A+ A-

Rabszolgák sora

A terem közepén egy gyönyörű lány volt állva kikötözve. A két keze a magasban, a két lába pedig közepes terpeszben a földön. Csinos, magas lány volt, rövid barna hajjal. A szemeit nem láttam, mert be volt kötve. A mellei nem voltak nagyok, de még így felkötött kézzel is szépen kigömbölyödtek. A mellbimbói egyelőre belesimultak a rózsaszín udvarukba. A puncija egy kis pamacs kivételével csupasz volt. Már messziről is látszott, hogy a kisajkai egy kicsit kilógnak a nagyok közül.
Mellette egy idősebnek látszó nő állt, fekete ruhában és maszkban. Látszott, hogy parancsoláshoz van szokva.
Egyenként szólította a férfiakat. A fiúk keze mind hátra volt kötve és teljesen meztelenek voltak. Az odaszólított férfinak mutatott egy helyet a lányon, és neki azt a helyet kellett a szájával, nyelvével ingerelnie. Ő eközben a férfi farkával játszott. Legtöbbször csak a kezével, de időnként szájjal is besegített.
Az első férfi a lány fejét kapta. Csókolgathatta a lány száját, orrát, füleit, tarkóját, de nem mehetett lejjebb a nyakánál. Ez a férfi hamar megadta magát. A magja a nő kezétől vastag sugárban spriccelt a lány hasára.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.29 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 3. szerda 07:44
Nagyon gyenge.
#3 Ildikó 2003. 03. 24. hétfő 10:37
rövid és kissé vérszegény
#2 it's me 2002. 03. 3. vasárnap 01:07
Ide szivesen beszalltam volna...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?