A+ A-

Férfi szemszögből 2. rész

2011.
Az egész héten banzáj volt az iskolában, nem csak a kollégistáknak. Rendhagyó, rövidített órák és hosszú szünetek voltak, ahol a lényeg abban volt, hogy a végzősök szívatják a kezdősöket. Panni tanárnő is ott volt a tanárok soraiban; mivel ez még csak az első éve volt, nem kapott osztályt, de azért mosolygott a kölykökön. Én meg alig bírtam levenni róla a szemem.
Nem változott olyan sokat, nem lett belőle bombázó, vagy feltűnő szépség, de azok az emlékek, amik hozzá fűztek... lényegében nem győztem rejtegetni kemény erekciómat mindenki elől. Október volt, az idő napos, de nem olyan dög meleg; Panni egy vékony, barackszínű selyemblúzt viselt, hozzá illő, térdig érő szoknyával, fekete harisnyával. Lapockáig érő haját egy elegáns hajpánttal fogta hátra, de néhány rövidebb tincs így is homlokába lógott. Valamennyire megszépült a korral, főleg a szebb bőre, na és persze az tűnt fel, hogy mellei kereken rejlettek a blúz alatt; bár gondolom, most vett fel melltartót.
Ha csak visszagondoltam azokra a kis rózsaszín mellbimbókra, máris úgy folyni kezdett a nyálam, akár valami kutyának.
Rendesen beépült a többi tanár közé, én abban az évben csak két osztályban tanítottam, ő hatban. Kissé szétszórtnak tűnt, az íróasztalán mindig nagy volt a papírhegy, és sokszor leejtette a dolgait, amiket aztán elpirulva szedett össze. Nem egyszer segítettem neki, persze azt remélve, hogy majd belátást nyerhetek kicsit a blúzába, de ez sehogy sem sikerült.
Még mindig nem mutogatta magát, akárcsak tizenéves gimnazistaként. Kedves, visszafogott fiatal nő volt, aki rendesen végezte a feladatait, de annyira nem volt benne az iskola dolgaiban; nem szervezkedett, de a fontosabb eseményeken szívesen vett részt.
Mivel gondoltam, hogy huszonhárom évesen már csak átesett egy-két dolgon, az első napokban megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy megpróbálok kikezdeni nála. Egyszer-kétszer el is kezdtem ennek a megvalósítását; rettenetesen félénk volt, én meg eleinte nem tudtam mit kezdeni ezzel. Sosem vette fel a szemkontaktust, sosem értette a célzásaimat, vagy legalábbis úgy tett, mint aki nem érti őket.
Bár, szerintem tényleg nem értette őket. Ahogy néztem a sportpálya másik végéből, ismét rám tört egy francos erekció, azt se tudtam, mit csináljak magammal. Végül úgy döntöttem, ez már így nem mehet tovább; nekem kell ez a nő, szeretkezni akarok vele, a rohadt életbe is, és ha már elmúlt az évekkel ezelőtti vonzódása, mindennel azon leszek, hogy ezt újból felélesszem.
Átsétáltam a sportpályán, ahol a végzős B-sek szívatták a kezdős B-seket, egyenesen Panni mellé, aki fel-felkacagva nézte a kölyköket. Pont úgy álltam oda, mintha már alig férnék el, és felkarom érintette a vállát; amint ezt ő észrevette, felnézett rám, és kicsit elpirult, hogy olyan nagyon közel vagyok hozzá. De ő elég gyakran pirult el, szóval ezt nem vettem jelnek.
- Szia, Ádám – köszönt mosolyogva.
- Szia. Nagy gyökérségeket találtak ki a kis klónok, mi?
- Van fantáziájuk, az biztos. De igazából nem sokat fejlődött a repertoár, a gyantázós és pelenkás sztorit már mi is elsütöttük, emlékszel?
- Ezek már ősrégi klasszikusok. Újakat kellene bevezetni. Lehetne olyasmi is, ahol az újonc tanárokat szívatjuk meg egy kicsit – viccelődve megfogtam vékony derekát, és átugrottam a másik oldalára. Ő csak nevetett, és összefonta maga előtt karjait; akarva, akaratlanul, de még a blúzon át is látszott, ahogy összenyomta melleit.
- Képes lennél engem is úgy kínozni, mint ezeket a szerencsétlen kilencedikeseket a kegyetlen végzősök?
- Á, elnézőbb lennék. Bár a tojásos feladatban megnéznélek. Biztos ügyesen eljátszogatnál azokkal a tojásokkal.
Zavartan ismét nevetni kezdett, és láttam, hogy egészen kipirul; ebből fogtam, hogy biztosan érti a célzást. Ismét közel álltam mellé, annyira, hogy megéreztem, ahogy egész testében megremeg egy pillanatra.
- És milyen ott tanítani, ahol valaha téged tanítottak?
- Egész jó. Nincs sok gond a gyerekekkel, ez egy rendes iskola.
- A ti osztályotokban kész gyötrelem volt tanítani.
- Azért ne túlozz – mosolyogva felnézett rám, mire közelebb hajoltam az arcához, de erre persze azonnal lesütötte a szemeit. – Annyira nem voltunk rosszak.
- Te nem is. Olyan kis csöndes voltál, és ha tudtál valamit, alig mertél jelentkezni.
- Sokkal több dolgot tudtam, mint amit mondtam, csak nem voltam biztos az igazamban.
- Egészen olyan voltál, mint egy gyámoltalan őzike.
Panni csak mosolygott, és elfordította arcát, mire szemeim megakadtak vékony, fehér hattyúnyakán. Két pillanatra lehunytam a szemem, és mélyen belélegeztem az illatát; finom, friss volt. Imádtam.
- Te is koleszos voltál, ugye? – kérdeztem.
- Igen. Innen majdnem száz kilométerre laktam az anyukámnál.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2015. 05. 18. hétfő 05:27
Egész jó lett.
#9 Rinaldo 2015. 04. 20. hétfő 09:11
Remélem feleségül veszi.
#8 listike 2015. 04. 19. vasárnap 11:48
Nagyon elnyertea a tetszésem, folytatsd. 10pont.
#7 papi 2015. 04. 18. szombat 08:01
Nem rossz, folytasd
#6 szekely18 2015. 04. 17. péntek 17:48
Nekem tetszet!
#5 deajk2008 2015. 04. 17. péntek 07:59
nekem tetszett 8p... folytasd
#4 Andreas6 2015. 04. 17. péntek 07:35
Nagyon tetszett!
#3 tomi19 2015. 04. 17. péntek 07:16
Jó volt lesz folytatása ?
#2 feherfabia 2015. 04. 17. péntek 06:10
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 04. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?