A+ A-

Szexkapcsolat

- Szia Kedvesem! - ezzel a köszöntéssel nyitok ajtót Neked. - Már vártalak.
2 hete találkoztunk utoljára. és akkor is csak az utcán futottunk össze, és hiába csábítottalak, nem értél rá, pedig a szemed csillogásából éreztem, hogy nem lenne ellenedre, ha legalább egy gyors dugásra sor kerülne. De tegnap írtál facen, hogy ha alkalmas lenne, akkor felugranál egy kicsit. Vagy hosszan. Én meg kapva kaptam az alkalmon, hogy végre újra élvezhessen puncid édességét.
Ahogy belépsz, már hozzám is bújsz. Majd egy fejjel vagyok nálad magasabb, lehajtom a fejem, hogy ajkaink összeérjenek. Beletúrok göndör hajadba, kicsit megmarkolom, tartom a fejed, és nem engedem el, a csók közben.
Aztán csak szét kell válnunk. kis nyálszál még összeköt minket, de az is elpattan. Még egy pillanatig le van hunyva a szemed, de aztán kinyílik, rám nézel a szép fekete szemeddel, elmosolyodsz.
- Ez jó volt, már nagyon hiányzott!
- Ha hamarabb írsz, hamarabb is kaphattál volna!
- Tudom, de nem volt időm, készülnöm kellett órákra, meg a szüleim is jobban fogtak az utóbbi időben. De ma elutaztak néhány napra, és itt vagyok! És már nagyon szeretnék egy jót dugni, mert a masztik kevesek voltak, és az iskolában mégse írhatom ki a homlokomra, hogy szexpartnert keresek!
Ahogy ezt mondod, már ki is bújtál a felsődből, és ott állsz farmerben, sportmelltartóban, csípőre tett kézzel, egyik lábad kicsit meghajlítva, a vállad előre ejtve, kacéran. Átölellek. Az ingem, amit csak az ajtónyitáshoz kaptam magamra szétnyílik - nem gomboltam össze- és a meztelen mellkasomra hajtod a fejed.
Végigsimítom a hátad, és belemarkolok a kerek kis popsidba a farmeren keresztül. Egyből szétnyitod a lábad. Már nagyon várhatod, hogy rajtad kívül más is hozzáérjen a popsidhoz, puncidhoz. Nem is akarlak megvárakoztatni. Hátulról egészen előre nyúlok, hogy a nadrágon keresztül is megérezd a tenyerem, ahogy a puncid belesimul. Kicsit masszírozni kezdem. Felnézel, és a számat keresed. Újabb csók lesz ennek az eredménye, és közben próbálom a farmer varrását a puncidhoz dörzsölni. Te is próbálod jobban a kezemhez nyomni magad, így a csók közben érzem, ahogy a tenyeremen fészkelődsz. Tudom, hogy nemsokára a számon fogsz így mozogni.
Visszahúzom a kezem, és csak a feneked markolom, de már két kézzel. Szinte érzem az anyagon keresztül, ahogy a feneked, és a puncid szétnyílik, ahogy széjjelebb húzom, aztán összezárul. És nem csak a tapasztalatom alapján gondolom. Vadabbul is csókolsz. Tényleg régen kefélhettek meg alaposan, ha ennyitől így beindulsz.
Eltollak magamtól, az ágy mellé lépünk. Kicsit ügyetlenül próbálom kigombolni a farmered. Aztán inkább legyintek.Egyszerűbb lesz, ha mindketten a magunkéval foglalatoskodunk. Így pillanatok alatt meztelenek leszünk, és most már érezzük egymás testét. Te a vágyaimmal első pillanatra tisztában lehetsz, ahogy a farkam már félkeményen hozzád nyomódik.
Hozzám bújsz, én megint a feneked markolászva próbálok a a puncid közelébe kerülni, amit most is megkönnyítesz. Kicsit megemeled a lábas, és máris a nedves kis puncid érzem az ujjaimmal. Csoda, illetve biztos valami tisztasági betét hatása, hogy az előbb nem nedvesedett át a nadrágod. A kis lucskos puncid csak úgy ontja magából az édes nedvet, amit már a csókolózás közben is vágyok, hogy kinyaljak belőled. Most azért inkább kicsit még izgatlak
Hol a nedves puncidal játszom, hol pedig a puncileves ujjammal a popsilukadon körözgetek. Ahogy az ánuszodon játszom, kicsiket hátranyomod a feneked, de azért vigyázok rá, hogy még nem nyomjam bele az ujjam. Lesz még rá lehetőség. Van egy kis meglepetésem a számodra, de azt majd később.
Te is most már nem a hátam simogatod, hanem a fenekem aztán előre nyúlsz, és félmerev farkam fogod meg, és megszorítod. Egyből nagyobb lesz az életkedve, és lüktetni kezd a kezedben. Kicsit masszírozni kezded, de emiatt el is kell távolodnod. Egyrészt, hogy mozgatni tudd a kezed, másrészt, bár nem nekem van a világ legnagyobb farka, azért kell a hely neki, ahogy közénk áll.
Leülsz az ágy szélére, így a fejed pont a farkam magasságában van. Már rá is cuppansz. A makkom eltűnik az ajkaid közt. „Kis kiéhezett disznóm” gondolom magamban, de kifelé csak egy kéjes nyögés hallható. Imádtam mindig is a szádban élvezkedni. Beletúrok göndör fürtjeidbe, és a tarkódnál megtartva a fejed, kicsit mozogni kezdek. Nem akarlak szájba baszni, de mivel mindig így járunk, tudom, hogy hamarosan fékeznem kell magam. Megállok. De te folytatod. Újból kezdem én is. Véletlenül kicsivel nagyobbat mozdulok, te köhhentesz egy nagyobbat, ezzel visszarántasz, és gyorsan megállok, kihúzom a nyálas farkam a szádból, de te már nyúlsz is utána. „Kis mohó” mosolyodok el.
- Nyugi, lesz még alkalmad szopni, de most én jönnék!
Hanyatt döntelek, és behasalok a lábad közé. Egy csók a jobb combodra, egy a balra, és máris rávetem magam a kis csiklódra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2015. 09. 4. péntek 07:11
Nem túl jó.
#7 Rinaldo 2014. 11. 13. csütörtök 06:50
Elmegy.
#6 esmes 2014. 11. 12. szerda 18:09
Nem tetszett
#5 veteran 2014. 11. 10. hétfő 08:53
Nagy átlag,4p
#4 Andreas6 2014. 11. 10. hétfő 07:50
Nekem ez nem elég, nincs előzménye, nem ismertet meg a szereplőkkel, stb: hiányzik a körítés.
#3 zsuzsika 2014. 11. 10. hétfő 07:00
Jó.
#2 A57L 2014. 11. 10. hétfő 06:30
Nem rossz történet.
#1 Törté-Net 2014. 11. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?