A+ A-

A meglepetés

A nyár már a végéhez közeledett, a nyaralók mind elszállingóztak a Balaton mellől, az élet visszatért a rendes kerékvágásba, csak én maradtam tovább a szokottnál a nyaralóban. Jó okom volt rá, mert egy új csinos hölggyel való megismerkedésemet szerettem volna megkoronázni azzal, hogy a nyaralóban az enyém legyen! Emesének gyönyörű hosszú szőke haja volt, és a két égszínkék szeme fantasztikus külsőt kölcsönzött egyébként is gazella testalkatának. A mellei nem voltak túl nagyok, inkább közepesnek látszottak a nyári ruhájában, amiben megismertem. Még most is alig akartam elhinni, hogy egy ilyen bomba Nő pont engem akar....
De álmodozásomból a csengő riasztott fel, megérkezett, a kocsijával már beállt a nyaraló előtti kis parkolóba. Örömmel nyitottam ajtót, és a köszöntése után egy bátortalan csókot adtam neki, de Ő hevesen rám fonódott és a nyelve szinte egy másodperc alatt felkutatta a szám minden zegét-zugát!
Így ölelkezve, csókolózva és közben vetkőzve az ágyhoz tartottunk, és mire odaértünk már mindketten meztelenek voltunk, éreztem az ágaskodó farkamon a forró bőrét, amikor hozzá nyomtam a hasához, őrületesen szexi és izgató érzés volt! Majd kezelésbe vettem a kemény melleit a nyelvemmel apró csókokat lehelve rá, majd körözve, rajta amitől igen megkeményedtek a bimbói és piciket haraptam rajta, Ő pedig aprókat sikkantott az élvezettől, majd megszólalt:
- Azt akarom hogy keményen megbaszd a pinámat!
A meglepetéstől majdnem hanyatt vágódtam, mert erről a gyönyörű nőről nem is feltételeztem hogy ilyen vulgáris tud lenni. Ezért önkéntelenül visszakérdeztem:
- Hogyan?
- Jól hallottad! Azt akarom, hogy keményen megkúrjál, és minden lukamat! - mondta, vággyal a szemében.
- Biztosan ezt akarod? Azt gondoltam gyengéd leszek Veled.....- mondtam erre.
- Ne legyél már Te is nyálas pasi! - válaszolta- én a kemény szexet szeretem, igaz ettől a legtöbb pasi beijed és lelép, mit gondolsz miért nincs pasim?! - tette fel a már bennem is megfogalmazódott kérdést, amire most úgy éreztem választ kaptam!
- Rendben, ahogy akarod!- mondtam felvéve a kesztyűt- szét fogom kúrni a nedves kis pinádat, de előtte jól megszopatlak!
Láttam a szemében a szavaim hatását, pedig még jóformán hozzá sem láttunk, szinte önkívületi állapotban csillogtak a kék szemei. Felvettem a földről a nadrágomat és kifűztem belőle az övemet. Jó erős bőr szíj volt. A háta mögé húztam a két karját, a csuklójánál rátekertem a szíjat mindkét kezére és összecsatoltam.
- Ezt nem szeretem! - mondta.
- Most már késő, szét foglak kúrni, és nem akarom hogy összekarmolj! - válaszoltam kaján vigyorral a képemen.
Majd térdre kényszerítettem és a farkamat bedugtam a finom kis szájába, erre mohón szopni kezdett. Úgy látszik mégis akarta. Nagyon jól csinálta kőkemény volt a farkam és belemarkoltam a hajába, úgy húztam rá amennyire csak tudtam, igaz teljesen nem tudta benyelni csak háromnegyedig, de fantasztikus volt, ahogy cuppogott a kemény faszomon, mohón nyalva, szívva azt. Éreztem nem bírom már tovább, ezért elvettem tőle és az ágyra fektettem háttal, a lábait felemeltem és betoltam a csillogó szűk kis pinájába a faszomat. Forgatta a szemeit közben és nyögdécselt, majd amikor teljesen bent volt éreztem elérek valamit a végével, és elkezdtem aprókat mozogni benne folyamatosan kopogtatva azt a belső „ajtót”. Talán ha tízet mozdultam, így amikor elkezdett sikoltozni és elélvezett remegve, mozgatva a csípőjét. Éreztem a herémen ahogy a puncilé lefolyik rajta és csiklandozza. Amikor megnyugodott egy kicsit csókolni kezdtem a lábaival a nyakamban kezeimmel keményen megfogva a vállait kihúztam a farkam, majd hirtelen tövig betoltam neki, így mozogtam és egyre gyorsítottam a tempón.
- Igen, ez az, basszál méééég, kúrj szét teljeseeeen! - kiabálta – el akarok élvezni a kemény faszodon. És ismét remegve elélvezett. Nagyon elégedett voltam magammal, és örültem hogy ki tudok elégíteni egy ilyen gyönyörű nőt, viszont ez a trágár és mocskos beszéd valami módon nekem is izgatóbb volt mint a szokásos szex közben hallható hangok! Eddig még egy partnerem sem beszélt így közben, ezért volt meglepő. Már jó pár orgazmuson túl volt Emese amikor hasra fektettem, a lábai lelógtak az ágy széléről és hátulról kezdtem szétkúrni a kis pináját, közben az összekötözött kezeit megfogtam és felfelé húztam, mintha fel lennének függesztve a plafonra. A szabad kezem egy ujjával pedig elkezdtem simogatni a popsi lukát, és be is dugtam a nedves kis ánuszába, így mozogva tovább a puncival együtt. Ismét élvezett, már sokadszor, és én sem bírtam tovább.
- Nem bírom tovább a pinád szorítását, elmegyeek! - tört elő belőlem is a kiáltás, és elélveztem.
-Gyereeeeee spricceld tele a pinámaaaaaat! - válaszolta sikítva, élvezve.
Ráborultam és feküdtünk egy darabig együtt, közben csókokkal borítottam be a nyakát, vállát, karját újdonsült szeretőmnek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 05. 18. szerda 09:40
Jólmegadták egymásnak.
#9 papi 2015. 11. 11. szerda 17:34
Elmegy
#8 feherfabia 2015. 11. 11. szerda 06:11
Közepes!
#7 veteran 2015. 11. 10. kedd 16:29
Jó,de kemény.
#6 zsuzsika 2015. 11. 10. kedd 07:54
Megtalálta a zsák a foltját.
#5 genius33 2015. 11. 10. kedd 07:02
Hát őőő... nem is tudom.
#4 listike 2015. 11. 10. kedd 06:49
Írtál már Te sokkal jobbat is.
#3 A57L 2015. 11. 10. kedd 05:14
Ez kicsit kemény,de nem rossz.
#2 cscsu50 2015. 11. 10. kedd 04:38
folytatás?
#1 Törté-Net 2015. 11. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?