A+ A-

Plátói fantáziálgatás

Nem a legjobb kor a tizenhat, már csak a hormonokra nézve is. Lány létemre is naponta többször eszembe jutnak bizonyos intim témák. Napról napra érettebb lesz a testem, a régebben lapos, vékony dolgok teltebbé, kerekdeddé változnak, csakhogy én nem vagyok az a típus, aki csak úgy kirakná ország-világ elé a dolgait. Nem tudom, szerintem van abban valami vonzó, ha hagyunk magunkban egy kis titkot, és ha majd egy nap odaadom magam egy férfinek, akkor ő tudni fogja, hogy csak ő láthatott még meztelen valómban.
Azt látom, hogy mindenki elsieti a dolgokat, de én ezt nem akarom. Nagy álmom, hogy egész életemben csak egy férfivel legyek együtt, azzal, aki igazán szeret, és magának akar. Nem is nagyon vonzódom a korombeli fiúcskákhoz, bár már közeledett hozzám néhány bieber-frizkós cukiság, engem nem vonz a lányos külső, a gebe tagok és a mutáláson még át nem esett hang.
Talán ezért is szerepel minden fantáziálásomban egy bizonyos tanárom. Tizennégy év korkülönbség van köztünk, és nem is jóképű, senki nem nevezné jó pasinak. De engem ez hidegen hagy, ugyanis iszonyatosan jó arc, ráadásul a kedvenc tantárgyamat tartja, intelligens férfi, és már régóta rájöttem, hogy engem leginkább az intelligens, érett férfiak tudnak vonzani. Persze nem vagyok belé szerelmes, vagy ilyesmi, nem vagyok olyan buta, hogy a tanáromba szeressek bele, ez csak egy kis plátói vonzódás, ártatlan fantáziálgatás. Meg aztán szerintem a szerelem kialakulásához tényleg meg kell ismerkedni.
Olykor az óráján jönnek rám a fantáziaképek. Valamiért nagyon izgató számomra, ha olyankor képzelem el magamat vele, mikor ő is jelen van. Ő tartja az órát, észre sem vesz, elvégre elég átlagos lány vagyok, meg csöndes is, de én közben olyanokra gondolok, amiktől pár pillanat alatt benedvesedek odalent, és érzem, hogy a légzésem is szaporábbra válik. Otthon is gyakran gondolok rá, főleg, mikor magamhoz nyúlok – nem szégyellem, elvégre az emberi testnek szüksége van a kielégülésre.
Hogyan fantáziálok róla? Hűha, be kell vallanom, elég színes a paletta. Amikor először képzeltem el, hogy együtt vagyunk, az a képzeletemben pont az osztályterembe történt meg. Én félénken viselkedtem, elvégre eleve ilyen típusú lány vagyok, de ő simogatott és megnyugtatott, igazi férfiként viselkedett. Felültetett a tanári asztalra, lehámozta rólam a ruháimat, és eleinte mosolyogva, majd később egyre komolyabban vizsgálgatta a vonásaimat. Gyönyörűnek tartott, és össze kellett szorítania az állkapcsát, hogy rám ne vesse magát azonnal.
Sokszor elég önbizalom hiányosan tudok viselkedni, de igazából tudom, hogy elég jó testem van a koromhoz képest; a bőröm nem teljesen makulátlan, itt-ott előfordul egy nyomorult bőrhiba, de ebből még ki is nőhetek. Nem vagyok túl magas, se túl alacsony, a súlyom pont jó, pár kilóval még így is az ideális alatt vagyok, de nem vagyok nádszál vékony. A derekam vékony, a hasam lapos, vékony kezeim vannak, és formás combjaim, amiket igazából olykor gyűlölök, mert a mai fűszál lábúakkal versenyezni sem tudok. De a képzeletemben a tanárom imádta, hogy olyan markolnivaló a combom és a popsim, és melleimet is azonnal nagy tenyereibe zárta – nem valami hatalmasok, de mostanában időről időre egyre nagyobbra nőnek. Az én kis markaimat már túl is nőtték, és a képzeletemben a tanáromnak tökéletesen a tenyerébe illett. Simogatta rózsaszín mellbimbóimat, aztán a szájába is vette, hol az egyiket, hol a másikat nyalogatta, én meg egyre jobban felizgultam, és lehúztam róla a pólóját, aztán nadrágjához nyúltam.
Olykor-olykor a valóságban is vetek egy kósza pillantást a slicce környékére, de sosincs bátorságom elidőzni ott. A képzeletemben nem volt se túl nagy, se túl kicsi a férfiassága, csak tűzforró és kőkemény, éreztem, hogy átkozottul kíván engem. Bevallom, még sosem láttam pornót, annyira nem is izgat a dolog, minden tapasztalatomat erotikus sztorikból és könyvekből merítettem, így péniszt is csak a biológiakönyvben láttam lekonyulva, oldalról, a keresztmetszetét. Ha neten keresgélek, és véletlen valami olyasféle képre jutok, van egy hülye, szégyenlős mechanikám, amiért rögtön bezárom az oldalt. Nem tudom, miért nem vagyok hajlandó megvizsgálni egyet legalább egy képen, talán mert szép gondolatnak tűnik, hogy majd csak a szerelmem lesz az, akinek láthattam és érinthettem azt a szervét. Nem prűdségből nem nézem meg, elvégre, ha prűd lennék, nem írogatnék ilyesmiket.
Szóval nem tudom olyan élénken elképzelni magamban a tanárom férfiasságát, egy elmosódott képet látok, egy kemény dolgot képzelek el, aminek síkos a vége, és teljesen beindulok tőle. A tanárom mély levegőket vesz, ahogyan kicsit reszketve ráfonom a kezeimet, majd saját tenyerével erősít a fogásomon, és megcsókol. Sosem csókolóztam még, bár már jó páran megpróbáltak rávenni, de vagyok olyan lehetetlen, hogy ezt is csak a szerelmemmel szeretném majd csinálni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 10. csütörtök 15:07
Nemrossz.
#8 A57L 2015. 05. 14. csütörtök 05:32
Gyenge írás.
#7 papi 2015. 05. 1. péntek 21:31
Kicsit gyenge
#6 rockycellar 2015. 05. 1. péntek 08:58
közepes
#5 rockycellar 2015. 04. 29. szerda 19:14
Gyenge közepes
#4 Rinaldo 2015. 04. 29. szerda 07:00
Gyenge.
#3 Andreas6 2015. 04. 29. szerda 06:08
Kedves, tiszta gondolatok. Tetszett.
#2 feherfabia 2015. 04. 29. szerda 05:51
közepes!
#1 Törté-Net 2015. 04. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?