtt aludnom senkivel, nem kellett osztozkodni a légtéren. A kis szobájában mindenkinek megvolt a saját, privát szférája. A lány lakótársam viszonylag csinos nőnek mondható, a srác annyira nem álom pasi. Mindhárman úgymond az ideális lakótársak voltunk egymásnak. Ha kellett takarítottunk, vásároltunk. Mikor kire esett a sor. Túl sokat nem beszéltünk. „Szia! Helyzet? Nem sok. Órára megyek.” Ennyiben merült ki a beszélgetésünk.
25 éves lány vagyok, és ami a külsőmet illeti, nem mondom, hogy nincs mit javítani rajtam, de összességében meg vagyok elégedve azzal, amit a természettől kaptam. Főleg mások véleménye alapján vettem a bátorságot ezt leírni, de azért tükröt is szoktam használni. A sztori átélése érdekébe talán jó, ha leírom, hogy 168 magas vagyok, 60 kg körül mozgok, kerek fenekem van, és közepes méretű mellem. Utóbbival kifejezetten ki vagyok békülve, sosem akartam akkorát, hogy leszakadjon a hátam tőle. Nem egy sportos mindenhol izmos nőt kell elképzelni, aki ki nem szakad az edzőteremből, és minden nap azt irkálja a facebookra, hogy „kitűzött cél elérve”, „na, akkor gó lábazni” stb. Nem, nem ez a stílusom.
Június közepén vizsgákra tanultam. A barátom Németországban dolgozott. Már 1 hónapja távol volt. Akkor 21 éves voltam, és 19 éves korom óta voltam együtt Petivel. Jól kijöttünk, a távolság azonban az utolsó évben és a külföldi munkája kicsit már kezdett problémát okozni.
Egy konzervatív lány voltam, hűséges. Mindig is Családban gondolkodtam, tisztességes munkában. Nem voltam bulizós picsa, nem voltam ribancos. Egy természetes külsejű, természetes dolgokat kedvelő, lányt kell elképzelni, aki épp talán élete legboldogabb időszakát éli, jó nagy adag céltudatossággal nyakon öntve. Fontos volt a suli, a szüleim és persze a párkapcsolat, amiben éltem már egy ideje. Bulizni is úgy mentem el, hogy vagy a barátommal, vagy csak 1-2 legjobb barátnőmmel iszogattunk, akkor sem ki tudja mit, nem voltam szeszkazán.
De! (és ez egy nagyon nagy de) Legyen az ember akármilyen is, ha a szervezete olykor megszólítja. Nem voltam különösebben perverz, sem az átlagosnál nagyobb szexuális étvágyú, de olykor rám tört azért a vágy. Természetesen Petivel életem végéig terveztem akkor a dolgot. Nagy szerelem, kizárólag ő létezett. Ő vette el a szüzességem, és nem voltam más férfival rajta kívül.
Azon a nyáron már többször kerültem abba a helyzetbe tanulás közben, hogy mikor olvasgattam, félig bambán azon kaptam magam, hogy a kezemet a lábam közé szorítva tartottam, olykor az ujjammal is „piszkálgattam” magam persze ruhán keresztül. Nem maszturbálás volt, csak valahogy mindig a combtövem vagy a szeméremdombom felé járkált a kezem. Volt persze olyan is, hogy - akkor már tudatosan - benyúltam a bugyimba és simogattam magam, de akkor sem adtam át magam az élvezetnek, és inkább félbeszakítottam. Nem önsanyargatásból, hanem mert vagy stresszeltem, hogy le vagyok maradva a tananyaggal, vagy nem voltam eléggé felpörögve. Volt persze, hogy ugyanezzel a kezdéssel ugyancsak tanulás közben ismét eltévedt a kezem, jobb hangulatban lehettem, és a lábam közétől a mellkasomig végigfutott az a bizonyos feszült izgató érzés. Hogy tudnám ezt körülírni? Olyan, mint valami nagyon enyhe de, finom „fájdalom”. És szinte az ujjaddal tudnád mutatni, hogy éppen hol érzed. Szóval ezt éreztem, és persze jött a „hang” belülről, hogy „üsse kő”. Egyébként is biztos jobb lesz utána kicsit kevésbé feszülten a kötelességekre koncentrálni. Amikor beletörődtem a ténybe, hogy „elcsábítottam magam”, letettem a jegyzeteimet kényelembe helyezkedtem, és benyúltam a nadrágomba. Először csak a fehérneműmön keresztül. Még jóformán magamhoz sem értem, de jól esett. Szépen elkezdtem simogatni, először végig az egész nyílást, a combom tövét nyitott ollót formálva az ujjaimmal. Akkor már éreztem egy kis nyirkosságot odalent. Igen, benedvesedtem. Letoltam a nadrágom a combom feléig, a bugyimat pedig félrehúztam a bal kezemmel. Mosolyogva annyit mondtam: „uhh”, mikor megláttam az első nedvességcseppet gyöngyözni a puncimon. Az ujjbegyemmel masszírozni kezdtem, ami egyre jobban süppedt be a szeméremajkaim közé. Csúszott, és mikor távolodott az ujjam a nyílástól, látni lehetett, ahogy a kicsit sűrűbb állagú nedvesség fonalat húz maga után. Egy kicsit azért benyálaztam a kezem, majd addig játszottam, amíg el nem értem a csúcsot. Biztos kíváncsi vagy azért a részletekre, azt most nem fogom körülírni, hogy jutottam el az orgazmusig.
Már most felnőttesebb a megjelenésem (és ezt minden téren kell érteni), akkor még „babapuncim” volt. A formája –ami persze most is ilyen- nem volt különleges.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Ulysses 2017. 03. 31. péntek 19:14
Ennek a történetnek nem kell folytatás. Ez így kerek egész. Annyira életszagú, hogy biztosan van valóságalapja legalább néhány részletnek, vagy valós személyekről mintázta a szerző a szereplőket.
#10 zsuzsika 2016. 01. 19. kedd 08:56
Nem rossz.
#9 cscsu50 2015. 12. 19. szombat 07:37
kicsit vontatott
#8 feherfabia 2015. 12. 19. szombat 06:58
Kicsit vontatott,de jó!
#7 veteran 2015. 12. 18. péntek 16:13
Ismét remekírás folytasd.
#6 papi 2015. 12. 18. péntek 11:26
Egész jó, várom a folytatást.
#5 deajk2008 2015. 12. 18. péntek 10:09
tetszett jó lett folytasd
#4 Rinaldo 2015. 12. 18. péntek 08:29
Jó.lesz folytatás.
#3 Andreas6 2015. 12. 18. péntek 07:10
Gratulálok, jól írsz.
#2 A57L 2015. 12. 18. péntek 03:42
Kiváló,szép írás.10P
#1 Törté-Net 2015. 12. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?