A+ A-

Első élményem egy WC-ben

15 éves voltam, tudatlan és még ártatlan. Még csak most kezdtem megismerni a testemet. Túl voltam az első orgazmuson az első pornófilmjeimen. Már akkor tudtam, hogy más vagyok, mint a többiek. A filmekben, képeken jobban izgattak a vértől duzzadó falloszok. Én is, mint sokan elkezdtem keresgélni az interneten, de hetekig nem találtam senkit, akinek odaadtam volna ártatlanságomat. Majd jött egy illető, Péter, aki igencsak megtetszett. Az Isten szép idomokkal áldotta meg és a beszélőkéje is helyén volt. Teljesen levett a lábamról, ő 20 én 15 voltam.
Elkezdtünk beszélgetni, egyszer csak azt vettem észre, hogy már akkor is rágondoltam, mikor épp nem volt online. Féltem az első alkalomtól, mi lesz, ha fájni fog, vagy ha még se fog tetszeni, de Ő mindig megnyugtatott. Nagyon segítőkész volt. Megbeszéltük első találkozónkat. Sajnos ő is a családjával élt, én is ezért más helyet kellett találnunk. Azt mondta, ő ilyen helyzetbe mindig a helyi buszpályaudvaron lévő WC-be szokott járni, mert zárható, titkos hely. Először kicsit idegenkedtem a dologtól, mondván biztos piszkos, nyirkos és úgy egyáltalán az ember nem egy WC-ben képzeli el élete első élményét. Péter megint csak meggyőzött.
Elérkezett a várva várt találkozó. Gombóccal a gyomromba érkeztem a pályaudvar mellé a megbeszélt helyre. Napsütéses meleg nyári nap volt. Mikor odaértem, ő már ott várt. Élőben még jobban megtetszett, már a puszta látványtól merevedésem lett. Csak egy lenge rövidnadrágot, és egy szűk pólót viselt. Érezte is az izgatottságomat, idegeskedésemet, de amint egy röpke csókot kaptam a számra, minden félelmem megszűnt. Beszélgettünk még egy pár percet, majd elindultunk a tettek mezején. Beértünk a WC-be, majd magunkra zártuk az ajtót. Kicsit piszkos volt, kicsit szűk volt a hely, de akkor már nem voltam józan állapotban. Megállt előttem és megkérdezte, hogy biztos szeretném-e, ha gondolom még abbahagyhatjuk. Én akkor már annyira izgalomba voltam, hogy egyből rávágtam, hogy persze, biztosan. Láttam az arcán egy meleg mosolyt majd a következő pillanatban éreztem, ahogy odahajol hozzám és megcsókol. Mintha egy másvilágra kerültem volna, még sose éreztem ilyet. Nyelve egyre jobban kezdte feltérképezni a számat, én pedig csak hagytam magamat, élveztem a pillanatot. Ezután elkezdett simogatni a testem, majd elkezdett vetkőztetni. Miután lekerült a pólóm, az egész felsőtestemet végigcsókolgatta, miközben kezével már egyre lejjebb járkált. Megpróbáltam viszonozni a dolgokat, én is levettem pólóját, majd a teste minden részét végigcsókolgattam.
Mikor a mellbimbóját csókolgattam, egy érzéki sóhajt hallottam, ami még jobban felizgatott. Következő pillanatban megszabadította magát a többi ruhájától is és megláttam a gyönyörű simára borotvált péniszét, ami már félig merev állapotban lógott a lábainál. Kicsit megijedtem a látványától, de a kíváncsiságom erősebb volt. Azt mondta, itt az ideje, hogy megkóstoljam. Kicsit hezitáltam még, de ő mutatta, hogy térdeljek le. Mikor egy szintbe voltam falloszával, valami különleges érzés kapott el, hogy nekem ezt most teljesen le kell nyeljem. Bátran meg is fogtam és a számba vettem. Furcsa volt először, sose éreztem ilyet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.33 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 10. 13. kedd 13:52
Szánalmas.Nem nagy nulla,dupla nulla.
#4 Rinaldo 2015. 09. 25. péntek 10:25
nulla.
#3 veteran 2015. 09. 24. csütörtök 08:18
Nagy nulla.
#2 cscsu50 2015. 09. 24. csütörtök 05:34
gyenge
#1 Törté-Net 2015. 09. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?