A+ A-

A zuhany

A lány a zuhany alatt állt. Szép sötét hajáról gyöngyökben csorgott le habos, meleg víz. Puha, bársonyos borét simogatta a jóleso melegség, amitol saját érintését is egyre kellemesebbnek találta.
Rá gondolt. A fiúra, akit olyan rég látott, s annál erosebben áhította érintését. Lágyan, szinte cirógatva mosta magát, s már nem is igazán a tisztálkodás miatt tette mindazt. Kezei tudatosan nyúltak a legszebb helyekre, mintha ismét fel akarnák fedezni mindazokat a titkokat, melyeket Neki szánt. S amiket már önmaga annyiszor végigjárt édes fantáziák közepette esténként, amikor gyönyörre vágyott.
Ujjai lágyan siklottak végig gömbölyu mellein, le a hasán, ahol kissé el is kalandoztak. Majd lejjebb, a combjai közt pihentek meg hosszabb idore, ahol a sima kis kagylócskák várták a törodést. Halk sóhajban végzodo morgást hallatott, miközben a húsos szeméremajkak közé furakodva lassan végigsimította csiklóját. Érezte, amint ujjai magával sodorták az izgalomtól kibuggyanó ragacsos nedvét. Szemeit lehunyva hátra hajtotta fejét, hogy jobban átélje az izgalmas perceket, amit testének kényeztetésére kívánt fordítani.
Ekkor kissé megriadt, összerezzent. Oldalt fordulva látta, hogy nincs egyedül.
A fiú állt ott és nézte. Komerev arccal, de tágra nyílt, izgatottan csillogó szemekkel figyelte a lány minden mozdulatát. Habár arca nem mozdult, tekintete elárulta, hihetetlenül felizgatta a látvány.
A lány egy meglepett apró sikkantás kíséretében ösztönösen maga elé kapta kezeit, mintha takarni kívánná azt, amit mindennél jobban szeretett volna megmutatni, sot, átadni annak a lénynek, aki épp ot figyelte. Lassan le is engedte karjait, s a srác arcába nézve felegyenesedett. A maga meztelen valójában állt ott, és engedte, hogy vágyainak hús-vér tárgya kelloen megcsodálja. S ez a tudat tovább fokozta izgalmát.
A fiú sem várt tovább. Határozott mozdulatokkal levetette ruháit, míg a lány a saját ajkaiba harapott lágyan, s nyelt egy nagyot. Örömmel látta, hogy látványa kelloen felfokozta a srác libidóját, hímtagja mereven ágaskodott, amint az utolsó ruhadarabtól is megszabadult. Azzal a zuhanyzóba lépett, egészen a lány elé, szemébe nézett és lágyan megcsókolta.
Az elso finom ajakérintés után azonnal heves csókolózásba kezdtek, miközben kezeikkel igyekeztek felfedezni egymás testének minden apró porcikáját. Masszírozta, simogatta a formás melleit, fenekébe markolt, hajába túrt, ahogyan o maga is ugyanezeket élte át, párjának kezétol. Szájukkal pedig, mintha soha nem akarták volna elereszteni a másikat, úgy tapadtak egymáshoz. Nyelvük vadul tekeredett egymáson, míg ajkaikat harapdálva igyekeztek tudtára adni a másiknak szerelmük hevét.
A fiú elzárta a vizet, s kedvesét ölbe kapva az ágyhoz lépett. Puhán letette a csöpögo, meztelen noi testet, amire olyan rég áhítozott már. Sokszor képzelte el már az elso közös szeretkezésüket, de most minden korábbi gondolatot elfelejtett. Csak annyit tudott, hogy ez a csodálatos no itt van elotte, és csak rá vágyik. Arra, hogy érezze vágyának tüzét, testének vad lökéseit, szorítását. Egyértelmuen ezt lehetett kiolvasni a lány tekintetébol, mert úgy nézett rá, mint ahogy a sivatagban rekedt ember néz egy pohár hideg vízre.
Fölé hajolt, és ismét megcsókolta. A lány reszketo ajkakkal és lehunyt szemmel viszonozta. Combjai maguktól nyíltak széjjel, hogy szerelme jobban közé férjen. Már szinte az elojátékot is kihagyta volna, csak érezze magában mihamarabb azt a csodás kokemény szerszámot, ami olyan izgatóan érintette meg hasát a zuhany alatt. Nem is bírt magával, jobb kezével barátja lábai közé nyúlt és finoman megmarkolta. A fiú hallhatóan sóhajtott a kellemes és meglepetésszeru érintéstol. Hagyta, hogy játsszon vele kedvére, s közben a lány nyakán folytatta azt, amit a szájon kezdett. Csókolta, óvatosan harapdálta az illatos, puha bort, s élvezettel hallgatta, ahogy kedvese egyre édesebben nyöszörög.
Simogatta, nyaldosta a melleit, aztán szívogatva és puhán harapdálva játszani kezdett a bimbókkal is. Jól esett a tudat, hogy ezzel is tovább szította a tüzet, mert a lány csípoje egyre jobban tekeredett alatta, péniszét pedig hangos sóhajok kíséretében fokozatosan gyorsítva ingerelte.
Hosszú percekig játszadozott a cicikkel, majd lejjebb haladt. Így a lánynak el kellett engednie a farkát, amit nem is bánt, hisz így nem tudta túlizgatni ido elott. Ujjait kissé belemélyesztette a combokba, amíg szájával a puha hasat puszilgatta. Nyelve határozottan siklani kezdett lefelé, egészen a combtoig, s onnan vissza. Majd lejjebb csúszott, s a combokat felemelte úgy, hogy egészen hozzáférjen a legrejtettebb zugokhoz is.
Elé tárult az a gyönyöru, húsos punci, amit oly régen szeretne látni! Gyönyöru punci volt! Gömbölyu ajkai közül kivillant a duzzadt csiklója, melynek rózsaszínes-lilás színe tudatta, alig várja, hogy a nyelvével megízlelje. Hüvelyének apró bejárata szinte folyt. Egy jókora ragacsos csepp épp akkor kúszott le a combján, amikor felemelte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 09. 6. vasárnap 06:51
Nagyon jó!
#7 Rinaldo 2014. 11. 13. csütörtök 07:25
Nagyon jó.
#6 listike 2014. 11. 12. szerda 07:23
Jó.
#5 veteran 2014. 11. 11. kedd 08:58
Remek.
#4 zsuzsika 2014. 11. 11. kedd 08:01
Jó.
#3 Andreas6 2014. 11. 11. kedd 07:40
Jó.
#2 A57L 2014. 11. 11. kedd 06:12
Élvezetes történet.
#1 Törté-Net 2014. 11. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?