A+ A-

Ébresztő óra

Szép kis udvarházban lakunk és rendezett az életünk. Mindentől távol de csendeskén folytak szünidei napjaim. Jött a változás. Új szobalány került Mariska néni helyére, mert nyugatra ment a húgához. Az új leány tűzről pattant menyecske volt. Szépen beöltözött a szabvány ruhába mely mellben igen csak szűk volt neki. Kidagadtak és a dekoltázsra irányították férfiember szemét. Tizenhat évemmel és állandóan a szex körül forgó gondolataim miatt le sem vettem a szemem e kívánatos halmokról. Az asztal körüli felszolgálásnál mindig behajolt és megvárta azt a pár pillanatot, amíg szemem végigsétált a felkínált szépségeken. Minden ilyen azzal járt, hogy a nadrágom szűk lett és kényelmetlen a benne feszülő farkam miatt. Ráadásul tetézte azzal, hogy a szalvétát ami az ölemben volt Ő szedte össze, ilyenkor végigsimítva kezével a szemmel láthatóan dagadozó nadrágom s a benne álló farkam. A fekhelye a konyha mellett egy eléggé elzárt de nem zárt helyen volt. Nehéz lett volna ott felkeresni egy kis baszás végett, amire már égetően szükségem volt. Nagyon törtem a fejem, hogy mi módon tudnám becserkészni. Pillantásai ártatlanok voltak, de az óvatos hozzámérései az érzékeny helyen sokat sejtettek. Az egyik vacsoránál kitaláltam, hogy ébresztőt kérek. Persze, természetes, válaszolta és hat órában állapodtunk meg. Alig aludtam aznap éjjel és végig állta faszom.
Mindig néztem a karórámat, hogy mennyit kell még várnom?
Eljött az idő és halk kopogtatás jelezte jöttét. Belépett és félig behunyt szemmel láttam, hogy csak hálóing van rajta. Faszom rögtön kétszeresére dagadt és várta az érintést. Micsoda érzéke volt. Ahogy végig simította kezével a takaróm, keze pont a legforróbb pontnál állt meg és enyhén nyomva körözni kezdett rajta. Alvást színleltem, de Ő felhajtotta a takaróm és megfogta az álló faszom szó nélkül. Lassan simogatva húzogatta rajta a bőrt, majd fölém hajolt és megnyalta a makkom. Tovább nem játszhattam az alvót és kértem, hogy folytassa az ébresztést. Fejét finoman rányomtam a faszomra és nem kellett kérlelni, mert úgy szopott mint egy kis angyal. A nagy várakozás miatt elég hamar elszálltam és tele geciztem a száját rendesen. Nyelte is, mint utólag mondta, nem akarta összekenni a lepedőt. A szopást pedig nem is hagyta abba, hanem már a második élvezésre hajtott. Bólogatása és szívós munkálkodása hamar eredmény hozott. Két szép szétálló mellét simogatva, gyúrva igencsak begerjedtem és megint hamar Lőttem a gecit. Ő meg csak szívta, nyelte. Majd fejét felemelte és csak annyit mondott „ébresztő”. Köszönöm, mondtam, de Ő már ki is viharzott a szobámból. Jót nyújtóztam, és visszadőltem még egy órácskát pihenni. A napi tevékenységben nem mutatta, hogy változott, bensőségesebb lett kapcsolatunk. A vacsoránál minden esetre kértem másnapra is ébresztést, amit természetesen nyugtázott.
A másnapi ébresztő hasonlóan kezdődött. Kis változás abban volt, hogy a formás fenekét felém fordította és megkért egy kis kényeztetésre. Kedvemre való volt a szép illatos punciját tanulmányozni simogatni, nyaldosni a csiklónál és megujjazni, jó mélyen. Elég jól csinálhattam, mert akkorákat sóhajtott, hogy lebegett a függöny is. A szopásban egy született őstehetséget ismertem meg benne. Érezte a ritmust, mikor hol szorítson, vagy húzzon-toljon és szívjon. Kicsit hintázott előre-hátra és így a melleit is elértem. Nagyon jó édes ízű volt a puncikája. Még ami kifolyt az is jó volt, de lefetyelnem kellett a lepedő miatt. Igaz, de Ő meg a szopás eredményét nem hagyta kárba veszni, nyelte lelkesen. Most is két elmenés után leugrott rólam és a faszomra adott búcsú puszikkal és „ébresztő” szóval eltűnt a jelenség a szobámból. Visszadőltem pihenni. Rendszeresítettük az ébresztést. Szerettem volna ha jól meg is baszhatnám mondtam neki, de ettől mereven elzárkózott. Pedig nagyon forgattam a szót, fűztem, legalább egyszer, de nem állt kötélnek.
Beszereztem még kotont is, de ez sem volt elég neki. Egyik ébresztéskor elejtett egy megjegyzést, hogy az egyik ujjammal a popóját is kényeztethetem. Belementem a játékba és szinte csodáltam, hogy milyen könnyen tágul a popsilyuka. Egy idő után rájöttem, hogy ezt a lehetőséget kell megragadnom. Másnap az első szopás, elélvezés, keményedés után mondtam, tartsunk egy kis szünetet. Elővettem a kotont ráhúztam a farkamra és kértem, hogy a kitágított, nyálammal, nyelvemmel kényeztetett popsiját hagy dugjam meg. Mosolyogva mondta, hogy már várta mikor jövök rá, hogy ez kell neki, ezt szereti. Nosza nem kellett bíztatni. Megfordultunk és szépen óvatosan betoltam neki a bránert. Csak úgy fickándozott örömében. Végre én is elélvezek párszor, mondta. Mit tudott az a csodás kis mozgó fenék azt elmondani sem lehet. Hátát görbítette le-fel szorongatta a faszom a záróizmaival, szinte fejt ügyesen és Ő is, közben többször elélvezett. Ebből a menetből még egyet kért, és örömmel engedtem kérésének. A letelt félóra után sajnos kiugrott az ágyamból és a szopott búcsúszavakkal eltűnt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 01. 16. szombat 04:57
Folytazsd, Folytazsd, folytazsd!

10 Pont!
#10 A57L 2015. 11. 28. szombat 03:41
Tetszett jól szórakoztam rajta.
#9 listike 2015. 09. 8. kedd 08:10
Tetszett, folytatsd.
#8 szekely18 2015. 08. 30. vasárnap 15:53
Nekem tetszik!
#7 papi 2015. 08. 28. péntek 17:51
Nem rossz, folytasd.
#6 veteran 2015. 08. 27. csütörtök 13:46
Egy a sokk közül.
#5 deajk2008 2015. 08. 27. csütörtök 08:40
szeretem az análszexet, nekem ez 9p lett folytasd...
#4 cscsu50 2015. 08. 27. csütörtök 08:30
egynek elmegy
#3 rockycellar 2015. 08. 27. csütörtök 08:13
jó közepes
#2 feherfabia 2015. 08. 27. csütörtök 05:50
Nem nagy szám!6P
#1 Törté-Net 2015. 08. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?