A+ A-

Kalandjaink

Párommal közel 10 éve vagyunk együtt. Már amikor összekerültünk kiderült hogy mindkettőnknek vannak izgalmas szex élményei a múltjából. Ezeket esti hancúrozások alkalmával meg is osztottuk egymással, és sikerült is egymást mindig nagyon felhúzni velük.
Kis kitérő:" Izgató volt hallani ahogy feleségem elmesélte amikor egy buli alkalmával főiskolás korában egy srác megfűzte, hogy menjen le vele a Balaton partra egy dugásra.
Amikor szólt a barát nőjének hogy ő egy órára eltűnik és ment ki a ház elé a sráccal megbeszélt helyre, meglepődött hogy ketten várják. A buli hevében ez nem tántorította el egy jó menettől, sőt inkább még jobban beindította. Egy játszóteret a parton alkalmasnak is találtak az élvezkedésre. Egy előröl, egy hátulról adta neki. Néha váltottak, aztán az egyik srác beleélvezett a puncijába. Amint végzet, nejem úgy gondolta hogy a Balaton vízével kicsit kimossa magát úgyhogy befutott a vízbe. Mire kijött már csak egy srác volt ott, az amelyik még nem végzet. Ö így gondolta hogy az egyik mászókán fogják folytatni.
Asszonykám ráült az egyik csövére a mászókának, formás kerek popsija így könnyen hozzáférhetővé vált. kb.még 10 percig kapta a punci még a kiképzést aztán a srác nem bírta tovább. Mindketten megfürödtek a balcsiban aztán indultak vissza a buliba. Út közben a srác még megdumálta hogy az estét még vele, velük töltse. Nejem barátnőjének annyira nem jött be az egész buli ezért nem is akart tovább maradni. A két srác már nagyon be volt indulva hogy milyen jó kis estét fognak tartani, de feleségem megsajnálta a barátnőjét és az egyik srácot megfűzte hogy inkább őt dugja meg. Így is lett, és négyen mentek fel a csajok szállására. Itt már sajnos izgalmas történet nem kerekedett, csak párban dugtak egymás melletti ágyakon."
Ilyen sztorik mindkettőnkkel megestek, és nagyon vágytunk is a hasonló izgalmakra.
Született azonban kettő gyermekünk és sajnos nem tudtuk sehogy sem összehozni a spontán nagyon pikáns vágyaink megvalósítását. Mire a kisebbik gyerek is elmúlt már kettő éves, nagyon vágytunk már egy igazán izgalmas kiadós, nem hétköznapi szexre.
Gumival egyikünk sem szeret szexelni, és ekkora sikerült spirált rakatni fel drágának, így elhatároztuk hogy a gyerekeket pár napra a nagyszülőkre bízzuk és lemegyünk Siófokra élvezni egy kicsit az életet.
Megbeszéltük hogy kipróbálunk mindent amikről addig csak beszéltünk, amennyiben aggódik rá lehetőség.
Nyár révén, minden nap vannak bulik ahol lehet könnyen ismerkedni.
Első este nem történt semmi extra izgalmas, de legalább a helyeket feltérképeztük.
Második este mér sokkal elszántabban indultunk útnak. Asszonykán egy vékony egybe miniruha, ami alatt semmi sem volt. Mondanom sem kell hogy tetszett ahogy vonzotta a tekintetteket.
Iszogatunk, táncoltunk, majd egy magányos csajszira lettünk figyelmesek. Egy darabig figyeltük hátha valakit vár, de még táncolni is csak egyedül indult el. Mi összenéztünk és tudtuk hogy vele kipróbálhatnánk valami izgalmasat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2015. 06. 7. vasárnap 17:04
Jó volt tetszett.
#10 sikamika 2015. 05. 19. kedd 14:46
joh folytasd...
#9 Andreas6 2015. 05. 18. hétfő 18:51
Az elején meguntam, nem olvastam végig. Érdektelen, a helyesírás is nagyon gyenge.
#8 Pavlov 2015. 05. 17. vasárnap 21:51
Túl egyszerű, tömör. Nincs történet-jellege.
#7 devilmanrobi 2015. 05. 17. vasárnap 21:28
remelem a masik tortenetben ket pasi elcsabitja az asszonyodat amig te bulizol
#6 rockycellar 2015. 05. 16. szombat 08:29
nem rossz csak kicsit rövid
#5 papi 2015. 05. 15. péntek 10:50
Közepes.
#4 veteran 2015. 05. 15. péntek 08:28
Tűrhető.
#3 feherfabia 2015. 05. 15. péntek 05:45
Egész jó!
#2 A57L 2015. 05. 15. péntek 05:23
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 05. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?