A+ A-

Első alkalom

Sokszor elképzeltem már milyen lesz az első alkalom, no meg, hogy milyen fiúval is szeretném átélni, és azt hiszem most először érzem úgy, hogy tényleg akarom. Ez persze nem szerelem, hisz megbeszéltük a szerelem és a szex két különböző dolog, egyszerűen csak mindig arra vágytam, hogy egy igazán érett, tapasztalt férfivel szeretkezzek először. És hogy milyennek képzelem? Valahogy így!
Sejtelmes félhomály uralkodik a szobában, ahol találkozunk. Halk zene szól. Lassú, érzéki mozdulatokkal és csókokkal kényeztetjük egymást. Hátulról megölelsz, belecsókolsz a nyakamba, miközben a ruhán keresztül simogatod a testemet. A melleimtől lefele haladva végig a hasamon, csípőmön, egészen a fenekeim, a puncimig. Én behunyom a szemeim és úgy élvezem az érintésedet. Vetkőztetni kezdesz. Szép sorjában hullnak alá a ruhadarabok, míg végül már csak a bugyi és a melltartó van rajtam. Ekkor én kezdelek el kihámozni a ruháidból. Miközben az inget gombolom ki rajtad, apró csókokkal borítom be a mellkasodat. Aztán a nadrág következik, de mielőtt végleg megszabadítanálak tőle finoman becsúsztatom a kezem és végig simítom a már türelmetlenségtől duzzadó vessződet. Kezeid eközben kikapcsolják a melltartómat és óvatosan bújtatsz ki belőle. A melleimbe csókolsz és a bimbóimat szopogatod. Már csak a bugyi van rajtam, de már nem sokáig. Lassan ereszkedsz lefelé végig a testem mentén, apró csókokkal kényesztetve, míg nem elérkezel a már nedvessé vált bugyimig. Lehúzod rólam és kéjesen beleszagolsz, hogy érezd a felajzottság illatát rajta. Aztán hagyod, hogy én is kibújtassalak a boxer alsódból, s így már mindketten meztelenül állunk egymás előtt. Óvatosan fektetsz az ágyra, mindvégig csókokkal halmozva el, hogy a testem minden pillanatban érezze, hogy mennyire kívánod. Csókjaid mentén a testemen borzongás fut végig, és a vágy egyre jobban felkorbácsolódik bennem.
Széttárod a lábaimat és finoman végig simítod a puncimat, ami már a nedvektől csillog. Érzékien lassú nyelvcsapásokkal látsz neki, hogy mennyei örömökben részesíts. Közben ujjaidat megnedvesíted, hogy miközben nyalsz, ujjazhasd a pinámat. A nagyajkaim duzzadtak, a csiklóm lassanként előbújik rejtekéből, mint ahogy egy kagylóból a gyöngyszem teszi. A testem nagyon élvezi az érintésedet, szinte remeg a kéjtől, és alig várja, hogy elérje a beteljesülés. Fantasztikus, ahogy játszol velem. Egyik pillanatban hevesen nyaldosod a puncimat, a másikban abbahagyod, hogy még tovább gerjeszd bennem az orgazmus utáni vágyat. Kéjes sóhajok szakadnak ki belőlem, és szinte már az ájulat határán vagyok miközben azért könyörgök, hogy végre hagyj elmenni. Mikor már érzed rajtam, hogy nem bírom tovább egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal halmozol el, hogy mielőbb feloldódhassak a gyönyörben. Az orgazmus pillanatában a testem összerándul, és a nedveim csak úgy bugyognak ki belőlem, amit te élvezettel hörpintesz fel. Még az orgazmus hatása alatt vagyok, mikor fölém hajolsz és mélyen szájon csókolsz, hogy érezhessem a saját nedveim ízét, ahogy keveredik a nyáladdal. Aztán újra visszatérsz a puncimhoz, hogy finom simogatásokkal és csókokkal nyugtasd meg a testemet.
Ekkorra már minden gátlásomat magam mögött hagyom, és őrült vágy fog el, hogy ezért a csodás orgazmusért cserébe én is eljuttassalak a csúcsra. Azt szeretnéd, ha állva szopnálak a mennyekig, ezért eléd térdelve kezdem el simogatni a farkadat. Még alig érintem meg, de már ágaskodik. Először csak ízlelgetem, kóstolgatom, hisz ez az első találkozásom vele. Egyik kezemmel a golyóidat masszírozom, miközben a másikkal a rudat tartom, hogy felemelve végig nyalhassam a tövétől egészem a makk pereméig. Lassan nyalogatom, miközben a szemedbe nézek. Érzem, ahogy egyre keményebbé válik a kezemben a farkad. Óvatosan meg - megharapdálom egy kicsit, hogy a vágyat tovább korbácsoljam benned. Közben a kezem elkalandozik a feneked irányába, ahol finoman körözök a popónyílásod körül. Jó alaposan benyálazom az ujjamat, hogy sikamlós legyen, ahogy simogatlak. Érzéki mozdulattal nyúlok a nyelvemmel a makkod felé, de még nem kapom be, csak hergellek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230 2019. 01. 28. hétfő 04:53
Egész jó.
#9 zsuzsika 2014. 12. 12. péntek 07:32
Közepes.
#8 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:54
Egész jó.
#7 Sovany Jozsef 2002. 03. 8. péntek 16:53
Ez a Virgin lany mindig olyan jokat ir. Nagyon tetszik .Nakem nagyon bejon. jo lenne vele osszeismerkedni, nem? Olyan kedves kis aranyos csajnak tunik.
#6 Boka Csaba 2002. 02. 18. hétfő 20:50
Szóval nem rossz a történet, csak szerintem
egy csaj nem használna ilyen kifejezéseket..
#5 x 2002. 02. 17. vasárnap 01:01
Hat...
#4 anonymus 2002. 02. 14. csütörtök 19:01
azé olvastam má sokkal jobbat is.....
#3 Ildica 2002. 02. 14. csütörtök 17:47
Hyper,most nem értünk egyet! :-) De kellemes történet.
#2 HYPERSPACE 2002. 02. 14. csütörtök 14:42
(b) NAGYON FASZA!!! (/b)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?