A+ A-

Anna történetei 1. rész - Különös meglepetés

Anna nem gondolta volna, hogy egyszer ilyen szituációban találja magát egy cukrászdában. Anyaszült meztelenül feküdt egy fóliával letakart asztalon a hátsó helyiségben. Hallotta a cukrászda nyitott részéből beszűrődő zajokat. Volt, aki tortát rendelt, valaki kávét ivott, néhány gyerek fagylaltot vett. Még csak néhány perc telt el azóta, hogy a megbeszéltek szerint délután négy órára megérkezett és ledobta könnyű nyári ruháját. Mégis, a kellemes kíváncsiság és a feszült várakozás keveréke miatt egy örökkévalóságnak tűnt. Tegnap járt itt először, amikor a cukrászlány méreteket vett róla és megbeszélték a mai időpontot.
Az egészet Attila találta ki barátja, Gábor harmincadik születésnapi meglepetéseként. Attila többször igénybe vette Anna szolgáltatásait. Anna ugyanis escort lányként dolgozott, ügynökség nélkül. Mivel önálló volt nem sokan ismerték. Ezzel viszont elérte, hogy csak a tehetősebbek vehessék fel vele a kapcsolatot. Általában kísérőnek hívták partikra, rendezvényekre, időnként szexuális jellegű kérések is adódtak. Attila kérése azonban kuriózum volt mindközül.
A hét elején csörgött a telefonja. Ezt a számot nem sokan ismerték, gondolta munkára hívják. Megnézte a kijelzett számot, de nem volt ismerős. Biztos valami biztosítási ügynök – ötlött fel benne, de hajtotta a kíváncsiság ezért felvette:
- Tessék!
- Szia Anna! Attila vagyok. Támadt egy ragyogó ötletem és tudom, hogy te vagy a tökéletes személy a megvalósítására.
Mivel Anna elég jól ismerte Attila ötleteit ezért kicsit vonakodva válaszolt.
- Remélem, nem valami perverz dologba akarsz belerángatni!
- Nem-nem! Gáborról van szó. Szombaton lesz a harmincadik születésnapja, és szeretném emlékezetessé tenni a számára. – nyugtatgatta Attila.
- Hallgatlak! Aztán eldöntöm, hogy igent mondok e.
- Rendesen megfizetlek, de erre ingyen sem tudnál nemet mondani – mondta nevetve Attila és részletesen beszámolt a tervéről.
A felvázolt történet végén Anna a telefonba kuncogott:
- Erre valóban nem tudok nemet mondani!
*
Az elmúlt napok az előkészületekkel teltek. Anna fodrászhoz, kozmetikushoz jelentkezett be. A fitness terembe is elment, hogy kicsit formába hozza magát. Habár sohasem volt tökéletes alakja - mindig volt rajta egy kis fognivaló – csinos volt, nőies. A férfiak mindig megfordultak utána az utcán. Hátközépig érő, fényes, mahagóni-barna haja és kék szemei elragadó bájt kölcsönöztek arcának. Erotikus kisugárzása önbizalmából és alkalmazkodóképességéből fakadt. Ha kellett vadmacska volt, ha kellett doromboló kiscica, eltökélt üzletasszony, vagy megértő társ. Mindig amilyen szerepre volt igény.
De most ott a cukrászda asztalán nem tudta pontosan mire számítson. Mire a meglepetés célba ér az ünnepelt valószínűleg ittas lesz, így az a személy, miként Gábort Attila jellemezte, lehet teljesen az alkohol mögé bújik és egy új egyéniség mutatkozik meg. Kicsit tartott a találkozástól, a siker felől azonban nem volt kétsége.
- Gyere, segítünk felállni – szólt a cukrászlány félig a most belépő kolléganőjére nézve.
- Ha fent állsz a kocsin, nem nagyon kellene mozognod. – folytatta – Még tíz perc és készen vagyunk. Nagyon jól csináltad!
Tíz perccel később Anna behunyta a szemét és mélyeket lélegezve igyekezett megnyugodni.
- Nincs visszaút. Megér ez nekem ennyit? – gondolta.
Aztán a gépezet mozgásba lendült.
*
Habár még csak hat óra volt, a buli már javában tartott. Gábor egy szűkebb baráti társaságban ünnepelte születésnapját. Nem volt az a tivornyázós fajta. Jobban szerette „az egy pohár bor egy jó vacsora mellett” típusú kikapcsolódásokat. Ehhez a bulihoz sem volt semmi kedve. Aggasztotta, hogy menő üzletember létére a magánélete hagy némi kivetnivalót maga után. De azt is őszintén bevallotta magának, hogy még nem érett meg egy tartós kapcsolatra. A többiek kisebb csoportba összeverődve beszélgettek, míg Gábor egy asztalnál ülve kissé becsípve távolról szemlélte őket. Attila fejével felé intett, Gábor poharát megemelve viszonozta a gesztust, majd a konyhába ment és töltött magának még egy italt.
Mire visszaért a szobába teljes sötétség fogadta. Na, jön a szokásos „hepi börszdéj” gondolta unottan, de hallgatózva semmilyen neszre nem lett figyelmes. Kicsit zavarba jött, a villanykapcsolót kereste. Egy éjjeli lámpát tudott felkapcsolni. Meglepetten tapasztalta, hogy a szoba teljesen üres volt, viszont a nappali centrumában egy nagyméretű doboz állt. Az italt az asztalra tette és a dobozhoz lépett. Egy kártya volt rátűzve: „Boldog 30. Születésnapot”. A doboz kilinccsel volt ellátva, mint egy szekrény. Mikor kinyitotta a látványtól először felkacagott. A félhomályban egy guminőt látott egy kerekes kiskocsin. Aztán jobban megfigyelve rájött, hogy itt valami nem stimmel. A babának életszerű mahagóni-barna hosszú fürtjei voltak, gyönyörű világoskék szeme és marcipán illata. Már nem nevetett, csak mosolygott és testét izgalmas bizsergés töltötte el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2015. 03. 17. kedd 10:20
Az írás gyenge, de az ötlet nem rossz.
#7 veteran 2015. 03. 17. kedd 08:49
Nagyon remek írás.
#6 listike 2015. 03. 17. kedd 07:40
Nem nagyon tetszett.
#5 Rinaldo 2015. 03. 17. kedd 07:28
Szuper jó.
#4 Andreas6 2015. 03. 17. kedd 07:27
Nekem tetszett. El tudnék én is viselni egy ilyen meglepetést.
#3 deajk2008 2015. 03. 17. kedd 05:58
nekem tetszett összességében a mű, nagyon jó lett 9p, folytasd...
#2 A57L 2015. 03. 17. kedd 05:25
Közepes történet.
#1 Törté-Net 2015. 03. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?