A+ A-

Alkalom szüli...

Akkoriban egy nálam jóval fiatalabb lánnyal jártam, már vagy két éve, a szüleivel is kiváló volt a kapcsolatom, főleg, hogy alig tizenegypár évvel voltak csak idősebbek nálam. Kulcsom volt a házhoz, így azon az estén is bejelentés nélkül érkeztem. Teca (a barátnőm) szobája üres volt, de a fürdő ajtaja alatt látszott, hogy ég bent a lámpa, így hangos "Helló!" - val be is nyitottam. Ám a kádban nem az én kedvesem ázott, hanem az anyja, akit én csak Babimamának szólítottam, bár a "mama" korhoz még volt vissza néhány éve.
- Teca? - kérdeztem kissé sután és nem nagyon meresztettem a szememet a kád felé, csak úgy illemből, de éreztem, hogy valahogy "természetesen" kellene viselkednem, hiszen Babimama nyakig a vízben, a víz tetején arasznyi vastag hab, szóval nem igazán vétünk az illem ellen, mégis...
- Nem telefonált? - csodálkozott Babimama, miközben picit kinyújtotta a nyakát, jelezve, hogy a szokásos puszik így is járnak, még ebben a fura helyzetben is.
- Nem voltam bent, lehet, hogy azért nem ért el. - mondtam, miközben odahajoltam az arcához, de közben ő is tovább mondta:
- Toncsiékhoz ment, van egy rakat kuncsaftja, valószínűleg későn jön, ha jön egyáltalán.
Toncsi a lány nagybátyja volt, vidéken lakott és Teca - aki kozmetikus volt - néhány hetente lejárt hozzájuk és a környékbelieket vakolta jó pénzért. Én viszont arra gondoltam, hogy Babimama elég korán elkezdte a hétvégi lazulást, mert konyakillatú volt a lehelete.
- Lehet, hogy hazaszól még - dőlt vissza a kádba Babimama - ha nem szabadul ma. Ülj le bent, mindjárt végzek, csak olyan jó itt ázni a forró vízben.
- Béla hogy van? - kérdeztem rá a férjére, aki azidőtájt már hetek óta szanatóriumban volt, szívműtét miatt igen hosszú lábadozásra ítélve, plusz megtetézve egy jó adag önsajnálattal, szóval beteg volt "nagyon".
- Tőle jövök, telenyöszörögte a fülemet, mert szerinte a gyógytornászt a pribék - képzőből szalajtották, de onnét is kirúgták kegyetlen bánásmód miatt. - mosolyodott el Babimama, miközben maga felé húzkodta a lassan megrokkanó habot a víz tetején.
Én kifelé indultam, de az ő szobájuk felé, mert ott volt a tévé.
- Igyál egyet! - szólt utánam, de nem válaszoltam, viszont két pohárba töltöttem és visszamentem a fürdőbe.
- Ne igyak egyedül! - mondtam és odanyújtottam neki a poharat.
Kissé meggondolatlanul mozdult, a fél melle kilátszott a habból ahogy elvette az italt, de mindjárt el is tűnt, ahogy visszadőlt és kortyolgatni kezdte, miközben megint a habbal vacakolt.
...és akkor nekem abban a pillanatban mintha gyengeáram szaladt volna végég a gerincemen: teljes terjedelmében bevillant az agyamba a helyzet teljes pornográf volta. Azért nem az erotika szót használom, mert ebben semmi szép és nemes dolog nem volt, mint ami egy erotikus helyzetben lett volna.
Ott volt tőlem fél méterre egy meztelen női test, történetesen a barátnőm anyjáé, alig pár liter vízzel borítva, egy vékony réteg hab választja el csak a pillantásomtól és én ettől kezdve csak azon munkálkodtam, hogy minél több élményt kihozzak ebből. Ha csak a látvány szintjén is, de birtokolni akartam, egy igazi kukkoló mentalitásával és "aljasságával". Fél seggel a kád szélére ültem és mindenféle közömbös témákat dobtam fel, hogy az időt húzzam, amikor majd csak történik valami, ami miatt az áramütést éreztem. Persze nyíltan bámulni sem nem mertem, sem nem akartam, ebben a helyzetben számomra a VÉLETLEN volt az elfogadható, amikor az "áldozat" tudtán és akaratán kívül lesz "áldozat".
Attól lesz CSAK AZ ENYÉM az élmény.
Ezt akkor nem kellett végig gondolnom, valószínűleg - több más állatsággal együtt - a génjeimbe van kódolva, vagy csak úgy az agyamba égetve...
Gondtalanul csevegtünk, miközben elszürcsöltük a konyakot és a vízen a hab is egyre jobban gyérült, így Babimama egyre gyakrabban legyezgette maga elé a maradékot, de szinte játszva, nehogy tudatosuljon bennünk, hogy ez nem helyes és nekem semmi keresni valóm a fürdőben. A nagy szövegelés közben - naná, hogy véletlenül - én is belenyúltam a vízbe, közben csak úgy fél szóval kérdezve, hogy:
- Nem hűlt ki?
(Ezzel a mozdulattal fel is szakítottam a habréteget és a látószögem peremén felragyogott a gyöngyházszerűen fehér női test és az ágyék sötét háromszöge.
Megvagy! Egy tizedmásodpercre, de megvagy! Ujjongtam magamban, miközben felálltam.)
Lesprickoltam az ujjaimról a vizet, miközben oda sem nézve mondtam:
- Kezd hűlni, hozzak még egyet? - a pohár felé intettem, ő a kezembe adta.
- Tölthetsz egyet, de ne hozd be, mindjárt jövök befelé.
Könnyedén vettem az elbocsátást, az én élményem már megvolt, úgy elraktároztam, hogy kőbe vésve sem tartósabb. (Ne kérdezzétek, hogy mire jó az ilyen, fogalmam sincs, de az, hogy láttam Babimama pinaszőrét, az nekem egy pornófilmmel felért.)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 veteran 2016. 09. 12. hétfő 08:50
Folytatni kellene. 8 pont.
#8 sikamika 2016. 09. 11. vasárnap 21:38
szerintem jo.
#7 sunyilo 2016. 09. 9. péntek 20:01
Egész jó lett.
#6 vakon54 2016. 09. 9. péntek 13:33
Feleségem és én 10 pontot adunk rá!
#5 zsuzsika 2016. 09. 9. péntek 08:19
A téma nem rossz.
#4 deajk2008 2016. 09. 9. péntek 08:06
elment 5p tudtam adni rá folytasd...
#3 listike 2016. 09. 9. péntek 07:54
Jobb is lehetett volna.
#2 A57L 2016. 09. 9. péntek 05:26
Nem lett rossz,de jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2016. 09. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?