A+ A-

Erika, a csalfa

A nevem Balázs. Egyetemistaként ismerkedtem meg barátnőmmel, Erikával. Találkozásunk pillanatában tudtam, hogy kell nekem. Szemrevaló lány volt 170 cm magas karcsú derékkal, gömbölyű keblekkel, kézbe való feszes popsival. Csinos arca és hosszú szénfekete haja volt, őzikeszemében pedig mindig csillogott valami pajkosság.
A kapcsolatunk kezdetben nem volt nehézségektől mentes. A legfőbb probléma az volt, hogy megismerkedésünkkor volt pasija, sajnos nem is futó kapcsolatról volt szó. A srác idősebb volt és utolsó évesként már komolyan gondolkodott a lánykérésben is. Erikát erősen befolyásolták a szülei, akik biztos jövőt láttak a fiúban és szerették volna ha egybe kelnek. Köztünk azonban már az első perctől megvolt az a kapcsolat, ami közte és a fiúja közt sosem. Többször panaszkodott, hogy nem tudja, mitévő legyen. Kedvelte a fiút, de nem szerette, megbántani nem akarta és otthon sem akart csalódást okozni. Egyre közelebb kerültünk és elcsattant már néhány csók is. Ezzel párhuzamosan nem változott semmi a kapcsolatában, egy városban laktak, egy városban tanultak mégis csak telefonon beszéltek. A srác az egyetem mellett elvállalt kisebb nagyobb munkákat és teljesen elhanyagolta Erikát. Ennek a folyamatnak csak egy vége lehetett….
Miután majd egy évig kerülgettük egymást összejöttünk. Kezdeti lelkesedésem azonban pár hónap után kezdett visszaesni. Mielőtt szakított pasijával Erika szexuálisan túlfűtött volt, többször én elégítettem egy kis pettinggel, ezt akkoriban nem viszonozta, mert általában nagyon szégyellte, hogy megcsalja a barátját. Én megértő voltam, a szerelem elvette az eszem és tűrtem az egyoldalúságot. A szemem előtt az lebegett, hogy amikor összejövünk, biztosan visszakapom majd a sok „kedvességet”, erre joggal is számíthattam hisz Erika mindig kacér volt velem, sikamlós sokszor perverz beszélgetéseink alapján nagyétvágyú, de elhanyagolt lánynak tűnt. A látszat azonban csalókának bizonyult. Kiderült, hogy nagyon kényes a környezetre, ami egy több száz fős kollégiumban szinte megoldhatatlan problémának bizonyult. Bar kapcsolati szinten tökéletesen passzoltunk a szexuális életünk siralmas volt. Volt, hogy egy hónapig nem érhettem hozzá, mindig más okok miatt. Hivatkozott a környezetre, arra hogy túl nagy neki a farkam és ezért nem lehetünk gyakran együtt stb… Persze rajtam is meglátszott a csalódottság, ami egy idő után veszekedésekhez vezetett. A legrosszabb az volt az egészben, hogy amikor alkalmunk volt együtt lenni mindig hihetetlenül élvezte. Mindig is figyelmes szeretőnek tartottam magam, szerettem őt kényeztetni és sosem hagytam, hogy eluralkodjon rajtam a gyönyör, amíg ő nem jutott a csúcsra. Ő már nem volt ennyire odaadó. Azonnal közölte, hogy a popsijáról ne is álmodjak, szájjal mindig csak nagy unszolásra kényeztetett, akkor is kapkodva türelmetlenül, és ha ő elment utána már nem érdekelte, hogy velem mi van, csak minél előbb békén hagyjam. Persze próbáltam megoldani a dolgot szép szóval veszekedve, mindenhogy de semmi sem használt. Végig azt reméltem, hogy majd jobb lesz, összekopunk, de nem így lett.
Mesterszakosként a fővárosba kerültünk ahol végre évek munkájának gyümölcseként és némi otthoni segítséggel megvettem életem első lakását. Az új környezetben reméltem minden más lesz, nem kell többtucat emberrel osztozni a zuhanyzókon, nem zavar senki. Kezdetben javult is kissé a dolog, de lényegében minden a régiben maradt. A mesterszak keménynek bizonyult és keveset találkoztunk. Hűséges típus voltam, ő pedig rendkívül féltékeny. Így egyre többet nyúltam vissza a kamaszkori megoldásokhoz. Internetes barangolásaim alatt rengeteg oldalt felkerestem, hogy levezessem a felgyülemlett szexuális energiáimat. Egyik ilyen alkalommal találtam egy szexpartner kereső oldalra. A lányok nyíltan hirdették mit vállalnak, áraikat privátban küldték, és rengeteg képet tettek fel magukról, többségük arc nélkül. Élvezette nézegetem a képeket, mígnem megakadt szemem az egyiken. Karcsú jó alkatú lány volt, fekete hajjal. Az arca ki volt takarva, de méretei alapján 170 cm magas volt 58 kg és CC mellekkel büszkélkedhetett. Külön felfigyeltem, rá mert a mi kerületünkben hirdette magát. A képeit végignézve teljesen lemerevedtem. A képek műtermiek voltak és arca kivolt takarva de a retusálás alól lehet hogy éppen szándékosan kimarad két kicsi csillag alakú anyajegy a jobb popsiján. Pont olyanok, mint amik Erikának is voltak ugyanott. A képeken számtalan pózban, mindenféle szexi fehérneműben szerepelt. Volt olyan kép ahol két faszt is fogott, de akadt olyan is ahol egész testét sperma borította. A hirdetés szerint majdnem mindent bevállalt és több pasit is fogadott egyszerre. A képek alatt a következő volt olvasható:
„Szia! Örülök, hogy rám találtál:)
Várlak egy kellemes időtöltésre, hogy minél szebb napod legyen, amiért én mindent megteszek érted, kívánj bármit! Várlak vadiúj … kerületi lakásomban”
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 sunyilo 2016. 08. 27. szombat 11:19
Naggyon lyóóó...
#13 A57L 2015. 05. 16. szombat 03:42
Nem lett rossz.
#12 Pavlov 2015. 04. 25. szombat 10:23
Jó alapszitu, de a vége lapos lett.
#11 mif23 2015. 04. 23. csütörtök 11:06
Jót nevettem a végén. Nagyon tetszett.
#10 feherfabia 2015. 04. 22. szerda 05:39
Gyenge!
#9 sunyilo 2015. 04. 21. kedd 21:00
Elsőrangú. Tudsz írni, haver...
#8 szekely18 2015. 04. 21. kedd 14:35
Nagyon jó! Szuper!
#7 tomi19 2015. 04. 21. kedd 09:19
Ez nagyon jó szépen el intézted a csalfa ribit 10 pont 3 smile
#6 Andreas6 2015. 04. 21. kedd 09:10
Bilincsben, bocs.
#5 Andreas6 2015. 04. 21. kedd 09:09
Miért kár? Kidobták meztelenül, bilincsbe az utcára. Ez éppen elég.
#4 papi 2015. 04. 21. kedd 07:52
Nagyon jó, de azért kár, hogy ennyivel megúszta a csaj.
#3 Rinaldo 2015. 04. 21. kedd 07:37
Szuper.
#2 sztbali 2015. 04. 21. kedd 00:52
Nagyszerű, mert van benne valami új.
#1 Törté-Net 2015. 04. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?