A+ A-

Négyesben

Emlékezetes marad az a nap, amit egy ismerős párral négyesben töltöttünk. Megbeszéltük, hogy aznap este elmegyünk mulatni. Bulizni, táncolni volt kedvünk. A fiú - Márk - egy jó kis táncos helyet ismert, ahol a hangulat fergeteges volt. Elhatároztuk, hogy oda megyünk. A barátnője - Dia - kedves és felettébb csinos lány, akin minden pasinak megakad a szeme. Így volt ez a Te esetedben is, bár kezdetben csak titkon futtattad végig a tekintetedet szép testén. Akkor még nem is sejtetted, hogy miféle meglepetéssel készültem az est megkoronázása végett. Mindannyian jól éreztük magunkat, pezsgőztünk, és nagyon sokat táncoltunk. A zene fantasztikus volt, és Dia imádott táncolni. A gyorsabb számok alatt együtt táncoltunk, de ilyenkor is Dia vitte a prímet. A lassú zenék esetében persze más volt a helyzet, olyankor élveztük egymás közelségét, egymás érintését. Egyszer - egyszer párt cseréltünk, és olyankor Dia simult a karjaidba, míg én Márkhoz bújtam. Tudtam, hogy teljesen lázba hoz, ha másik pasival látsz együtt, de persze engem se hagyott hidegen, mikor láttam, ahogy Diával szinte egybeforr a testetek tánc közben. Az érzést csak tovább fokozta, mikor tekintetünk találkozott, és láttuk egymás szemében a fellángoló vágyat. Szavak nélkül is tudtuk, hogy a másik mit érez, mit gondol. Az est folyamán Diával többször is összesúgtunk, mert titkos terveket szövögettünk az éjszaka további alakulását illetően. Persze észrevettétek, hogy valamire készülünk, és ez feltüzelte a fantáziátokat. A kíváncsiság ott tükröződött a szemeitekben, de a terveinket nem fürkészhettétek ki, mert Diával, mint két szövetséges őriztük a titkot, hogy miként fogunk elkápráztatni titeket. Nem mondtátok, de tudtuk, hogy tetszik nektek az, hogy együtt láttok minket. A képzeletetek megállíthatatlanul szárnyalt, és arról fantáziáltatok, hogy milyen gyönyörű látvány lenne, ha kettőnket szeretkezni látnátok. Akkor még csak nem is sejtettétek, hogy a fantázia hamarosan valóssággá válik.
Hajnalban értünk haza. Az egész estés tánctól kissé fáradtak voltunk, de az együttlét még nem érhetett véget, hisz tudtuk, hogy ami ezután következik, az, az eddigieket is felülmúlja. Már a lakásba lépvén izzott a levegő körülöttünk, Márk Diát csókolta, és szinte levetkőztette a szemével, ahogy ránézett. Persze a te kezeid is elindultak a testemen, miközben csókoltál, mohón simítottad végig a melleimet a blúzon keresztül. Mielőtt tovább mehettél volna, finoman kisiklottam a kezeid közül, és csókot dobva feléd eltűntem a fürdőszoba irányában. Dia ugyanezt tette, de előtte némi türelmeteket kérte, és hellyel, itallal kínált titeket. Látszott rajtatok, hogy nem ért váratlanul benneteket a fordulat, és persze az is, hogy izgatottan várjátok, hogy vajon mi következik ezután. A nappali díványán üldögélve beszélgettetek Márkkal, mikor néhány perc elteltével Dia és én beléptünk az ajtón. A látvány, amivel szembesültetek, nem volt más, mint két őrületesen kívánatos, fehérneműbe öltözött lányzó. Annyira különböztünk Diával, de egy közös vonás mégis volt bennünk, mindketten a végletekig izgalomba tudtuk hozni a pasikat. Míg Dia a szép, csinos alakjával hódított, addig én a búja, gömbölyded bájaimmal csábítottam a férfi tekinteteket. Számítottatok valami ilyesmire, és mégis mikor megláttatok minket a lélegzetetek is elállt. Már készültetek volna felállni, hogy közelebbről is szemügyre vegyetek bennünket, de maradásra intettünk titeket. Nem volt más dolgotok, mint gyönyörködni a látványban, amit nyújtottunk. A fényt kissé letompítottuk, miközben a háttérben szóló halk zene taktusai mozgásra késztettek minket. Lassan Diával egymás felé fordultunk és lágyan megcirógattuk egymás arcát, majd finoman kóstolgatni kezdtük egymás száját. Először csak a nyelveink ízlelgették egymást, miközben szemeinket lehunytuk. Egyszerűen csak érezni akartuk a másikat, és átadni magunkat az érzékek világának. Az első érintések megborzongattak bennünket, hisz mindkettőnknek ez volt az első találkozása a saját nemével. Kissé talán idegenkedtünk is eleinte, de hamarosan már nem létezett más számunkra csak a másik. Apró csókokkal kényeztettük egymást, majd végül egy mély csókban forrt össze az ajkunk. Közben a kezeink óvatosan felderítő útra indultak, végig a másik nyakán, mellein. Időnként egymás szemébe néztünk, és azt láttuk, ahogy mindketten őrületesen vágyunk a másikra. Ahogy néztetek minket, alig akartátok elhinni, hogy amit láttok az a valóság. Miközben Diával egymást csókolgattuk, simogattuk, néha - néha felétek vetettünk egy - egy pillantást, hogy lássuk milyen fogadtatásra talált a meglepetésünk. Persze kétség sem férhetett hozzá, hogy nem hagy hidegen titeket a látvány, ami elétek tárult, de látni, ahogy egyre gerjed bennetek a vágy, minket is tovább tüzelt. Finoman vetkőztetni kezdtük egymást Diával, először az ő testéről hullott alá a csipke melltartó. Nem túl nagy, de formás mellei voltak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 vakon53 2016. 01. 17. vasárnap 06:22
Nagyon de nagyon jooó írás!

10 Pont!
#18 papi 2014. 04. 15. kedd 06:54
Egész jó
#17 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:54
Nem rossz.
#16 genius33 2012. 10. 19. péntek 06:22
Zsííííír nyes
#15 v-ir-a 2011. 03. 18. péntek 20:41
huh...igazi négyes ,ahogy ezt kell...itt nincs helye kisajátításnak ahogy Aretino is megjegyezte, ilyen esetben a másik gyönyöre a fontos, ami izgatólag hat ránk smile nagyon szívesen átélném ezt én is,
#14 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 22:11
Hja, a grupi nem a kisajátítóknak való. Jó az alapelgondolás, érzékiek a leírások. Utánzásra csábítana, most ha lenne kivel.....
#13 Steve 2002. 03. 11. hétfő 13:33
A srác nem volt ott, hogy így kell elmesélni nek??? Egyébként e sztori jó...de hogy élvezném-e hogy más tolja a nőmet?!
#12 Denzel 2002. 03. 6. szerda 18:26
ehh, tul tokeletes. es sokkal jobb nem egyszerre elmenni :)
#11 Bazsika 2002. 03. 6. szerda 13:09
Nem rossz...sőt.Csak nem E/1-ben kellett volna írni.Egyébként megvolt a hatása rám is, és a barátnőmre is...
#10 Ildica 2002. 03. 6. szerda 02:51
Azt hiszem jobb lett volna ha nem E/1 személyben irja...vagy csak én vagyok fáradt...de rc-nem igaza van..ez álom.
#9 Sequator 2002. 03. 5. kedd 22:52
hát ez egy frendli 2 vs. 2 volt:)
#8 GOD 2002. 03. 5. kedd 18:09
Megyek kicsi Szilvimmel én is eljátszom ezt csak kell egy Dia meg egy Márk
#7 GOD 2002. 03. 5. kedd 18:08
Egész jó
már majdnem hihető
5 pontot neki
#6 Kiwike 2002. 03. 5. kedd 18:07
Lujza: azt hiszem, ha nem osztanak nekünk lapot, kénytelenek leszünk elfoglalni magunkat valamivel... Hogy állsz a dologhoz? :-)
#5 Lujza 2002. 03. 5. kedd 17:48
Kiwi: Asszem megint lelépnek a törtivel. :(((
#4 rc211 2002. 03. 5. kedd 15:38
Ez is egy álom?
#3 lalala 2002. 03. 5. kedd 14:51
NAGYON JÓ
#2 Kiwike 2002. 03. 5. kedd 11:57
Nekem tetszik... De kíváncsi vagyok, Ildica milyen szerepet engedne át nekünk ebben a sztoriban... :-)))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?