A+ A-

Közös takarítás

A nevem Niki. 33 - éves elvált nő vagyok egy Balaton - parti városkából. Férjemmel 1 éve váltunk el és én azóta saját házamban berendezett fodrászatot vezetek, jól bejáratott vendégkörrel. Magamról talán még annyit, hogy vállig érő barna hajam, szép arcom, formás nagy melleim, barna bőröm és kerek fenekem van. Barátom nincs, mert nem is akarok senkit közel engedni magamhoz egyelőre.
A szexuális életem a másfél év alatt, csak és kizárólag a maszturbálásra korlátozódott. Szex hiányomat mutatja, hogy ezúton napi három - négy alkalommal is könnyítek magamon. A nap bármely szakában, segédeszközök bevonásával. Szexuális játékszerek tárháza áll már rendelkezésemre és nem vetem meg maszti közben a játékokat sem. Imádom, ha megvan a veszélye, hogy megláthatnak vagy meghallhatnak. Próbálom feldobni unalmas és szex mentes napjaimat de már kifogyok az ötletekből.
Talán ezért is őrültem anyám hívásának, amiben megkért, hogy szállásoljam el barátnője fiát, aki nyári munkát talált éppen az én kis városomban. Helyem van bőven, társaságom pedig szinte csak a vendégköröm, így szívesen igent mondtam a kérésre.
Ákos egy héttel később meg is érkezett. Csinos szép arcú fiú, aki igaz kicsit vékonyka de abba a csoportba tartozik akinek ez jól áll. Napbarnított bőre és szőkésbarna haja rátesz egy lapáttal zsivány szemeinek kiemelésére.
Hamar összebarátkoztunk, jó fej srác és nem volt vele semmi gondom.
Mindenkinek unokaöcsémként mutattam be, nehogy a kisvárosi rossz nyelvek pletykákat gyártsanak.
Pultosként dolgozott a parton egy szórakozóhelyen és mellette néha tanult is egy kicsit a vizsgái miatt.
Két hete éltünk már így együtt, mikor egy szombat esti magányomban masztizásra adtam a fejem. Mivel üres volt a lakás, hiszen Ákos dolgozni volt még pornó filmet is bevetettem az áhított cél mielőbbi beteljesedése érdekében. Gondolataim közben is afelé kalandoztak, hogy mivel dobhatnám még fel ezeket a kellemes perceket. Remek ötletem támadt. Felhívom Ákost, beszélgetek vele miközben szép csendben elélvezek.
Hívtam is és fel is vette.
- Szia!
- Szia Niki! Mi a helyzet? Valami baj van?
- Nem! Csak tudod ( itt már durvábban simogattam magam ) ahhh, az a helyzet hogy kicsit unatkozom és uhhh talán megvárnálak, ha korábban jönnél.
- Nem tudok Niki sajnálom, telt ház van.
- Aha! ahhh - ahhh Értem igen.
- De tudod mit! (vágott közbe Ákos) Gyere le és itt biztosan nem unatkoznál.
- Áhh! Nem! Köszi, de nem!
- Nem fogadok el nemet. Gyere és kész! Szia.
Letette! Egyszerűen letette, mikor én már majdnem a csúcsponton voltam.
Nem is folytattam tovább, csak bámultam a hang nélküli pornót és azon járt az agyam, hogy nekem csak ez jutott? A magam örömszerzésével kell beérjem?
Hát nem! Összekapom magam és változtatok az életemen. Nem komoly kapcsolatokra vágytam, hanem társaságra, hús vér farokra és férfi testre.
Elhatározásom tettek követték. Ittam egy jó pohár italt és elkezdtem készülődni. Közben hívtam egy taxit, ami mire elkészültem meg is érkezett. Újabb pohár ital és irány a szórakozóhely.
Ákost nem volt nehéz megtalálni hiszen messziről megismertem. Viszont mondhatom ő is rögtön észre vett és nagy mosollyal fogadta érkezésem.
Csinálta nekem az italokat, de még a lány ismerősömnek is aki odajött hozzám a pulthoz beszélgetni. Jól éreztem magam és ezt Ákos is látta. Mindig mosolygott és mikor végzett, úgy három körül akkor kijött hozzánk a pultból beszélgetni és piálni. A ház vendégei voltunk. Semmit nem hagyott fizetni, pedig ittunk rendesen.
Mikor már csak ketten voltunk, mert a leányzó jobbnak látta hazamenni amíg még bírt, Ákossal mi is elindultunk hazafelé taxival. Egész úton hülyültünk és piszkáltuk egymást. Mikor pedig reggel hatkor hazaértünk csak eldőltünk mindketten ruhástól a hálómban az ágyon és én már aludtam volna, ha Ákos nem kezdte volna simogatni a hátam.
- Mmmm! Ez nagyon jólesik.
Nem szólt csak simogatott tovább. Nagyon finoman csinálta. Annyira finoman, hogy el is aludtam közben,
Egyszer csak! Arra ébredek, hogy Ákos a hátamról át vándorolt a melleim simogatására.
Tetettem hogy alszom, de nagyon jólesett. Oda - oda dörzsöltem a fenekem az ágyékához és jó mélyeket sóhajtottam. Egyre erősebben és intenzívebben csinálta és közben már a nyakam és a fülem is csókolgatta, nyalogatta.
Egyre inkább beindultam én is. Azon kaptam magam, hogy finoman smárolok vele, miközben ő még mindig a melleimet markolássza.
Ebből a fél kábulatból zökkentett ki a telefonom csörgése, amire megriadva rápillantottam.
A szomszédom! Úr isten! El is felejtettem.
- Géza bácsi! Jó reggelt.
- Jó reggelt Nikike drága. Nem tudom, talán elfelejtette a mai délelőttöt?
- Nem - nem! Rögtön megyek Géza bácsi! Rögtön.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 11. 22. szombat 07:39
Tetszett.
#8 joozsi 2014. 11. 22. szombat 03:38
Ismétlés.
#7 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 08:56
Szerintem gyenge.
#6 veteran 2014. 11. 20. csütörtök 08:10
Lehet hibákat keresni,de ez akkor is jó!
#5 zsuzsika 2014. 11. 20. csütörtök 08:00
Ismerős.
#4 gyuri0926 2014. 11. 20. csütörtök 07:49
Ez egy jó nagy marhaság , magas sarkúban ment takarítani !!!!!!!

Ákos megszabadított a ruhámtól, mire én lehúztam a nadrágját. Csupán egy pici fekete tanga és magassarkú volt rajtam. Így térdeltem elé és kaptam be a farkát tövig.
Géza bácsi főzött a konyhában és mit sem vett észre, pedig 2 - 3 méterre történt tőle az egész.

Amugy meg az öreg vak volt , nem süket !!!!!
#3 Rinaldo 2014. 11. 20. csütörtök 07:27
Szuper jó.
#2 feherfabia 2014. 11. 20. csütörtök 05:46
7P
#1 Törté-Net 2014. 11. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?