A+ A-

Az első szárnyeregetésem a strandon

Elöljáróban mesélnék kicsit magamról. 20 éves nem feminim, de vékony testalkatú srác vagyok. A "sötét oldal" körülbeül 16 éves koromban kezdett el vonzani, de a pornó és a fantáziálások szintjén maradtam és folytattam a szoknyák hajkurászását. Élveztem sőt még most is élvezem úgyhogy gondolom akkor biszex vagyok. Több száz oldalon át taglalhatnám, hogy mikről fantáziáltam de az alábbi megtörtént eset is köztük van. Node lássuk azt az ominózus esetet ami egyébként most nyáron történt.
A szüleim állandóan szekálnak azzal, hogy menjek már el velük strandra én meg állandóan lekoptatom őket mivel 20 évesen az ember már nem a szüleivel jár strandolni. Most az egyszer viszont beadtam a derekam egyrészt mert nem volt jobb dolgom másrészt mert lehetett sokat autózni én meg imádok vezetni viszont nincs saját autóm, harmadrészt pedig feleleveníteni a gyerekkori élményeket(kiskoromban is ide jártunk).
Elkezdtünk hát cihelődni és azzal a lendülettel jött is az első nézeteltérés... Miért nem megyek egyből fürdőruhában mint ők? Megmondtam nekik, hogy azért nem mert nem szeretek fürdőruhában lenni csak ha fürdök. Ez egyébként igaz is volt de persze volt bennem egy olyan gondolat is, hogy ha apumnak nincs dolga a férfi öltözőben akkor én oda bizony mehetek egyedül. Szeretem a férfi öltözőket mert ha elég óvatos az ember büntetlenül lehet lopott pillantásokat vetni a.. férfiasságokra. Tehát épp kapóra jött, hogy apumék már otthon átöltöztek.
Meg is érkeztünk rendben, a jegyváltás után szóltam szülőknek, hogy keressenek helyet én addig átöltözök. Reménykedve sétáltam az öltöző felé a táskámmal, hogy azért lesz mit nézni ugyanakkor kicsit izgultam is mert nem gyakran csinálok ilyet és azért na.. (hát még ha tudtam volna mi következik)
Az öltözőt magát úgy kell elképzelni, hogy az egymás mellé rakott öltözőszekrények kis (kb 2 m széles) utcácskákat alakítottak ki köztük padokkal, tehát nagyon jó volt a takarás. Én szépen lassan sétálgattam el az "utcácskák" mellett de legnagyobb meglepetésemre üresek voltak. Már épp kezdtem letörni, hogy itt már nem lesz szemlegeltetés mígnem az utolsó szekrénysornál egy ránézésre 40-es férfi ült talpig utcai ruhában a padon. Nem volt kigyúrva de markáns jelenség volt.
A telefonját nyomkodta, reméltem hogy rövidesen befejezi és nekilát öltözni. Én szépen lassan(időt lopva neki) lepakoltam és körülbeül akkor vette észre, hogy nincs egyedül. A szemem sarkából láttam, hogy jól végigmért. Nagyjából egyszerre el is kezdtünk vetkőzni no persze olyan jó ráérősen. Lekerültek a felsők közben felváltva leselkedtünk egymásra. Ő is nagyon óvatos volt, nem rizikózott. A felső teste gyönyörű szálkás volt itt már a fantáziám (is) erősen beindult. Mivel láttam, hogy érdeklődik felém, úgy döntöttem, hogy kicsit játszok vele, elhúzom előtte a mézesmadzagot. Úgyhogy szépen lassan elkezdtem kigombolni a nadrágomat és egy kicsit vonaglós erotikus mozgással is megfűszereztem a dolgot. Rajtam már csak egy feszülős alsónadrág volt de ő még a farmerjában húzta az időt, ahogy néztem élvezkedett a látványban, de mivel le volt maradva úgy döntöttem, hogy most én húzom egy kicsit az időt. A popsimat kitolva jól előrehajoltam és elkezdtem kotorászni a táskámban, mire ő folytatta a farmerja kigombolásával. Amint letolta a nadrágját ismét vetettem egy jól bevált lopott pillantást a szintén feszülős alsónadrágjára.. Legalább is ez volt a terv. Ránéztem és azt láttam, hogy egy gyönyörű méretes kőkeménynek tűnő farokra feszül az alsónadrágja és egy picit tovább ott maradt a tekintetem mint terveztem. Ez volt az a pont ahol annyira beindultam, hogy gyakorlatlilag elvesztettem az önkontrollomat és már nem igazán tudtam mit csinálok csak hagytam magam sodródni az árral. Szépen lassan letoltam az alsónadrágomat felfedve a vékonyka szűk popsimat. Közben hallottam, hogy a pasi légzése egyre nehezebbé vált. A táskámba nyúltam a fürdőnadrágomért amit "véletlenül" leejtettem. Meglestem, hogy mi a helyzet az emberemmel és mostmár fedetlenül láttam a méretes farkát. Legszívesebben abban a pillanatban elkezdtem volna szét szopkodni azt a gyönyörű farkat, de valahogy megálljt parancsoltam magamnak és eldöntöttem, hogy még egy mutatvány után felhúzom a fürdőnadágom és lelépek. A mutatvány pedig az volt, hogy felveszem a földről a fürdőnadrágom. Háttal neki négykézlábra ereszkedtem a lábaimat jól széttártam és úgy csináltam mintha a fürdőnadrágomon kívül találtam volna még valamit a földön. Úgy 15 másodpercig ebben a pózban maradtam és nagyon izgatott, hogy mi járhat a pasi fejében de kicsit meg is könnyebbültem mert mint mondtam részemről ezzel vége volt. Felálltam egy utolsó pillantást vetettem erre a férfire és elkezdtem felvenni a fürdőnadrágom. Egyik lábamat beletettem a fürdőnadrágba utána a másikat felhúztam, hogy beletegyem a másik lyukba így egylábon állva kicsit pucsítós pózban álltam, ezt is azért még neki háttal csináltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 91boy 2015. 08. 18. kedd 07:32
Szerintem egész hihető és izgalmas, kellemes volt olvasni
#10 A57L 2015. 03. 15. vasárnap 08:27
Közepes lett.
#9 deajk2008 2015. 02. 1. vasárnap 10:47
most sajnos 9p tudtam adni, de folytasd...
#8 deajk2008 2015. 02. 1. vasárnap 10:46
ami viszont ront számomra az a hossza, mert elég rövid lett, így én erre csak
#7 deajk2008 2015. 02. 1. vasárnap 10:45
magáról a műről az a véleményem, hogy elhihető és jó a történet menete is
#6 deajk2008 2015. 02. 1. vasárnap 10:44
nagyon izgalmas két pucér pasi játéka egymással számomra
#5 deajk2008 2015. 02. 1. vasárnap 10:42
szeretem a homo szextörténeteket
#4 papi 2015. 01. 28. szerda 19:43
Egyetértek az előttem szólóval.
#3 veteran 2015. 01. 28. szerda 10:11
Nem írok véleményt mert durva lenne.
#2 Rinaldo 2015. 01. 28. szerda 06:32
Köcsög.
#1 Törté-Net 2015. 01. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?