A+ A-

Zsuzsám

Beugrasz a fürdőszobába és utánad lépek hátulról átkarollak és megcsókolom a nyakad miközben kihúzom a felsődet és becsúsztatom alá a kezem. Apró csókokkal izgatom a nyakad mikor kikapcsolom a melltartódat és benyúlok alá. Finoman izgatom az ujjammal a mellbimbódat körkörösen. A másik kezemet becsúsztatom a nadrágodba és lassú körkörös mozdulatokkal izgatlak. Kiveszem a kezem és magam felé fordítalak. Megcsókollak magamhoz szorítva. Kihámozlak a ruháiból és megcsókollak. Beviszlek a zuhany alá és lassan magunkra engedem a forró vizet miközben minden egyes porcikádat bekenem a tusfürdővel. Lassan izgatva letusollak, Beveszem az ajkaim közé a mellbimbódat és a nyelvemmel körkörösen kényeztetem miközben óvatosan megszopogatom. Kilépve a zuhany alól megtöröllek finoman mégis erőteljesen közben izgatlak. Felkaplak és beviszlek a szobába.
Óvatosan az ágyra fektetlek és mellé térdelek az ágynak. Megcsókollak, majd a kezemet megnyálazom és miközben a számba veszem a mellbimbódat az ujjamat rácsúsztatom a csiklódra. Finoman körkörösen masszírozom miközben a mellbimbódat szopogatom, és a nyelvem körkörösen izgatja a bimbódat. Lassan becsúsztatom a középső ujjam a puncusodba és óvatosan mozgatom ki be miközben a tenyerem tovább izgatja a csiklódat. Lassan ahogy érzem amint tágulsz becsúsztatom még egy ujjamat és szétnyitom őket hogy jobban izgasson, és nem csak ki be de körkörösen is mozgatom. Közben újra megcsókolom a nyakad, majd a szád. Lassan megpróbálom az egyik ujjammal a popsidat kívül körkörösen megsimítani. Elfordítalak keresztbe az ágyon és a fejem beteszem a lábad közé. Ráteszem a számat a kisajkaidra kidugom a nyelvem és finoman izgatom a csiklódat miközben az ujjaim a puncidban vannak. Óvatosan megszopogatom a csiklódat egy kicsit erősebben, majd újra körkörösen izgatom ráteszem a számat a puncidra és belefújok kitágítva majd megszívom hogy összeszűkül egymás után többször, de közben megnyalom a fenekedet is egyszer - egyszer. Újra visszadugom az ujjaimat beléd de most a mutatót és a középsőt a gyűrűssel pedig a feneked izgatom miközben a nyelvem a csiklóddal játszik. Megharapdálom a csiklódat óvatosan. Remélem ekkorra annyira kinyílik a feneked hogy be tudom dugni az ujjamat és hozzá szorítom az elülső oldalához a puncidban lévő ujjamat a hátsóhoz és így összenyomva a gátad elérem az első fergeteges orgazmusodat mielőtt még egyáltalán beléd hatoltam volna. Megremegsz a kéjtől de nem hagyom abba minél jobban élvezed annál erősebben nyomom össze és mozgatom a másik ujjam benned, miközben a csiklód a számban van. Amikor teljesen elélvezel kiveszem lassan a kezem és finoman végig nyallak. Föléd hajolok megpuszilom a hasad, egyre feljebb a melled, a nyakad a szádat. Míg teljesen föléd kerülök.
Felébredek, már megint veled álmodtam. Nem láttalak már több mint egy éve, csak telefonon beszéltünk. De még mindig veled álmodok. Más oldalán alszok el, más mellett ébredek, de még mindig be-be nézel hozzám álmaimban.
Soha nem ígértél semmit, sem akkor sem most, mégis megzavarsz a léteddel, az emlékeiddel.
Már délelőtt van amikor a munkában csörög a telefon. Szélesen elmosolyodok, Zsuzsa az. Hevesen megdobogtatod a szívem mikor közlöd jössz a városba, és lesz időd összefutni.
Bemegyünk a szobába, ledobod a törölközőt a padlóra. Elnézem izmos kerek feneked, karcsú derekad. Nap barnította bőrödön nincs egy fehér folt sem, megint mudiztál a nyáron. Felveszed a kis sporttáskát a földről. Ahogy lehajolsz a kivillanó puncidban gyönyörködök. Ha nem fél perce élveztem volna el tuti megint állnék. A táskádban matatsz kiveszel egy kis dobozt és megfordulsz. Caverject ismerem fel, bár már abból is sejtettem amit a zuhany alatt mondtál. Magadhoz húzol, meg sem kérded akarom-e, szádba veszed a férfiasságom. Kicsit játszol vele aztán eltolsz. Előveszed a dobozból az ampullákat, a tűt, és mindent. Összekészíted.
- Nem vagy egy kicsit szadista? - Kérdem. De te csak rám mosolyogsz.
- Így igazán nagyot tudsz teljesíteni.
Alkoholos törlés és már szúrsz is a félkemény farkamba. Pár pillanatnyi kellemetlenség az egész. Nem hiába vagy nővér az urológián. Érzem a szert ahogy kezdek keményedni. Szádba veszed és szopogatod a farkam. Teljesen megkeményedett, még nagyobb is mint normálisan, és ez most így is lesz 4-5 órán át. Mindegy hogy két másodperce élveztem el nem esik össze, a Caverject megakadályozza.
Feláll a farkam, és a szádba veszed szopogatod, lenyeled a végét eltűnik teljesen. Előtted állva a hajad simogatom, kicsit magamra húzom a fejed, de nem is kell, hisz magadtól is megteszed. Érzem ahogy egyre közelebb vagyok a kielégüléshez, de te is érzed. Egyre vadabb és vadabb tempót diktálsz, meg - meg harapod a makkom, a tövét, egyre jobban szorítod a heréimet. Teleélvezem a szád, a torkod. Egy csepp sem folyik mellé, nem buggyan ki. Lenyeled mind az utolsó cseppig. Szopogatod még, hiszen egy hangyányit sem lankadt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Ulysses 2017. 03. 17. péntek 18:56
Ez a tegező mesélés nem túl szerencsés. Mert a pornó nézők-olvasók (fogyasztók) többsége férfi. Ha ezt a kedvesednek küldöd személyesen, talán 20 pontra értékeli. Itt azonban nem véletlenül nem aratott akkora sikert.
Arctalan, alaktalan szereplők, a történet csak maga a dugás. Elég sovány ez így.
#13 cscsu50 2015. 12. 17. csütörtök 07:21
elmegy
#12 Pavlov 2015. 12. 9. szerda 21:55
"Igen el kezdtek ráhangolni"

Kik? Ebben a mondatban vesszőhiány, egybeírási hiba, ékeezethiány... Mindez négy szóban! Ejnye!
#11 veteran 2015. 12. 8. kedd 15:06
Nem a legjobban sikerült.
#10 sztbali 2015. 12. 8. kedd 13:07
Közepes alatt.
#9 vakon53 2015. 12. 8. kedd 13:01
Nem hozott lázba
#8 vakon53 2015. 12. 8. kedd 12:59
Közepes!
#7 papi 2015. 12. 8. kedd 09:54
Nem hozott lázba
#6 deajk2008 2015. 12. 8. kedd 09:12
hát elment nekem is csak 6p lett, valahogy az izgalom elmaradt
#5 gyuri0926 2015. 12. 8. kedd 07:37
Beviszlek a zuhany alá és lassan magunkra engedem a forró vizet

FORRÓ VIZET A KOPASZRA !!!!!!!!!!!!!!!!!
#4 zsuzsika 2015. 12. 8. kedd 06:54
Közepes.
#3 listike 2015. 12. 8. kedd 06:53
Tiszta képzelgés.
#2 A57L 2015. 12. 8. kedd 05:22
Érdekes olvasmány.
#1 Törté-Net 2015. 12. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?