Csók próba vagy erotika?

Szavazás átlaga: 7 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2015. július 8.
Hossz: 7 723 karakter
Elolvasva: 439 alkalommal
Én legyek mondjuk Kitti. Van egy barátnőm, most legyen Anna, akivel már nagyon régóta ismerjük egymást, vele osztom meg gondomat-bajomat, minden titkát ismerjük a másiknak. Kivéve egyet. Ö nem tudta, hogy vonzódom hozzá. Abban az időszakban kezdett alakulni valami egy sráccal, és már meg is beszéltük a randi időpontját, de én azelőtt sohasem csókolóztam. Emiatt nagyon féltem, ezt elmondtam a barátnőmnek is, és azt mondta viccesen, hogy majd ö megtanít. Meglepődtem, és kissé szégyelltem, mert már a gondolatra is benedvesedtem, hogy mi csókolózni fogunk, sőt, még elképzeltem többet. Arra masztiztam esténként. Megbeszéltük, hogy a randi előtti napon (péntek) délután feljön hozzánk, és megtanít, úgysincs otthon senki, nyugiba leszünk. Egy héten keresztül ez volt a téma, órákon erről levelezgettünk, szerencsére sikeresen, észrevétlenül. Mindketten féltünk, én azért, mert tudtam, hogy tapasztalatlanként nem leszek túl jó, elvégre ezért jön fel. Ö meg azért mert félt, hogyha rosszul sül el, akkor a barátságunk megromlik. Ezeket megírtuk egymásnak, megbeszéltük, csak épp senki nem értette, miért ölelgetjük egymást biosz után.
Anna mindig is szép lány volt: nagyon magas, sötétbarna haj – és szem, telt ajkak, szép, hamvas bőr, edzett, lapos has, és kerekded, feszes mellek... ellenben én mindig csúnyának láttam magam. Kisebb vagyok, duci, rövidebb hajjal, ami nem szép. Mindenesetre már mindent előre elterveztem addigra, gyertyákat vettem elő, hogy délután minden rendben menjen.
Eljött hát a várva várt péntek. Mindketten izgatottak voltunk, kézen fogva szálltunk fel a buszra, ami az utcánk irányába ment. Idegesen nevetgéltünk, beszélgettünk, vajon milyen lesz, és annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy csak akkor kaptam észhez, mikor már nyitottam a zárat, és beengedtem a lakásba Annát. Nem volt túl nagy, de nekem, az apámnak és az öcsémnek tökéletes. Az én szobám egybe volt az öcsémével, voltaképp csak térfelek voltak. Miután levettük a cipöinket, Fogat mostunk (igen, ezt is megbeszéltük) leheveredtünk a takaróra amit a padlóra tettem, és meggyújtottam a gyertyákat. Egymással szemben ültünk. A redőnyöket leengedtem a hangulat kedvéért. Örülten szexi volt ahogyan féloldalasan ült a barna pléden, és nagy barna szemeivel rám nézett, miközben az ajkába harapott egy picit. Nem kellett lenéznem, hogy tudjam, ö is izgatott. A mellbimbói mereven álltak felém. Végül ittunk egy kis vizet, majd elcsendesedtünk, és lassan közelítettünk egymás felé.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
genius33
2015. július 11. 16:03
#6
Élvezetes 🙂
1
p
papi
2015. július 9. 18:17
#5
Egész jó
1
Andreas6
2015. július 8. 09:45
#4
Nem rossz, és lesz még jobb is!
1
f
feherfabia
2015. július 8. 06:04
#3
Egész jó!
1
a
A57L
2015. július 8. 03:57
#2
Nem rossz írás.
1
T
Törté-Net
2015. július 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1