A+ A-

Megmutatni Aubreynak

Fordítás
Írta: Tyzmartar
Forrás: literotica.com
Forrás: Literotica

A szerző megjegyzése: A családi kategóriába tettem, noha be kell vallanom, nagyon kevés szexuális kapcsolat van a testvérek között. Ugyanakkor van egyfajta ilyen élménye annak, hogy mennyire felizgulnak egymás jelenlététől. Mindenki nagykorúú a történetben.
Marissa a fülembe suttogott.
– Köszönöm, bébi. Ez jó volt.
– Te voltál jó. És az ízed is – suttogtam vissza. A nedvei beterítették az arcomat és minden levegővételkor éreztem az illatát. Kinyalni őt az egyik kedvencem volt. Annyiféleképp kielégített, és csak remélhettem, hogy ő is így van velem.
Marissa egy csodálatos lány, és sokkal okosabb, mint amit valaha is elképzeltem. Hogy miért van velem, azt nem tudom, de egyáltalán nem panaszkodom miatta. Azt hiszem, életünknek ezen a pontján egyszerűen csak egymásnak voltunk teremtve. Ó, annyira édes volt! Mindketten új suliba készültünk, két különbözőbe. Ő jogot fog tanulni, én újságírást. Nem gyártottunk hosszútávú terveket, és nem ígértünk semmit, amit ne tudnánk megtartani, egyszerűen csak együtt voltunk.
– Akkor holnap? – kérdezte.
– Csak hívj – válaszoltam beletúrva a hajába.
Visszavettük a ruháinkat, amikor észrevettem, hogy a nővérem leskelődik a folyosóról. Azt hittem, hogy csak Marissa és én vagyunk a házban, Aubreynak randin kellett volna lennie, ahogy anyának és apának is. Nem tudom, mióta figyelhetett, de dühös lettem. Morcos képet vágtam és ő elmenekült.
– Azt hiszem, a nővérem meglesett minket, ahogy rosszalkodtunk – mondtam.
– Nos, legalább nem szakított félbe minket. Talán tanult is valamit – viccelődött Marissa. Kikísértem őt a kocsihoz és búcsúzóul megcsókoltam.
Visszamentem a házba, egyenesen Aubrey szobájába. Nem zavartattam magamat kopogással, mivel nyilvánvalóan nem törődött ő sem más magánéletével. Ott hevert az ágyán tévét nézve.
– Milyen régóta figyeltél engem és Marissát? – kérdeztem követelve.
– Elég régóta. Sajnálom, oké? Nem kellett volna ezt tennem, ez a ti magánügyetek volt – válaszolta.
Több ellenkezést vártam tőle, néhány okoskodó megjegyzést vagy hasonlót. Amióta csak az eszemet tudtam, egyfolytában harcoltunk egymással. Bár már felhergeltem magamat, most hirtelen leeresztettem. Nem úgy hangzott, mintha küzdeni akart volna. Valójában úgy nézett ki, mint aki sírt. Először arra gondoltam, hogy kipréselek belőle egy bocsánatkérést, de valahogy mégsem jött a számra. A dühöm elpárolgott.
– Na jó, mi a baj? Azt hittem, hogy Hogyishívjákkal randizol, nem kellett volna itt lenned – mondtam.
– Nem működött. Nate egy seggfej – Aubrey hasra fordult és a párnába temetve arcát zokogni kezdett. Ő általában gonosz volt, mint egy kígyó és kemény, mint a kő, de ez most teljesen idegen dolog volt tőle. A francba is, kezdtem megsajnálni őt.
– Nos, akarsz beszélni róla? Talán nem tudok segíteni, de legalább kibeszélheted magadból, ha szeretnéd. Majdnem egy teljes percig csöndben volt, ami meglehetősen hosszú idő, ha ott kell ülnöd és egy lány sírását kell hallgatnod.
– A randim Naze-tel magába foglalt egy hotelszobát és egy üveg vodkát is. Egy szép estét ígért nekem, de ehelyett csak a hotelhoz hajtott és azonnal dugni akart. Tudod, általában szeretem ezt, de… nem is tudom…
– Nem igazán erre számítottál?
– Nem, egyáltalán nem. Most valószínűleg vodkát iszik és kiveri magának. Beszélgethetett volna egy kicsit velem, mint ahogy te tetted Marissával… – folytatta.
– Hé, mire gondolsz? – szóltam közbe.
– Tudom, hogy jól bánsz vele. Ő gyönyörű, és ez te a tudtára is adod. Hallottalak beszélgetni vele ma este, és még a piszkos dolgok is szépnek hallatszottak. És…
Ismét félbeszakítottam.
– Amit Marissának mondtam, az csak ránk tartozik – tényleg szerettem volna leszidni Aubreyt, de egyszerűen nem tudtam megtenni. Nagyon komoly volt és kiöntötte a szívét. – Marissa és én nagyon jól ismerjük egymást. Elég piszkos dolgokat csinálunk és mondunk egymásnak, mert mindketten szeretjük. Tudom, hogy mi a jó neki, és ő is, hogy nekem mi jó. Csak jól érezzük magunkat, tudod?
– Nem, nem tudom. Miért nem tud valaki velem is kedves lenni? – zokogta, miközben a matracát püfölte az ökleivel.
– Aubrey. Ugyan már, nem találkozhatsz egyből a megfelelő személlyel. És te elképesztően dögös vagy, bárkit felszedhetsz, akit csak szeretnél. Ne hagyd, hogy néhány hülye lelombozzon – leültem az ágy szélére és a kezemet a hátára tettem.
– Azt gondolod, hogy olyan csinos vagyok, mint Marissa?
Egy pillanatra elgondolkodtam, mielőtt válaszoltam volna a kérdésre. Nem kétséges, hogy Aubrey nagyon csinos. Marissa, ahogy én látom, egy istennő volt.
– Meg kell, hogy nézzelek közelről, ülj fel és hagyd abba a sírást – mondtam megragadva a vállait és megfordítva őt magam mellé ültettem. Felvettem egy zsepit az asztaláról és letöröltem a könnyeket az arcáról.
– Hagyd abba, te…
– Ha választ akarsz, akkor meg kell, hogy nézzelek. Maradj csöndben.
Ő engedelmeskedett, és úgy láttam, hogy máris jobban érzi magát. Hullámos majdnem sárga haja volt, jelen pillanatban összekócolódva, de általában lófarokban hordta. Hátrasöpörtem és megragadtam két ujjal a jobb fülét. A hüvelykujjammal pár gyors, körkörös mozgást tettem rajta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 supi 2015. 08. 15. szombat 16:04
nem rossz
#9 papi 2015. 05. 12. kedd 21:02
Nagyon tetszik
#8 feherfabia 2015. 05. 12. kedd 06:16
ez nagyon 10P!
#7 Ickx 2015. 05. 11. hétfő 21:08
Gut smile
#6 listike 2015. 05. 11. hétfő 10:34
Jó volt, remélem lesz folytatás.
#5 Rinaldo 2015. 05. 11. hétfő 08:18
Szuper jó
#4 rockycellar 2015. 05. 11. hétfő 07:51
jöhet a folytatás
#3 A57L 2015. 05. 11. hétfő 05:28
Jó történet.
#2 Olvasó 2015. 05. 11. hétfő 01:53
Nagyon jó! smile
#1 Törté-Net 2015. 05. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?