A+ A-

A beavatásom 2. rész - Köztünk marad

- Ahh azaz! - hangzottak Edina mély sóhajai a fejemben, miután kiléptem a házának kapuján, és a megálló felé haladtam. Ahogy a hangszálai megremegtek az orgazmusa előszobájában, amikor beleszívtam a mellbimbójába, miközben fölé hajolva ujjaztam őt.
Ezen gondolataim közt elmerülve fordultam be a sarkon a megálló felé.
- Szia! - állított meg a lány bájos mosollyal az arcán - Van tüzed?
- Ilyen fiatalon cigizel?
Jó ha 14 - nek néztem.
- Na jó! Nem leszek álszent. - elmosolyodtam - Ennyi idősen én is bagóztam már néha.
- Köszi! Anyámtól csórtam, akitől jössz most éppen. Honnan ismeritek egymást?
Kissé zavart fejet vághattam, mivel váratlanul ért, hogy a lánya nem az iskolában van, ahogy Edina hitte. Annak fényében, hogy már tudtam ki ő, fel véltem fedezni rajta az anyja arcvonásait. Kis túlzással, egy az egyben az anyja volt csak fiatalabb, és mint később kiderült, pimaszabb kiadásban. A haja neki is sötétszőke volt, és kicsit göndör, csak nem ért egészen a válláig, a szemei pedig nem világos, hanem mélykékek voltak, és az ajkai valamivel teltebbek. Az orra, az álla, és a tekintete viszont olyan volt, mintha a 14 éves Edinával beszélgetnék. Edina korábban már említette, hogy 16 éves, de az arca ennek tükrében sem tűnt többnek 14 - nél, annak is csak erős jóindulattal. Csupán a formás mellei árulkodtak a koráról, amiket nem Edinától örökölhetett, mivel neki már ennyi idősen akkorák voltak, mint az anyjáé.
- A sportklubból.
- Mi járatban voltál? Azt hittem, anyu dolgozik ma.
A zavarom egyre fokozódott, valószínűleg már számára is feltűnő módon, így hogy
röptében kellett kitalálnom valami olyan indokot, ami legalább nagyvonalaiban hasonlít arra, amit majd Edina rögtönöz, ha említi neki, hogy találkoztunk. Pörögtek előttem az ostobábbnál ostobábbnak hangzó lehetőségek, de semmi életszerű nem jutott eszembe, amitől csak még kínosabbnak kezdtem érezni, ahogy teltek a másodpercek, és ettől még inkább leblokkoltam.
- Hallottam, hogy mit csináltatok. - mosolygott.
- Tessék?
- Nyugi! Köztünk marad. Engem nem zavar, hogy anya leszbi. Nem mondom el apának.
Az ütő megállt bennem. Ez még annál is kínosabb volt, mint a pár nappal azelőtti megismerkedésem Edinával az öltözőben.
- Anyukáddal egyébként csak most találkoztam másodjára, és mivel ő nem szeretné, nem lesz több közöttünk. Tényleg! Nem csak kitalálom. Nos, hát én mennék is!
- Várj még kicsit kérlek! Tudom, hogy kellemetlen ez most neked, csak erről nincs akivel beszélhetnék. Most már értem, hogy miért vagyok leszbikus. Nem akarok rád akaszkodni, csak légyszi beszélgessünk kicsit valahol.
Eltűnődtem.
- Különben elmondom apának! - mosolygott a kis pimasz.
Már csak ez kellett nekem. Edina lányával beszélgetni, miután meghallotta, ahogy az anyjával szexelek, ráadásul még pimaszkodik is velem. Mondhattam volna azt is mérgemben, hogy akkor mondd csak el neki, majd legfeljebb beveszik harmadiknak a barátnőjével, de nem akartam belekavarni Edina életébe. Mint azt az előző rész végén bővebben kifejtettem, ő nem adott rá okot, hogy azt higgyem, alkalmilag továbbra is találkozunk majd, csak magamnak köszönhettem, hogy beleéltem magam.
- Jó! Most úgysincs más dolgom.
A közeli kávézó felé vettük az irányt.
- Egyébként Anita vagyok.
- Szilvi. Tényleg komolyan mondtam, hogy már nem fogunk többet találkozni! Kár, hogy azt már nem hallgattad ki!
- Elhiszem!
Vettem Anitának is egy kávét, és leültünk a leghátsó asztalhoz, hogy senki ne hallja,
miről beszélgetünk.
- Amúgy anyukád nem leszbikus, mert szereti apukádat. Ő Biszexuális.
És… szóval, neked egyáltalán nem tetszenek a fiúk?
- Eddig csak lányok tetszettek, és csak lányok táraságában szeretek lenni. A fiúkkal úgy érzem, nincs miről beszélgetnem, és mindig feszélyezve érzem magam, ha egy - egy alkalommal a barátját is magával hozza valamelyik barátnőm. Már mindegyiküknek van.
- Ennyi idősen?
- A legtöbb osztálytársamnak nincs még, de csak két barátnőm van. Velük szerettem eddig lógni, de mostanában már minden nap előre félek, hogy na ma megint lehet, hogy nem csak mi lányok leszünk. Ráadásul elkezdtek házibulikba is járni, és amikor elhívnak, cikinek érezném, ha nem mennék velük, viszont ott meg kellemetlenül érzem magam. Nézni, ahogy csókolgatják a fiúikat, én meg közben azon agyalok, hogy már megint milyen indokkal rázzam le azt a srácot, aki odajött beszélgetni hozzám, aztán meg magyarázkodjak a barátnőimnek, hogy mi nem tetszett abban a helyes srácban.
- Az rossz lehet! Tudod, én a férfiakat is szeretem, szóval, nekem nincs ilyen nehéz dolgom, mint neked, mert van barátom, így senki sem gondolná, hogy titokban nőkkel is lefekszem.
Nem mintha anyukádon kívül lett volna eddig valakim, de neki köszönhetően rájöttem, hogy jobb egy nővel, és keresni fogok valakit, aki benne lenne egy alkalmi kapcsolatban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.02 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Szilvi92 2015. 12. 2. szerda 21:16
Hairy pussy!

Örülök, hogy ennyire tetszik!
Folytatás már nem lesz, ennyi volt a történet, idézőjelben.
#8 papi 2015. 12. 2. szerda 11:56
Egész jó.
#7 deajk2008 2015. 12. 2. szerda 11:26
szeretem, ha két nő szexuálisan közelít egymáshoz, felizgatott folytasd
#6 veteran 2015. 12. 2. szerda 10:25
Nem rossz.
#5 zsuzsika 2015. 12. 2. szerda 07:45
Tetszett.
#4 cscsu50 2015. 12. 2. szerda 06:02
jópofa sztori
#3 hairy_pussy 2015. 12. 2. szerda 06:02
lesz még folytatás? Nekem nagyon tetszik. 10p
#2 A57L 2015. 12. 2. szerda 04:30
Aranyos kis történet.
#1 Törté-Net 2015. 12. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?