A+ A-

Leszbikus fantáziálgatás

Nem gyakran járok el bulizni, de ha igen, akkor is én vagyok a csapat legrendesebb tagja. Még egyszer sem kavartam senkivel, alkoholból is maximum pár kortyot iszok, és ha valaki elveti a sulykot, akkor megpróbálom észhez téríteni, de ha ő nagyon nem akarja ezt, akkor persze nem vagyok erőszakos.
Elég messze lakok a barátnőimtől, mind koleszosak vagyunk, szóval ez érthető. De az évzáró után elmentünk fagyizni, és megbeszéltük, hogy elmegyünk az egyik frissen érettségiző srác házibulijába, mert a legtöbbünk már nagyon rég vett részt effélén. Öten vagyunk úgymond a „csapatban”, de két lány sokban kitűnik közülünk. A., K., és én csendesebb, nyugodtabb karakterek vagyunk, míg V. és F. gyakran eljárnak bulizni és sokkal több emberrel vannak jóban, mint mi.
Mindenesetre elmentünk erre a házibuliba mind az öten, és most is úgy volt, ahogy az szokott lenni. Táncoltam én is, de sokkal többet üldögéltem a felfújható medence melletti napágyon, mint a többiek, azzal a kivétellel, hogy most A. is úgy döntött, visszafogottabbra veszi a bulizást.
Limonádét szürcsölgetve röhögtünk mindenfélén, és A. egyszer arra terelte a témát, hogy milyen furcsa lett a kapcsolata a nővérével, mióta egy lánnyal jár. A. nővére, Sz. már évek óta biszexuálisnak vallotta magát, de ez volt az első eset, hogy nem csak kavart egy lánnyal, hanem tényleg egy párt alkottak, a családjaik szeme előtt is. Sz.-t úgy, ahogy elfogadták otthon, de szegény barátnőjénél, mikor kiderült a dolog, a szülei teljesen kiakadtak.
A. beszélt róla, mennyire kínosan éli meg ezt. Mikor Sz. barátnője náluk alszik (és ez elég gyakran megtörténik, mert a barátnő szülei látni sem akarják Sz.-t), azt sem tudja, hogy kéne beszélni vele.
Én ezt hülyeségnek tartottam és vele is megosztottam. Életemben nem ítéltem el a másságot, mi több, néha még nekem is akadtak elferdült gondolataim magányos délutánokon, de persze igazából a férfiakhoz vonzódom. Meg is mondtam A.-nak, hogy próbáljon meg kicsit „világiabban” nézni a nővérére és a barátnőjére, elvégre egyszer egy bulin még az is előfordult, hogy V. és F. kavartak egymással.
Nem emlékszem pontosan, hogy folyt le a beszélgetésünk, de A. elvörösödve valami ilyesmit mondott:
- Az a baj, hogy én el sem tudom képzelni magamról, hogy egy lánnyal akár még csak csókolózzak is…
- Akkor te extra-heteró lehetsz, néha még én is elképzelem, milyen lenne egy lánnyal.
- Komolyan? – szaladtak magasra a szemöldökei, mire elnevettem magam.
- Persze, szerintem mindenkivel így van. Bár én még fiúkkal sem csináltam semmit, nem úgy, mint ti, szóval…
Ez tényleg igaz volt. Konkrétan még csókolózni sem csókolóztam senkivel, mert kavarni nem volt kedvem senkivel, engem meg eddig még csak olyanok környékeztek meg, akik valahogy egyáltalán nem tetszettek. Az idősebb férfiakat kedvelem inkább, viszont ilyen embereket nem nagyon ismerek, az meg lehetetlen, hogy egy bulin ismeretlenül odajönne hozzám, a tizenhetes kislányhoz egy harminc év körüli férfi.
- Még általánosban sem smároltál? – kérdezte tőlem A.
- Nem volt rá alkalmam – vontam vállat. – Nem kellettem senkinek.
- Ugyan már, F. is folyton ott legyeskedik körülötted, te meg kábé teszel rá magasról.
- Jó, de gondolj már F.-re… nem. Túl kisfiús nekem.
- Szerintem tök helyes, a kilencedikes énjéhez képest.
- Őszintén nincs kedvem olyan fiúval járni, aki talán még nálam is könnyebb.
- Gonosz vagy, pedig jár gyúrni szegény…
- Attól, mert kockás a hasa, még ugyanolyan gizda marad. Meg az a szörnyű, felzselézett haja…
Elkezdtük kitárgyalni, nekem milyen pasik jönnének be, de a végére csak az jött ki, hogy jó pár évig még szűz maradok, az biztos. Mikor visszatértünk A. nővérének leszbi kapcsolatára, megkérdeztem tőle, vajon jobban el tudná-e fogadni a dolgot, ha vele is megtörténne ilyesmi.
Fogalmam sincs, honnan jött az ötlet, de megkérdeztem tőle, kavarjunk-e. Nem volt ez nagy cucc, egy csomó lány kavart már azon a bulin is, amin ott voltunk éppen, szóval ő pár másodperc vonakodás után, miért ne alapon belement.
Igazából fel sem fogtam, hogy most kapom meg az első csókomat, közelhajoltunk és megtörtént. A.-nak félhosszú, szalmaszőke haja volt, amit a buli előtt még én göndörítettem be neki, most finoman a tincsek közé túrtam, ahogy limonádé ízű ajkainkkal egymáséin siklottunk. Meglepően jó érzés volt a puha ajkainak érintése, de mikor a nyelvével az én ajkaim közé hatolt, kicsit meglepődtem, majdnem el is húzódtam. Eszembe jutott, hogy komolyan egy lánytól akarom az első nyelves csókomat?
Mindig izgatott a gondolat, hogy milyen lehet egy szép lánnyal, de A.-ra nem tudtam így gondolni. Ő csak jó barátnőm volt, akivel együtt rajongtunk, sztoriztunk, hülyéskedtünk. De a gondolataimban a lány-lánnyal kapcsolat sosem volt olyan komoly dolog, mint ha férfivel képzeltem el magam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2017. 07. 7. péntek 22:42
Nemrossz.
#6 papi 2015. 03. 17. kedd 10:21
Nem rossz
#5 csaba91 2015. 03. 14. szombat 16:29
Nem rossz, de annyira nem fogott meg.
#4 veteran 2015. 03. 13. péntek 08:20
Elmegy a többi leszbi közt.
#3 A57L 2015. 03. 13. péntek 06:51
Közepes történet.
#2 deajk2008 2015. 03. 13. péntek 06:21
nekem tetszett, mert szeretem a leszbikus történetet, még ha csak gondolat is...8p, folytasd...
#1 Törté-Net 2015. 03. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?