A+ A-

Prágai éjszakák

Már éjfél is elmúlt és én még mindig Prága utcáit róttam. A Vencel tér fényei hívogatóan csillogtak az éjszakában, az árusok sört kínáltak az utcán és vidám cseh fiatalok hangoskodtak mindenfelé. Én viszont egyedül voltam, és ilyenkor az ünnepi hangulat ezt még jobban kiélezi. Két napja érkeztem egy prágai ügyvéd konferenciára, viszont valamit Budapesten hagytam: egy nőt, akit valaha nagyon szerettem és azt hittem ő lesz az „életem párja”. Hát nem így alakult.
Mit tehet egy magányos férfi az „arany városban”, ha lassan éjfél közeledik és mindig nem akaródzik nyugovóra térnie? Egy sztriptíz bárjában kötöttem ki. Rendeltem egy méregdrága whisky és felmértem a terepet. Imádom azt a város, elvileg legális a prostitúció és akár még számlát is adnak. Nem mintha el akarnám könyvelni. De el kell ismerni, hogy sokak számára ez a hely maga a paradicsom, bár a városatyák nem mindig nézik jó szemmel a város e turisztikai attrakcióját.
A csaj, akit kinéztem a pult mellett ült és egy koktélt iszogatott. Vörösesbarna, hullámos haja volt, keleties szeme és érzéki ajkai. Odaléptem hozzá és megkérdeztem, hogy meghívhatom-e egy italra. Tudtam, hogy ebben a bárban ez a „szokásos eljárás”. Bólintását beleegyezésnek vettem arra, hogy közelebb üljek hozzá és megkérdezem a nevét.
- Leila vagyok. - felelte. Biztos nem ez az igazi neve, de mit számított.
- Nos Leila, – tértem a tárgyra - Mennyi?
- Én nem vagyok eladó – mondta sértődötten. Majd felállt és faképnél hagyott. Nem zavart különösebben, tudom, hogy azért vannak itt is olyan lányok, akik nem mindent vállalnak be. Majd kerül másik.
Ültem tovább a pultnál és csak vedeltem az egyik pohár whiskyt a másik után. Már arról is lemondtam, hogy felszedjek egy kurvát, valahogy most egyik sem jött be és ráuntam a vadászatra. Gondoltam, hogy még egy pohár aztán taxival elmegyek a hotelig és kialszom magam. Már éppen mentem volna, amikor leült mellém az említett Leila.
- Rendben van, de csak egy feltétellel. - mondta.
Nahát, mégiscsak kurva, ha már feltételekről beszélünk.
- És mi lenne az, kislány?
- Holnap találkozzunk. És ne legyél részeg. - mondta és egy kis papírra leírt egy címet.
- Jól van, az még belefér. - mondtam.
- És még valami. -folytatta- Ha velem jössz azt kell tenned, amit én mondok. Rendben van? - Mintha a volt csajomat hallanám! - nevettem részegen.- Egye fene. De aztán semmi szadomazo, mert azt nagyon nem csípem.
Bólintott, hogy attól nem kell félnem, és elbúcsúztunk, hogy akkor majd másnap találkozunk.
Keleties stílusú lakás volt, nagy függönyökkel, párnákkal és egzotikus füstölővel. Nem tudom ott lakik-e vagy csak klienseknek van, de tetszett a hely.
Leültünk és töltött nekem valami italt, ami gyümölcslé lehetett egzotikus fűszerezéssel. Közben mindenféléről kérdezgetett, hogy ki vagyok, honnan jöttem, mivel foglalkozom. Gondoltam ezzel akarja oldani a feszültséget mielőtt a lényegre térnénk.
- Nos Thomas, mit szeretnél? - kérdezte.
- Mintha megígértetted volna, hogy az legyen, amit te akarsz. És én még ezért fizetek is. Inkább te mond el, hogy mit akarsz. - feleltem.
- Pont azt teszem. Egy kérdést intéztem hozzád, hogy megismerjelek. - mondta és érzékien hátradőlt a kanapén, hogy kényelembe tegye magát.
- Ahogy már mondtam, a szadista dolgokon kívül tőlem minden jöhet. - mondtam, és már közelebb is hajoltam hozzá, hogy a gyakorlatban nyomatékosítsam a válaszom.
Elhárította a közeledésem és egy kis távolságot kért.
Azt szeretném, ha szeretkezés közben mindig azt tennéd amit mondok. - mondta.
- Rendben, csak ne játszd el azt, hogy a barátnőm vagy!
Rögtön kapott a szón és láttam egyre jobban érdekli a magánéletem.
- Mi van a barátnőddel?
- Mi lenne? Utál engem, mire hazaérek elköltözik és lehet, hogy többé nem látom. - mondtam keserűen. - Na jól nézek ki, ide jövök egy kurvához és lelki dumát kapok. Ezt egy pszichológus is tudja édesem!
- Először is ne nevezz kurvának, nem szeretem! - mondta teljesen nyugodtan - A barátnőddel milyen volt a szex? Hogy is hívják? - kérdezte teljesen figyelmen kívül hagyva a megjegyzéseimet.
- Réka. - válaszoltam.
- Szóval Rékával milyen volt a szex? - kérdezte. Bezzeg a Réka nevét ki tudja helyesen mondani!
- Ha már ilyen kíváncsi vagy... Én azt hittem, hogy jó, de aztán kiderült, hogy mégsem. Megcsalt és én is őt. Azt hiszem Réka elég frigid az ágyban, alig lehet rávenni a szexre. Nem az az erotikus típus vagy csak én nem vagyok elég jó neki. - mondtam és ittam rá egyet, hogy elmúljon a keserű szájízem, amit felhozott ez az emlék. Réka bizony sokszor a szememre vetette, hogy nem figyelek rá az ágyban, de a fene érti ezeket a nőket, akármit csináltam sosem volt megelégedve, sem az ágyban, sem az ágyon kívül. Aztán kapott magának másokat kisérletezni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2015. 12. 27. vasárnap 15:23
Kérjük a folytatást a feleségemmel.

10 Pont!
#7 listike 2015. 06. 15. hétfő 10:57
Ha folytatod, akkor nem rossz, de ha nem úgy nagy NULLA.
#6 papi 2015. 06. 10. szerda 16:54
Nagyon tetszik.
#5 veteran 2015. 06. 10. szerda 10:04
REMEK. Remélem lesz folytatás.
#4 Andreas6 2015. 06. 10. szerda 09:24
Nagyon jó!
#3 feherfabia 2015. 06. 10. szerda 06:24
Kezdésnek talán jó!
#2 A57L 2015. 06. 10. szerda 04:43
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 06. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?