A+ A-

Vállalható kompromisszum

"Miért hív már megint??" az elmúlt héten mindig ez volt az első gondolatom mikor láttam a számát... Kicsit kellemetlen mikor az exed napokkal a szakítás után is ugyanúgy felhív minden nap mint azelőtt. Azért a hangnem és a stílus más. Biztosan így akarja megnyugtatni magát hogy senki sem haragszik senkire. De azért mégsem vagyok a haverja, mitől kellene jóban lennünk még mindig?
- Szia Réka, én vagy az, a volt barátod! - "marha vicces"
- Szia Laci, miért hívtál? Kicsit sok a dolgom.
- Jól van na, csak annyit akartam hogy jó volna most már élőben is találkozni, már alig emlékszem rád, pedig biztosan még mindig ugyanolyan jól nézel ki.
- Humoros vagy mint mindig. Összefuthatunk este ha gondolod. - "végre megbeszélhetem vele ezt az őrült szitut"
- Akkor a kedvenc bárodban 9 körül?
- Oké, az jó, ott leszek!
- De dögös ruhában gyere ám!
- Ha a farmer és a póló annak számít, akkor eleget tudok tenni a kérésednek.
- Neked még az is jól áll, na nem zavarlak, szia!
- Szia!
Ezek azok a pillanatok mikor rájövök hogy 19 évesen még nem felnőtt az ember... Azért szakítani mert csak a szexet élvezem vele és semmi másról nem szól az egész még csak egy dolog. De utána nem megmondani hogy szálljon ki az életemből, sőt bíztatni hogy maradjon benne már tényleg gyerekes lépés. Mindegy, este mindent tisztázunk.
Készülődés közben valamiért a szívem másképp vert, talán izgulok? 3 hónap együttlét alatt egyszer sem éltem át hogy egy egyszerű találkozás alkalmával izguljak, csak azokon az estéken történt velem ilyesmi mielőtt kipróbáltunk valami újat az ágyban. Azért van mit köszönnöm ennek a srácnak, lássuk csak: megszámlálhatatlan új póz, mocskos szavak közben, anál-szex, vibrátor, mélytorok stb; ezt mind-mind vele éltem át először, sokszor úgy éreztem magam mint egy pornó sztár. Erre egy picit sem rossz értelemben emlékszem vissza, nagyon jól csinálta! Egy pillanat alatt fel tudta bennem kelteni a vágyat. De mint társaság... Elviselhetetlen. Mindenkinek mindenért visszaszól, nem tetszenek neki a barátaim és ő sem tetszik nekik. Ha már itt tartunk az ő baráti társasága sem volt a szívem csücskében. Csupa-csupa izomagyú hülyegyerek, fogadok hogy egy csavart sem tudnak meghúzni a több év szakképzés ellenére sem. Foglaljuk tehát össze: Laci egy 27 éves baromi mutatós, sportos, barna hajó srác aki elképesztő jó az ágyban; viszont alapvetően egy tuskó, akivel képtelenség hosszú távú kapcsolatban élni. Azért tapasztalatnak nem volt rossz elvégre sokkal nyitottabb lettem szexuálisan és megtanultam hogy az ilyen pasik semmi másra nem jók.
Felnőttes gondolataimmal felvértezve indultam a bárba ahonnan ő természetesen késik mint mindig. Pedig én sem vagyok a pontosság jelképe, szeretek mindenhol jól kinézni és ez sajnos gyakran vezet késéshez. De hogy egy srác többet csússzon mint én...
- Szia Rékus, bocsi a késésért kicsit elhúzódott az edzés. Wow, hogy te mennyire jól nézel ki még mindig!
- Halihó! Köszönöm de ez egy kicsit sem vígasztal, elkeserítő hogy még mindig ennyit késel - mondtam feldúltan
- Jó oké igazad van, bocsi. De van egy hírem amitől még elkeseredettebb leszel!
- Na és mi az?
- Hát a közepébe vágva, úgy néz ki pár hónapra kimegyek Londonba melózni. Egy haverom kint él és szerzett nekem munkát, szakács segéd leszek.
"Tudtam. Ezt ő így tervezte, ezért ment bele ilyen könnyen a szakításba. Elképesztő..."
- Ejha... Na és hogy jött az ötlet?
- Hát tudod ez amolyan hirtelen felindulás.
- Aha értem. Hát tényleg csalódott vagyok, de remélem azért néha rám írsz kintről. Bár én is egyetemre megyek, nem tudom mi lesz mikor hazaérsz.
- Igen. Most kicsit összevisszák a dolgok. Nehéz itt hagyni a családot meg a barátokat de muszáj megtennem. Leginkább talán az unokaöcsém fog hiányozni, Ádámmal különösen jóba lettem mostanság.
- Nem ismerem - mondtam érdektelenül, miért is érdekelne?
- Már kb. egy hete nálam lakik és sokat dumálunk.
- Az jó!
Próbáltam nem törődve beleinni az kólámba de nem hinném hogy sikerült. Kicsit csalódott voltam hisz mégiscsak hozzám nőtt, pedig nem kellene hiányoznia. Ekkor pillantottam meg a nadrágját amin láthatóan átütött az "izgatottsága", máris más érzelmi állapotba kerültem. Azt szerettem benne, hogy ha azt mondtam neki: tegyen magáévá itt és most, a legképtelenebb helyszínen is képes volt megtenni úgy hogy mindketten élvezzük a dolgot. De ez most nem az a pillanat, ennek vége. De akkor adódik a kérdés: miért kívánt meg?
- Már ne haragudj de úgy látom kicsit kényelmetlen a nacid... - mondtam mosolyogva
- Jaj ne is mondd! Baromira hiányzol már bébi... nem tudok másra gondolni csak a formás cickóidra és az édes kis popsidra - válaszolta a fülembe suttogva.
- Laci ne haragudj de már szakítottunk. Ha azért jöttél hogy megdöntsél azt hiszem mellélőttél. - és lazán ellöktem magamtól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Tattissa 2014. 03. 18. kedd 21:01
Több pasival is összehozhatnád egy újabb történetben!
#13 tomi19 2014. 03. 1. szombat 13:12
Nagyon tetszett lesz folytatása ?
#12 aranyfejsze 2014. 02. 26. szerda 10:50
Hú de jó volt!Màr a felénèl elélveztem! smile
#11 Pavlov 2014. 02. 21. péntek 22:45
Jó, tetszett!
#10 zsuzsika 2014. 02. 21. péntek 11:33
8 pont.
#9 Loene 2014. 02. 20. csütörtök 19:50
Nekem bejött a story. Újabb történetet akarunk, amiből mazsolázgathatunk!
#8 veteran 2014. 02. 20. csütörtök 14:53
Egész jó
#7 sztbali 2014. 02. 20. csütörtök 14:49
Nagyon jó!
#6 papi 2014. 02. 20. csütörtök 10:28
Egész jó
#5 Rinaldo 2014. 02. 20. csütörtök 07:13
Szuper.
#4 hairy_pussy 2014. 02. 20. csütörtök 06:24
10p
#3 feherfabia 2014. 02. 20. csütörtök 06:18
8P
#2 A57L 2014. 02. 20. csütörtök 04:45
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2014. 02. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?