A+ A-

Újra együtt

A történethez az is hozzátartozik, hogy a barátnom és én foiskolára járunk, de teljesen más helyre, így csak hétvégenként találkozunk, sot valamikor úgy jönnek össze az ügyeink, hogy hetekig nem találkozunk. Ez persze nem azt jelenti, hogy hét közben nem tartjuk a kapcsolatot, ilyenkor levelezünk, vagy telefonon beszélgetünk. Történt egyszer, hogy valahogy teljesen összegyultek mindkettonk számára a suli munkák, így két hétig nem találkoztunk, sot még nem is beszéltünk egymással telefonon. Én azon a héten már szerdától szabad voltam, de tudtam, barátnom csak pénteken jöhet haza, ennél fogva csak a pénteki napra koncentráltam. Csütörtök délután éppen senki nem volt otthon, nem tudtam már mit csinálni magammal, mikor egyszer csak váratlanul betoppant o.
- Hát te??? - kérdeztem meglepodve.
Azt már pontosan nem tudom mit válaszolt (a nagy megdöbbenéstol), de azt hiszem a tanároknak volt valami központi megbeszélés, vagy valami ilyesmi. Szóval teljesen le voltam döbbenve, ami persze nem azt jelenti, hogy nem örültem neki, de azét hirtelen nem tudtam sok értelmeset mondani (egyébként máskor sem kell sokat beszélnem, beszél o helyettem is). Gyorsan ivott egy pohár üdítot, de már siettünk is, mert azt mondta, hogy menjünk el hozzájuk, beszélnie kell az anyukájával. Én teljesen értetlenül néztem, mert azt hitte, hogy ma éppen dolgozik, ezt meg is említettem neki, de o azt mondta, hogy már beszélt vele telefonon. Mondtam Jó - jó tolem aztán. El is mentünk hozzájuk, de senkit nem találtunk otthon. Bementünk a szobájába, lepakoltuk a cuccait, és mivel teljesen szabadok voltunk elkezdtünk vadul csókolózni. Sajnos nekem ki kellet mennem WC - re, így hát egy idore abbahagytuk. Mikor aztán visszajöttem elég nagy meglepetésben volt részem. A szobában a nappali világosság helyett félhomály volt és a Barátnom ott feküdt az ágyon félig esztelenül, csak egy bugyi volt rajt, de milyen bugyi, pont az, amelyiket annyira szeretem, és amelyik annyira kiemeli formás popóját. Hasán feküdt, az egyik lábát felhúzta a másikat, pedig kinyújtotta, ettol a popsija úgy megfeszült, mint két szép piros alma.
- Na milyen látvány? - kérdezte kacéran, miközben megnyalta a szája szélét és egy távpuszit küldött.
Mit is mondjak... kérdésére a hímtagom válaszolt, mert olyan kemény lett hirtelen, hogy már szinte fájt, ahogy az alsónadrágomhoz feszült.
- Úgy látom, itt lent valami nagyon ki akar törni, azt hiszem segítenem kell neki - mondta miközben felkelt és rátette kezét álló dákómra.
- Hát akkor segíts neki! - bíztattam.
Bár ot nem kellett bíztatni nagyon határozottnak tunt. Lehúzta a cipzáromat kigombolta a gombot és egy rántással "letépte" rólam a nadrágot. nem állt fel, hanem levette a zoknimat és lassan a lábujjamtól kidugott nyelvvel haladt felfele a lábamon. Mikor az ágyékomhoz ért végignyalta kiegyenesedett farkamat, ekkor sajnáltam a legjobban, hogy az alsónadrágom nem húzta le, de ettol még izgatóbb volt a dolog. Lassan bebújt a pólóm alá és csókolgatni, nyalogatni kezdte a hasamat, majd újra felfelé haladt maga elott göngyölve a pólómat. Amikor felért teljesen lehúzta rólam a póló és egy érzéki csókot adott a számra. Most már nem bírtam magammal, rádobtam az ágyra, és a lába közé vetettem magam. Vad csókolózásba kezdtünk, miközben ahol csak értem simogattam. A csókolózást abbahagyva én pont az ellenkezojét tettem, mint amit O, én fentrol lefelé haladtam sokáig elidozve a melleinél, mert azt tudom, hogy nagyon szereti. Bekaptam a mellét, ameddig csak tudtam (persze nem kell tolem túl sokat várni, hisz elég nagy mellei vannak) és rettenetes szívó hatást gyakoroltam rá.
- Na mi van, leszopsz... na csak várj!!! - mondta elcsukló hangon.
A kezemmel felfedezo útra indultam egyre lejjebb egészen a lába közéig. Úgy gondoltam belenyúlok a bugyijába, hogy megnézzem kelloen kész van e, de nem volt szükség, hogy belenyúljak, hiszen már a puncilepel teljesen átázott. Kész...
Fájó szívvel, de otthagytam a melleit, azzal a szándékkal, hogy más "vizekre evezzek". Lehúztam a bugyiját és megkérdeztem ártatlanul tole:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 v-ir-a 2013. 07. 3. szerda 14:21
"Barátnom ott feküdt az ágyon félig esztelenül, " innentől sajnos nem tudtam koncentrálni mert a nevetéstől nem tudtam
pedig tudom, h csak elírás de annyira jó volt nyes DDD
#3 genius33 2013. 01. 12. szombat 09:13
Szerintem csak 9 smile
#2 Mogyoró 2002. 05. 8. szerda 22:31
Zseniális... Simán adom a 10 pont...:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?