A+ A-

A szomszédasszony szopása

Még 18 éves koromban történt mikor a szomszédunkban élő Nelli áthívott magához egy este. Válófélben volt és problémája akadt a számítógépével, ezért hát felhívott a mobilomon mondván, hogy hátha meg tudnám javítani és ő meghálálná nekem egy üveg pezsgővel. Természetesen igent mondtam.
Akkor már nekem sem volt fél éve barátnőm, magányosan töltöttem a hétköznapjaim. Át is mentem estefelé. Csengettem, ajtót nyitott. Nelli 35 éves volt és nyugodtan kimondhatom nagyon csinos. Aki látott már MILF pornót az el tudja képzelni. Hosszú szőke haj, gyönyörű szálkás vállak, D kosaras nagy cicik (amiken még csak épphogy meglátszott az idő nyoma), napbarnított has, telt izmos popsi(sokat edzett rá). Kb. 165 centi lehetett, ezért gyakran járt magassarkúban.
Épp aerobicozás közben érkeztem. Azt mondta már csak pár perc és befejezi, addig menjek be a nappaliba ahol tornázott. Fehér, feszes nadrág volt rajta. Felül egy rózsaszín top. Helyet foglaltam a kanapén mögötte. Ahogy előre hajolt átlátszott a fehér tanga bugyija. Próbáltam másfelé nézni de a tekintetem folyton vissza-vissza vándorolt a fenekére. Láttam hogy párszor észre is vette mikor a lábai között hátranézett. A 6 hónapnyi szex mentes élet meg tette a hatását és elkezdtem dagadni, amit nem volt nehéz észrevenni a vékony rövidnadrágomban. Mikor végzett láttam hogy rá is nézett. Izzadt volt ezért elment zuhanyozni és megkért hogy addig nézzem meg a gépét miért lassult le.
Leültem a számítógéphez és elindítottam a vírusirtót. Akkor még nem volt internetük így gépen nézelődtem amíg futott és nem hittem a szememnek hogy mit találtam! A képek között egy akció nevű mappát amiben körülbelül 50 kép volt Nelliről hiányos öltözetben, meztelenül és a férjével szex közben. Már régóta álmodoztam róla hogy milyen lehet meztelenül.
Sokszor napozott a kertben bikiniben. Ilyenkor gyakran Én is a kertben tevékenykedtem, de volt hogy az ablakból vertem a faszom az olajos testére. Nem is bírtam ellenállni a látványnak. Hallottam hogy még tusol úgyhogy elővettem a farkam és megmarkoltam.
Az első képen vette le a felsőjét, a másodikon már csak egy bugyiban és egy melltartóban volt. A teste pont olyan volt mint amit elképzeltem. A harmadikon már csak bugyi volt. Ekkor már kőkemény voltam. A következő képeken a férje farkát szopta és akkor hallottam meg hogy nyílik a fürdőszoba ajtó. Mire bezártam már láthatta hogy mit néztem. Bejött a nappaliba ruháért én pedig nyomkodtam tovább a gépet. Próbáltam takarni a dákóm. Kiválasztotta a ruháit és visszament a fürdőbe. Felöltözött és kezében a pezsgővel tért vissza.
-Igyunk egy kortyot-mondta.
Ránéztem és elállt a lélegzetem. Egy miniszoknya, egy mélyen kigombolt ing és harisnya volt rajta. -Már úgyis kiszáradtam-mondtam nagyot nyelve.
Megittunk pár pohárral és a szemétláda volt férjéről beszélgettünk. Kimentem a mosdóba. A wc mellett volt a szennyes tartó aminek a tetején az a fehér tanga volt ami torna közben volt rajta. Nem bírtam magammal és megszagoltam. Már nagyon hiányzott a punciszag. Az arcomhoz nyomtam az izzadt bugyit. A farkam dagadt a vértől. Visszatettem és kimentem a nappaliba. Ekkor Nelli már magassarkúban, szoknya nélkül bugyiban, melltartóban és teljesen kigombolt ingben állt a nappali közepén.
-Na hogy tetszik a látvány?- kérdezte
-Izgató vagy, de...-válaszoltam
-Ne izgulj nem tudja meg senki!
És ezzel a mondattal elindult felém. Lassan lépkedett, riszálta a kerek fenekét.
Elém ért és leguggolt.
-Mit csinálsz?
-Le foglak szopni ahogy a képeken is láttad!
Levette az övemet és a méretes farkam már ki is bújt a nadrágból. 20 centis vastag farokkal áldott meg az ég. Amit mikor meglátott fel is csillant a szeme. Lehúzta a nadrágom és rögtön az arcába csapódott.
-Ez az! Már nagyon hiányoztál!-nyögte.
Szépen lassan végignyalta és egy hirtelen mozdulattal benyelte az egészet! Abban a pillanatban bele bírtam volna élvezni a szájába de türtőztettem magam. Lassan szopta, közben időnként felnézett rám. Rengeteg nyála volt ami folyt ki a száján. Nem nyelt le egy cseppet sem. Inkább ráköpte a farkamra, aztán a kezével szétkente rajta majd verni kezdte teljes erőből.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2018. 01. 8. hétfő 06:40
Nem vagyunk egyformák. Engem jobban izgat, ha a nő szájában élvezek, és becsülettel lenyeli az egészet.
#11 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 15:10
Megírhatnád a továbiakat is.
#10 listike 2014. 12. 27. szombat 10:01
Jó, folytatsd.
#9 sunyilo 2014. 12. 23. kedd 17:40
Gyuri0926, Te biztosan nem 2009-ben születtél. Ha netán még emléxel, egy 18 éves srácbak már a 28 éves is MILF, az 50 évesnsk pedig a vele egykorú sem. Az írás elmegy, ha sokat gyakorlod, menni fog...
#8 papi 2014. 12. 11. csütörtök 19:45
Egész jó, folytasd.
#7 sikamika 2014. 12. 11. csütörtök 16:30
nem rossz. a 35 Nem Milf...Kiváncsi vagyok a folytatásra!! hajrá smile
#6 gyuri0926 2014. 12. 11. csütörtök 08:45
Te még nagy csoportos vagy az oviban ? Egy 35 éves nő fiatal , mi az , hogy MILF lenne , és mi az , hogy a kora még nem látszott rajta , kisfiuk miért irogatna ide butaságokat és álmaikat ?
#5 zsuzsika 2014. 12. 11. csütörtök 08:13
Közepes.
#4 Rinaldo 2014. 12. 11. csütörtök 06:48
Jó.
#3 A57L 2014. 12. 11. csütörtök 06:29
Közepes történet.
#2 feherfabia 2014. 12. 11. csütörtök 05:59
4P
#1 Törté-Net 2014. 12. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?