A+ A-

Kalandjaim 3. epizód - Megadtam magam

Elérkezett. Eljött ez a nap is. Minek egyeztem bele? Krissz már három napja nem volt itt. Nem is nagyon beszéltünk az esetek óta. Igazából csak én kerültem. Mert gondolkodnom kellett. De a sanyarú tény az volt, hogy bármennyire is próbáltam nem kívánatosnak látni, vagy nem vonzónak azt, hogy kiverem neki nem ment. Azt hogy Ő nekem csinálja és én azt élvezem, az akkori kis naiv és tudatlan felfogással még be adtam magamnak, hogy „normális”. De miért élvezem, hogy a farkához nyúlok? Ezen gondolkodtam, és két nap után feladtam, mert akárhányszor az esetre gondoltam merevedésem lett. Ezek után ma oda jött. És mintha semmi nem történt volna, vagyis pont azért mert történt valami – megkérdi, hogy ma átjöjjön –e? Tudta, hogy anyám nem lesz otthon megint, mivel reggel otthon látta nálunk, tehát délutános lesz. – Aha. Feleltem. Ennyit tudtam csak hirtelen kimondani.
Csengetnek. Kinyitom az ajtót és Krissz az. Egyből a „másik” énjét vette elő mihelyst belépett a házunkba. Simuló volt. És extra melegséges. Ezt úgy kellett elképelni, hogy folyamatosan kereste a testi kontaktust, míg az előtérből a nappaliba, majd a konyhába értünk. – Mit akarsz, mit csináljunk? – kérezte, miközben a lágy kék szemeivel vizslatott. – Hát, elmegyek, WC-re addig menj fel a szobámba és kitalálunk valamit! – jobb nem jutott az eszembe, így ezt mondtam. Sejtelmes voltam, de az is akartam lenni, mert fogalmam sem volt mi lesz. Mit akarok egyáltalán? A farkát. És igen ezt a fejemben is kimondtam. Ott hangosan.
Felértem. Szobámba az ágyamon feküdt. Könyökével támasztotta felsőtestét majd felült és ezt mondta – Nem akarsz levetkőztetni? Oda ültem az ágyra és levettem a pólóját. Majd a nadrágja következett. Nem tehettem róla, de máris ráfogtam neki. Éreztem még nadrágon keresztül is, hogy ágaskodik a szerszáma. Majd lehámoztam róla és a boxere következett. Ez is egyszerű volt levenni. A hasát kezdtem el simogatni. – Csókold meg az ágyékomat! Nem gondolkodtam. Ebben a pillanatban, elvoltam szállva és csak tettem, amit kért. Ami ellen még tiltakoztam pár napja azt most szépen meg is teszem! Könnyed puszikat leheltem a köldöke alá. Majd egyre jobban és egyben hangosabban csókoltam egészen ameddig lenem értem a faszához. Igen, így fogom nevezni. A fejemben ott és akkor az az volt Ránéztem és a háromnegyednyire felálló farkat megfogtam. A fejem lefelé a farka felé hajtottam a bal kezemmel kezdtem el verni neki. Szép lassan. Komótosan. Közben az hogy a szám is hozzá érjen elkerülhetetlen volt. Csak a tövét kezdtem el. Nem tudtam mi legyen. Hogy kell ezt. A megérzéseimre hallgattam. Az elött sosem láttam ilyesmit. Marad a csókolás. De tetszett neki. Zihált és élvezte. Ekkor vettem észre, hogy bal kezével simogat. A hátamat majd a fenekemet. Ekkor abbahagyta majd odaszólt. – Ideje, hogy te is le vetkőzz!
Először azt hittem, most Ő fogja az enyémet kényeztetni. De nem. Csak a látvány érdekelte. A meztelen testem látványa. Majd azt mondta feküdjek mellé. Szemembe nézett. Majd a farkamra. Megfogta. Majd én is az Övét. – Szereted fogni? Mert ha igen, akkor sokszor megfoghatod majd! – nem szólaltam meg hagytam beszélni. – Minden nap.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.67 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Ricsi1990 2017. 07. 7. péntek 13:39
Jó! Bár az előző valamivel jobb volt.
Jó lenne egy kis folytatás!
#9 cscsu50 2015. 12. 16. szerda 11:48
Gyenge.
#8 erikfasza 2015. 12. 9. szerda 11:51
Nekem jó volt. Kivertem és nagyot élvezetem...
#7 veteran 2015. 12. 8. kedd 15:09
Borzasztó gyenge.
#6 papi 2015. 12. 8. kedd 09:55
Nem tetszett
#5 deajk2008 2015. 12. 8. kedd 08:02
imádom mikor két meztelen srác egymáshoz nyúl szexuálisan 10p ... folytasd
#4 Rinaldo 2015. 12. 8. kedd 07:14
Gyenge.
#3 zsuzsika 2015. 12. 8. kedd 06:48
Gyenge.
#2 A57L 2015. 12. 8. kedd 05:21
Hát ezen sok javítani valód van.
#1 Törté-Net 2015. 12. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?