A+ A-

Téli éjszakák

Fordítás
Eredeti történet
Tél közepe volt, és a rosszul fűtött kollégiumi szobában csípős volt a levegő. John Sarah - val és a lány szobatársával, Jess - szel folytatott beszélgetése a késő éjszakába nyúlt. Végül Jess ásított, nyújtózkodott egyet és bejelentette, hogy lefekszik. Gyorsan átöltözött flanelpizsamájába, a takaró alá bújt és lekapcsolta a villanyt. Ahogy a kapcsolóért nyúlt a dereka rózsaszínű ragyogása egy pillanatra kivillant a pizsama alól a lágy fényben, aztán a szoba sötétségbe burkolózott. Sarah is felállt, a szekrény mögé lépett, néhány pillanattal később pedig újra előlépett egy melegítőalsóban és egy nyakig begombolt ingben. Jack feltápászkodot és letolta a farmerját. A hidegtől borzongott egy szál boxeralsóban és pólóban, míg Sarah magára húzta a takaróit. A lány nevetett és odadobott neki egy plédet.
"Bújjunk össze, akkor nem fogunk annyira fázni" - mondta hívogatóan, és meghúzgálta a srác takarójának sarkát. John helyeslően mormogva mellé bújt az ágyba. Halkan kuncogva összesimultak.
Sarah elfordult és megcsókolta a fiú karját, amit John párna helyett csúsztatott a feje alá. John orrával finoman megbökdöste a lány nyakát, beszívva hajának és bőrének illatát, aztán lágyan megcsókolta nyakszirtjét. Sarah sóhajtott és a fiúnak feszült. Érezte a hátának nyomódó keménységet és azt, hogy lassan kezd a forróság felgyülemleni a belsejében. Figyelmeztette magát, hogy a szobatársa ott van a másik ágyban és kényelmetlenül érezte magát egy harmadik ember közelségében. Körme hegyével apró köröket kezdett rajzolni a srác kézfejére. Ő megremegett és szorosan magához ölelte a lányt. Egymás testének melegétől hamarosan elnyomta őket az álom.
Amikor John felriadt, nagyon sötét volt. Egy kis ideig nem tudta, hol van, de egy pillanatnyi koncentráció után rájött, hogy a hátán fekszik, Sarah az oldalához simul és a karja még mindig a lány feje alatt van, az ujjaik pedig összefonódnak. Másik kezével valami puha, ruganyos valamit fogott, de nem tudta, mi az. Finoman mozogva ujjai hegyével végigsimította. Keresgélés közben egy kemény dudor emelkedett ki a ruha alól és gondolatainak egy hirtelen villanásával felismerte az érzést. Éppen Sarah bal mellimbóját simogatta, kezével a lány telt mellét markolva.
A lágy sóhaj szinte üvöltésnek tűnt John fülének és a keze azonnal megdermedt. Érezte, ahogy Sarah kissé megmozdul és ez a mozdulat közelebb nyomta a lány ingét az ujjaihoz. Egy pillanatig várt, bizonytalanul, amikor egy meleg, nedves dolog nyomódott a hüvelykujja tövéhez. Sarah nyelve kínzó lassúsággal végigsimított ujjpercein és a hüvelyk - és mutatóujja között. John folytatta a gyapjúing domborulatainak felfedezését, megbizonyosodva afelől, hogy tényleg az van - e a kezében, amire gondolt. Közben éberen figyelte Jess légzését, keresve az ébrenlét jeleit. Jess olyan mélyen aludt, mint még soha: a takaró a légzésével egy ütemre emelkedett és süllyedt.
John tenyerével gyúrta, masszírozta Sarah - t. A lány önkéntelenül mozgatta csípőjét és légzése elmélyült. Keze rázárult a fiú csuklójára és egy pillanatra eltolta magától. Ő azt hitte, hogy túllépte azt a bizonyos határt és már visszavonulót fújt, amikor a lány visszahelyezte a kezét, de most az ing alá. John érezte a forró bőrt a keze alatt. Sarah melle szinte lángolt, ahogy simogatta, hüvelykujjával a duzzadt mellbimbót izgatva. A lány halkan nyögött és szorosan mellé gurult. E mozdulattal a fiú keze alá csusszant felsőtestével, aki megérintette a másik lágy dombot is, miközben a lány inge félrecsúszott. John lelki szemeivel látta magukat ott feküdni: Jess mélyen alszik a szomszédos ágyban, ő pedig Sarah - t öleli át, akinek mellei feltárulnak a szobának. A takaró alatt pedig egyre melegebb lesz...
Óráknak tűnő percek múlva a lány felemelte a fejét, kihúzta alóla John karját és a testére fektette. Megmozdította a takarókat, a felső paplant addig húzta, míg a fiú karja be nem csusszant alá. John tenyere a lány lapos hasán nyugodott. Egy apró mozdulat és már érezte is a sima bőrt a melegítőalsó alatt. Karját felfelé húzta, könyökével forró melleit simogatta és elkezdte kioldani a lány melegítőalsójának madzagját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 05. 18. szerda 15:08
Jóez így csak jólettvolna egy folytatás.
#10 listike 2014. 07. 30. szerda 09:38
Gyengécske.
#9 papi 2014. 04. 6. vasárnap 07:17
Egész jó
#8 genius33 2013. 01. 14. hétfő 10:57
Nemrossz nyes
#7 Dugika 2002. 03. 11. hétfő 21:57
Gyenge, mint macisajtban a brumi!
#6 Ildica 2002. 03. 11. hétfő 12:16
Hát a folytatás nekem is tetszene!:-)
#5 Kovi 2002. 03. 11. hétfő 00:43
Ez ígty egy kicsit, kervés...:-)
Folytatni kéne!!!!!
#4 Lujza 2002. 03. 11. hétfő 00:02
Kár, hogy engem nem vettek föl a koliba...
#3 -jani 2002. 03. 10. vasárnap 20:39
-klassz
#2 Na 2002. 03. 9. szombat 23:09
Ez végre egy normális történet
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?