A+ A-

A leszbikus munkatársnő

19 éves koromban, amikor elkezdtem dolgozni az első munkahelyemen, az első napon, a nővel, aki betanított, bementünk az ebédlőbe inni egy kávét. Két nő és egy srác ült bent. Az egyik nő és a srác akkor végeztek, és kimentek. Őket már ismertem. A betanítóm bemutatott annak a nőnek, aki ott maradt. Ildikónak hívták, 31 éves volt, és halálosan gyönyörű. Néhány mondatot váltottunk, majd miután megittuk a kávét, siettünk vissza dolgozni. Amikor kiértünk a folyosóra, a kollegám azt mondta:
- Ildi egyébként leszbikus. Csak azért mondom, hogy ne érjen meglepetés. Itt amúgy tudja róla mindenki.
- Bátor tőle, hogy felvállalja magát.
- Azt mondta, ez az első munkahelye, ahol elmondta. Itt jó fej mindenki, és úgy érezte, hogy a
legtöbben nem közösítenék ki érte.
Ahogy teltek a hetek, jobban megismerkedtem Ildivel. Ő is azon a részlegen dolgozott, ahol én, szintén állandó délutános műszakban. Egyik péntek este fél 10 - kor, munka után, miután kiléptem az utcára, átmentem a szemközti kávézóba, hogy végre leöblíthessem egy hideg sörrel a munkahelyi pörgést. Ildi is ott volt. Azt mondta, leül kint az egyik asztalhoz. Miután megkaptam a sört, leültem mellé. Ildi rám mosolygott, majd belekortyolt a jeges kávéba. Július volt. Csak egy mélyen kigombolt fekete ing, és egy kék miniszoknya volt rajta. Azelőtt a munkahelyi ruhájától, csak a vállig érő, göndör fekete haját, kék szemét, közepesen telt ajkait és a szép arcát láthattam. Még annál is szexisebb volt, mint amilyennek képzeltem. Barna bőre volt, formás mellei és feneke, és hosszú szexi combja.
- Nem szoktál inni? - kérdeztem.
- Nekem még korai. 11re az … klubba kell érnem. Ma este goa parti van, és 11 - től 1 - ig én
leszek a lemezjátszók mögött. Utána majd hamar bepótolom. - mosolygott.
- Az jó. Én is szeretem az ilyen zenéket. Mióta csinálod?
- 4 - 5 éve. De nem vagyok valami ismert, csak egy barátnőm pasijáé a klub, és mivel tudja,
hogy jól keverek, játszhatok néha. Csak úgy a hangulat kedvéért. De mostanában már
ritkábban van kedvem hozzá. Szeretnél eljönni? Ha velem jössz, beengednek ingyen.
- Hát, még le kéne fürdenem, de szívesen mennék. Hányra mész oda?
- Fél 11 - re megyek. Addigra kéne odaérned a bejárat elé.
- Rendben. Cseréljünk számot, ha bármi adódna.
Nem akartam aznap este bulizni, mert fáradt voltam munka után. Úgy volt, hogy majd szombaton megyünk a barátnőimmel, de Ildi társasága, és a sör meghozta a kedvemet.
Jó hangulatban telt az éjszaka. A keverőpult mögül figyelhettem, hogy Ildi hogyan keveri át a számokat, némi pálinka és sör kíséretében, ami a ház ajándéka volt. A következő héten szinte minden este, amikor nem volt mással találkozónk, a szemközti kávézóban sörözgettünk kicsit Ildivel, feledvén az aznapi fáradalmakat. Amikor szóba került, hogy nemrég szakítottam a barátommal, Ildi elmondta, hogy ő leszbikus. Mondtam, hogy engem nem zavar, attól még lehetünk barátnők. Igazából már egy - két éve fantáziáltam lányokról, és miután szakítottam a barátommal, még inkább felszínre jött bennem a kíváncsiság, de ezt igyekeztem elnyomni magamban. Még Ildi előtt sem mertem felvállalni, hogy vannak efféle vágyaim.
- Ma este egy ösztrosokk bulira megyek.
- Az mi?
- Leszbikus buli. Jössz? - kérdezte viccesen.
Igyekeztem takargatni, de talán látta rajtam, hogy kicsit zavarba jöttem.
- Nem. - válaszoltam.
- Nem gondoltál még arra, hogy milyen lehet egy lánnyal? - fordította komolyra a szót.
- Nem.
Legbelül olyan érzésem volt, mintha Ildi a lelkembe látna. Mintha ő látná rajtam, hogy még magam előtt is titkolni próbálom, hogy a lányokat is szeretem. Hazafelé a buszon ülve, és otthon, miközben megittam még néhány sört elalvás előtt, azon gondolkoztam, hogy talán azt is látja rajtam, hogy tetszik nekem? Ahogy egyre jobban megismertem Ildit, vonzódni kezdtem hozzá. És pont egy leszbikus nő ne venné ezt észre? Már bántam, hogy nem mondtam el neki, hogy szeretném, ha ő avatna be a női szex élvezeteibe. Arra gondoltam, talán épp most ismerkedett meg egy nővel abban a buliban, pedig milyen izgató lehetett volna egy ilyen gyönyörű, tapasztalt, érett nővel szeretkezni. Persze nem biztos, hogy ő is akart volna tőlem valamit, de legalább mondtam volna el neki. Másnap délután Ildi felhívott. Amikor megláttam a nevét a kijelzőn, a szívem hirtelen hevesebben kezdett verni az izgalomtól. Azért hívott, hogy meghívjon magához iszogatni kicsit, meg ha van kedvem röplabdázni, edző cipőt vegyek. Boldog voltam, hogy felkeresett. A barátnőimmel lett volna találkozóm, de felhívtam őket, hogy ne várjanak. Gyorsan lezuhanyoztam, és a kedvenc ruháimat vettem fel. A sötétkék ingemet, és a fekete miniszoknyámat. Ildi Pest szélén lakott egy emeletes családi házban. Az udvarban medencével, és egy kisebb röplabdapályával.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 track47 2015. 06. 22. hétfő 14:14
Szerintem: nem rossz.
#5 veteran 2015. 06. 19. péntek 13:28
Nem tetszett
#4 feherfabia 2015. 06. 19. péntek 06:11
egész jó!
#3 papi 2015. 06. 18. csütörtök 10:03
nem rossz
#2 A57L 2015. 06. 18. csütörtök 04:31
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?