A+ A-

A meglepetés vendég

Vera épp kitöltötte a pohárba az előző este gondosan behűtött likőrt, amikor csengettek. Istire nézett, aki meglepetten kérdezte:
- Vártál valakit?
- Nem igazán, megnézem ki lehet.
Odalépett az ajtóhoz, kinyitotta és Áron állt ott kezében egy üveg borral és egy üveg pezsgővel. Jól nézett ki, mintha izmosabb lenne mint valaha.
- Meglepetés! Remélem nem zavarok, tudom, hogy nem szóltam, de erre jártam és gondoltam felugrom hozzád.
- Nem zavarsz, de vannak nálam. Gyere csak be.
Áron levetette a kabátját, és követte Verát a konyhába.
- Bemutatlak bennetek egymásnak: Isti, Áron; Áron, Isti.
- Helló, örvendek! - nyújtotta kezét Áron.
- Helló, azt hiszem hallottam már rólad- mosolyodott el Isti.
- Remélem jót is.
Eközben Vera már elővett még egy poharat és teletöltötte azt is. Nagyon meg volt lepődve, nem így tervezte az estét, de kedvelte Áron társaságát is. Zavarában egyből koccintásra invitálta a fiúkat, és le is húzta mindenki az első pohár krémlikőrt.
Vera aznap estére kedvenc farmernadrágját, és egy fekete trikót vett fel, alá melltartót, mely kicsit megemelte hatalmas formás melleit és csodás dekoltázs látványát tárta a fiúk elé. Mindigis a melleire volt a legbüszkébb, eddigi összes fiúja is oda volt értük, egyszerűen imádták. Gondolta az ital mellé elővesz a szekrényből egy kis rágcsálnivalót, valamint poharakat a borhoz. Ahogy kicsit lábujjhegyre emelkedett, hogy elérje a poharakat, a farmer akaratlanul is lejjebb csúszott egy kicsit, ami látni engedte a fekete tanga bugyit, mely egyből odavonzotta Isti és Áron tekintetét. Vera ezt nem vette észre, ő serényen odakészült az asztalra, de a szűk konyhaasztal kicsinek bizonyult:
- Azt hiszem, bemehetnénk a szobába, ott több a hely és nagyobb az asztal is, le tudok pakolni mindent.
- Rendben, menjünk - vágták rá mindketten.
Vera lepakolta poharakat és a chipset az asztalra, a két fiú pedig hozta az üvegeket. Pár pillanat kínos csend következett, majd Áron megkérdezte, hogy mit terveztek ma este csinálni.
- Azt hiszem kártyázni készültünk. Te tudsz játszani? - kérdezte Isti
- Hát, előfordul hogy néha más is nyer, ha játszom. Leginkább römiben vagyok a legjobban otthon.
- Ohh, hát az nagyszerű, lássuk ki a jobb.
Vera leemelte a polcról a kártyapaklit és letette az ágy közepére.
- Szerintem igyunk még egyet, mielőtt nekiállunk játszani.
A fiúk bólintottak és Áron töltött mindenki poharába likőrt és bort is. A szobában pont kellemes volt a hőmérséklet, így jól esett mindenkinek a gyümölcsbor is.
Elkezdődött a römi-parti, először Vera nyert, aztán Áron és újra Vera, majd Isti. A kártyázás alatt beszélgettek különböző általános dolgokról, az alkohol hatására egyre oldódott a hangulat. Vera nem hagyta sokáig üresen a poharakat, hamar újratöltötte őket. Ez Áron és Isti ellenére sem volt, hisz jó bírják mindketten az alkoholt és néha igazán jól szokott esni, ha az agyuk ki tud kapcsolni, elfeledtetni a hétköznapokat és az adott dologra, jelen esetben a kártyázásra és Vera szemeire, valamint testére koncentrálni csak. Vera teste nőiesen telt, de igazán formás, bőre selymes és feszes volt. Arca most már enyhén kipirosodott, és érezte, hogy a hangulata is egyre fokozódott. Ennek oka, hogy rádöbbent ma este akár valóra válhat egyik titkos szexuális vágya: két férfi kényeztetheti egyszerre. Ráharapott a szája szélére és sóhajtott egy nagyot. Áron ezt észrevette, majd mikor Isti kiment a mosdóba, meg is kérdezte Verától:
- Szerinted Isti benne lenne?
- Miben? Hülye vagy! Hát.. nem tudom. Lehet.
- Szerintem itt az esély, ne hagyd ki!
Áron ismerte Vera vágyait, sokszor izgatta ezzel gondolattal és őt is hajtotta a kíváncsiság. Mindkettejük pulzusa megemelkedett és Áron lágyan megsimogatta Vera arcát, nyakát és finoman a kezével egyre lejjebb haladva a mellét is.
Isti visszatért, járásán már látszott, hogy őt is érinti az elfogyasztott ital hatása, de még nem volt teljesen részeg. Vera fejében közben elkezdtek kavarogni a gondolatok: mi lesz, ha ribancnak néznek, valóban olyan lesz, mint azt már sokszor elképzeltem, tényleg akarom én ezt? Hirtelen nagyon izgatott lett és úgy érezte bizsereg a teste, vágyik a négy kéz érintésére és bevillant a kép, hogy két álló farok jár benne. Úgy érezte erre inna kell, így megtöltötte a poharakat és átadta a fiúk kezébe. - Egészségünkre!
- Igyunk Rád! - mosolygott Isti.
Lehúzták az italt, majd Vera közölte, hogy ő elmegy zuhanyozni, mert úgy érzi fel kell frissítenie magát. Kisétált a fürdőszobába, elkezdett levetkőzni, majd a fürdőszoba tükrében megpillantotta magát. Arca kissé piros, szemei csillogók voltak, de ahogy tovább vetkőzött rá kellett jönnie, hogy izgatottságának jelei már megjelentek a fehérneműjén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Dirtymind 2016. 12. 23. péntek 08:54
Korrekt sztori smile
#9 A57L 2015. 05. 31. vasárnap 04:37
Nem lett rossz.
#8 sikamika 2015. 05. 27. szerda 15:54
szuper lett..
#7 papi 2015. 04. 15. szerda 18:45
Egész jó
#6 sztbali 2015. 04. 15. szerda 17:58
Ismét egy remek történet.
#5 veteran 2015. 04. 15. szerda 14:08
Klasz.
#4 AlexHun 2015. 04. 15. szerda 11:42
Wow. Szuper történet!
#3 deajk2008 2015. 04. 15. szerda 08:38
nagyon jó lett 9p... folytasd
#2 Rinaldo 2015. 04. 15. szerda 08:20
Szuper.
#1 Törté-Net 2015. 04. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?