Egy kis móka

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.9 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2002. február 27.
Hossz: 12 230 karakter
Elolvasva: 2 910 alkalommal
Néhány évvel ezelőtt egy luxus lakóparkban éltem. A kisebb fajta palotámmal szemben egy nagyszerű fickó lakott, akit Janinak hívtak. Janit szinte mindenki ismerte és kedvelte a városban. Saját üzlete volt, amit elbűvölő modorával felvirágoztatott. Hetente többször is – különböző meghívásoknak eleget téve – a lakásán kívül töltötte az éjszakáját. Emellett nagyszerű sportember hírében állt. Összefutottunk néha a telep golfpályáján. Rendkívüli érzéke volt hozzá, hogy a társaságában lévők számára kellemessé tegye a közelében töltött idő minden pillanatát. Bármilyen összejövetelen megjelent, mindjárt a társaság középpontja lett. Szerencsésnek éreztem magam, mert hamarosan igazi, közeli barátok lettünk – közösen tartottunk nem egy partit, szerveztünk golfpartikat, vitorlás kirándulásokat. Egyre gyakrabban voltunk együtt és ez mindig nagyszerű érzéssel töltött el. Olyan érzésem volt, hogy ő az a fajta, aki sohasem kötné le magát hosszabb időre egyvalakivel; aki hamar kialakítja a maga társaságát, de nem hiányzik a számára egyetlen társaság sem konkrétan.

Az igazság az, hogy pokolian megkedveltem. Ő egy olyan belevaló kis fickó volt – nem volt 170 cm – nél magasabb –, de nagyon szép, arányos testű. Emellett egy igazi mókamester veszett el benne. Igaz, hogy néha már számomra is túlzásnak tűnt egy – egy tréfája, de ilyenkor előtörtek a régi kollégiumi emlékeim, és kihívtam egy kis birkózásra. Megragadtam és megpróbáltam földhöz vágni. Ez azonban egyáltalán nem volt egyszerű dolog, mert Jani alacsony volt ugyan, de kellőképpen erős.

Elhatároztam, hogy a harmincadik születésnapján egy partit adok. A vendégeket hozzám hívtuk meg, és mindenkinek meghagytam, hogy olcsó parókát és tréfás ajándékot hozzon. A vékony és ritkás haja volt az egyetlen, amire Jani érzékeny volt. El lehet képzelni azt a derültséget, ami kísérte az ajándékcsomagok kibontogatását, és ahogy egyenként fel kellett mind próbálnia. Ő vette a lapot, benne volt a mókában, sőt nevetve felkért mindenkit, hogy mi is próbáljuk fel valamennyit. A végén azért odajött hozzám, és megígérte, hogy ezt még visszakapom.

Néhány héttel később, egy kimerítő napom után hazatérve, bekaptam egy szendvicset, majd ledobtam magam az ágyra a televíziómmal szemben. Gondoltam végigkapcsolgatom, hátha találok valami jó műsort. A készülékből jövő fényen kívül nem volt semmi világítás, vagyis sötét volt a szobámban.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.9 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2022. február 7. 02:17
#5
Nekem sem jött be.
1
én55
2020. november 3. 10:53
#4
Nem jött be.
1
zsuzsika
2014. december 5. 07:56
#3
Nem rossz.
1
a
A57L
2014. november 25. 06:10
#2
Nem lett rossz.
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1