Első élményem egy WC-ben

Szavazás átlaga: 4.71 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2015. szeptember 24.
Hossz: 5 737 karakter
Elolvasva: 1 287 alkalommal
15 éves voltam, tudatlan és még ártatlan. Még csak most kezdtem megismerni a testemet. Túl voltam az első orgazmuson az első pornófilmjeimen. Már akkor tudtam, hogy más vagyok, mint a többiek. A filmekben, képeken jobban izgattak a vértől duzzadó falloszok. Én is, mint sokan elkezdtem keresgélni az interneten, de hetekig nem találtam senkit, akinek odaadtam volna ártatlanságomat. Majd jött egy illető, Péter, aki igencsak megtetszett. Az Isten szép idomokkal áldotta meg és a beszélőkéje is helyén volt. Teljesen levett a lábamról, ő 20 én 15 voltam.

Elkezdtünk beszélgetni, egyszer csak azt vettem észre, hogy már akkor is rágondoltam, mikor épp nem volt online. Féltem az első alkalomtól, mi lesz, ha fájni fog, vagy ha még se fog tetszeni, de Ő mindig megnyugtatott. Nagyon segítőkész volt. Megbeszéltük első találkozónkat. Sajnos ő is a családjával élt, én is ezért más helyet kellett találnunk. Azt mondta, ő ilyen helyzetbe mindig a helyi buszpályaudvaron lévő WC-be szokott járni, mert zárható, titkos hely. Először kicsit idegenkedtem a dologtól, mondván biztos piszkos, nyirkos és úgy egyáltalán az ember nem egy WC-ben képzeli el élete első élményét. Péter megint csak meggyőzött.

Elérkezett a várva várt találkozó. Gombóccal a gyomromba érkeztem a pályaudvar mellé a megbeszélt helyre. Napsütéses meleg nyári nap volt. Mikor odaértem, ő már ott várt. Élőben még jobban megtetszett, már a puszta látványtól merevedésem lett. Csak egy lenge rövidnadrágot, és egy szűk pólót viselt. Érezte is az izgatottságomat, idegeskedésemet, de amint egy röpke csókot kaptam a számra, minden félelmem megszűnt. Beszélgettünk még egy pár percet, majd elindultunk a tettek mezején. Beértünk a WC-be, majd magunkra zártuk az ajtót. Kicsit piszkos volt, kicsit szűk volt a hely, de akkor már nem voltam józan állapotban. Megállt előttem és megkérdezte, hogy biztos szeretném-e, ha gondolom még abbahagyhatjuk. Én akkor már annyira izgalomba voltam, hogy egyből rávágtam, hogy persze, biztosan.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.71 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
zsuzsika
2015. október 13. 13:52
#5
Szánalmas.Nem nagy nulla,dupla nulla.
1
R
Rinaldo
2015. szeptember 25. 10:25
#4
nulla.
1
veteran
2015. szeptember 24. 08:18
#3
Nagy nulla.
1
T
Törté-Net
2015. szeptember 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1