A+ A-

A rabszolgalány esete

Az ágy mellett ülök a fotelben. Ahogy belépsz az ajtón, meglátsz: meztelen vagyok. Szó nélkül odajössz, lehajtott fejjel megállsz előttem. Rövid fekete szoknyád alól kilátszik a combharisnyád csipkés felső széle. Kezem végigcsúsztatom a combodon, benyúlok a szoknyád alá, nincs rajtad bugyi.
- Vetkőzz - mondom, te engedelmesen kigombolod fehér áttetsző blúzod, leveszed, majd a bokádra csúszatod a szoknyád és kilépsz belőle. Ott állsz előttem meztelenül, csak a harisnya maradt rajtad.
- Térdre - hallod az újabb parancsot. Letérdelsz elém, megragadom a hajad és az ölem felé nyomom a fejed. Jobb kezed ujjai körbefonják a farkam, lassan hátrahúzod a bőrt és a szádba veszed. Lágyan, finoman, nedves kezded szopni a farkam, épp csak a makkom veszed a szádba, nyelveddel körülsimítod. Másik kezeddel a golyóimat cirógatod az ujjad hegyével. Ahogy szerszámom dagad, keményedik a szádban, a hajadnál fogva ösztökéllek mind nagyobb tempóra. Ajkad egyre szorosabban öleli körül a farkam, ráborulsz egészen, majd a hegyéig kiengeded, ahogy szopod, szívod egyre erősebben. Dákóm már kőkemény, nézlek, ahogy megpróbálod a legnagyobb odaadással szolgálni gyönyörömet.
- Gyerünk, ribanc! Szopd a faszom rendesen - lenyomom a fejed, farkam hegye a torkodat verdesi, kezeddel gyorsan, erősen masszírozod, húzgálod a bőrt rajta. Fogad egy pillanatra végigkarcol a farkamon. Megragadom a hajad, kicsit felemellek és lehúzok tenyérrel egy pofont.
- Óvatosabban, te faszszopó! - kiáltok rád, majd visszanyomom a fejed - Szopj tovább!
Arcodon ott piroslik kezem nyoma, ahogy újra szopni kezdesz. Fejed gyorsan jár fel - alá a farkamon, kezed szorgosan dolgozik.
- Jól van, kis kurvám, nyald a seggem - engedelmesen abbahagyod a szopást, kezeddel vered a farkam, nyelved végigcsúszik a farkam oldalán, megnyalogatod szőrös golyóimat, egyiket egy picit a szádba veszed, beszívod, majd nyelved lejjebb csúszik. Először finoman nyalogatod a kis nyílást, majd egyre erősebben, mélyebben nyomod bele. Hátrahajtott fejjel élvezem ahogy puha, nedves nyelved mind mélyebben hatol a seggembe.
- Gyerünk, szuka, verd a faszom... igen... ez az... - gyorsan vered, nyalod a seggem, érzem, mindjárt ott vagyok...
- Jól van, szopd a faszom! Telelövöm a szádat, te faszszopó ribanc! - Újra a szádba veszed a farkam, erősen, lendületesen szopsz, ujjad a nedves nyilásomba dugod és a szopással megegyező ritmusban keféled a seggem az ujjaddal.
- Igeeeen... mindjárt... élvezek... megengedem, hogy lenyeld a gecimet! - és ahogy farkam épp a torkodik hatol, hirtelen feltör a nedű, elöntve buzgó szádat. Majdnem öklendezel, ahogy a fanyar, sűrű ondó a torkodra lövell, picit kiengeded a farkam a szádból, gyorsan próbálsz nyelni, és szopod tovább. Jön a geci, egyik adag a másik után, látom, ahogy egy adag kicsorog a szád sarkánál. Szopatlak tovább, míg utolsót rándul a farka, kiadva magából mindent. A hajadnál fogva lassabb iramra foglak, te tovább szopsz, lassabban, finoman, puhán, kiszívod az utolsó cseppeket is.
- Csólolj meg - mondom, felállsz, ajkamra tapadsz, ondótól síkos nyelvedet a számban érzem. Kezemmel a lábad közé nyúlok, érzem, nedves a puncid.
- Felizgultál, ribanc?? Szeretnél valamit a pinádba?? - két ujjamat hirtelen felnyomom a puncidba, felszisszensz, egyszerre érzel fájdalmat és kéjt. Csípőddel megpróbálod mélyebbre nyomni az ujjaimat.
- Na nem kapkodunk. Majd akkor élvezel, ha megengedem! - felállok, megragadom a karjaidat és az ágyra löklek. Hanyatt zuhansz az ágyra, én is felpattanok, rádülök, csuklóidra bilincset pattintok és az ágytámlához kapcsolom. Lábaidat szétfeszítve kikötözlek. Ott fekszel kikötözve, meztelenül, kiszolgáltatottan, várva sorsodra. Megfordulok, háttal neked a fejed fölé térdelek.
- Szopd a faszom keményre, szolga! - farkam a szádba lógatom, engedelmesen szopni kezded. Fejem szétfeszített combjaid közé fúrva nyelvem mélyen a puncidba nyomom, majd a csiklódat kezdem nyalni. Egyre erősebben nyallak, nyelvemet, ajkamat a csiklódhoz szorítva, ujjaimat a puncidba nyomom. Mind keményebb farkamon nyalakodsz, kicsit mélyebbre hajolok, megnedvesítem nyelvemmel a posidat, majd megujjazom. Ütemesen kefélem ujjaimmal a pinád, a segged, erősen nyalom a csiklód, csípőd mozgása követi kezem, szám ritmusát. Farkam betölti a szád, folytott nyögéseid és lucskos puncid jelzik, élvezed...
Kihúzom farkam a szádból, megfordulok, rádfekszem és hirtelen mozdulattal tövig nyomom a pinádba a kőkemény faszom. Erősen, gyorsan baszlak, szinte teljesen kihúzom, majd újra tövig nyomom a farkam. Minden lökésnél nagyot nyögsz, ahogy altestem a szeméremcsontodnak lökődik.
Percekig keféllek, erősen, gyorsan, majd lucskos farkamaz kihúzom.
- Mondd, ribanc, akarod, hogy seggbebasszalak? Mondd, hogy akarod! Monnd, hogy érezni akarod a faszom a seggedben!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2017. 11. 5. vasárnap 07:54
szeretem az análszexet... 7p
#11 cscsu50 2016. 12. 18. vasárnap 10:21
gyengecske
#10 A57L 2014. 03. 13. csütörtök 06:35
Jó is,meg nem is.
#9 Ickx 2013. 02. 2. szombat 14:04
Broáf...
#8 Bikmakkocska 2013. 02. 2. szombat 11:50
Mindjárt hányok.
#7 maximus 2005. 01. 2. vasárnap 14:49
ez igen vegre 1 jo sm tortenet, csak igy tovabb remelem lesz folyt.
#6 Squito 2003. 04. 25. péntek 17:54
Jó történet! Ilyen rabnőt keresek!
#5 TheChronic 2003. 01. 11. szombat 00:11
Jó megmondta neki,vazzee
Azé én 1 jégkockát is bevetettem vóna,he
#4 Apró Kukac 2002. 06. 8. szombat 04:37
He?
#3 rabno 2002. 02. 15. péntek 15:20
Nagyon jo tortenet! En is szivesen szolgalnek igy.
rabno
#2 qwerty 2002. 02. 13. szerda 00:57
Király, ezt én is kiprobálnám
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?