A+ A-

Egy kis móka

Néhány évvel ezelőtt egy luxus lakóparkban éltem. A kisebb fajta palotámmal szemben egy nagyszerű fickó lakott, akit Janinak hívtak. Janit szinte mindenki ismerte és kedvelte a városban. Saját üzlete volt, amit elbűvölő modorával felvirágoztatott. Hetente többször is - különböző meghívásoknak eleget téve - a lakásán kívül töltötte az éjszakáját. Emellett nagyszerű sportember hírében állt. Összefutottunk néha a telep golfpályáján. Rendkívüli érzéke volt hozzá, hogy a társaságában lévők számára kellemessé tegye a közelében töltött idő minden pillanatát. Bármilyen összejövetelen megjelent, mindjárt a társaság középpontja lett. Szerencsésnek éreztem magam, mert hamarosan igazi, közeli barátok lettünk - közösen tartottunk nem egy partit, szerveztünk golfpartikat, vitorlás kirándulásokat. Egyre gyakrabban voltunk együtt és ez mindig nagyszerű érzéssel töltött el. Olyan érzésem volt, hogy ő az a fajta, aki sohasem kötné le magát hosszabb időre egyvalakivel; aki hamar kialakítja a maga társaságát, de nem hiányzik a számára egyetlen társaság sem konkrétan.
Az igazság az, hogy pokolian megkedveltem. Ő egy olyan belevaló kis fickó volt - nem volt 170 cm - nél magasabb - , de nagyon szép, arányos testű. Emellett egy igazi mókamester veszett el benne. Igaz, hogy néha már számomra is túlzásnak tűnt egy - egy tréfája, de ilyenkor előtörtek a régi kollégiumi emlékeim, és kihívtam egy kis birkózásra. Megragadtam és megpróbáltam földhöz vágni. Ez azonban egyáltalán nem volt egyszerű dolog, mert Jani alacsony volt ugyan, de kellőképpen erős.
Elhatároztam, hogy a harmincadik születésnapján egy partit adok. A vendégeket hozzám hívtuk meg, és mindenkinek meghagytam, hogy olcsó parókát és tréfás ajándékot hozzon. A vékony és ritkás haja volt az egyetlen, amire Jani érzékeny volt. El lehet képzelni azt a derültséget, ami kísérte az ajándékcsomagok kibontogatását, és ahogy egyenként fel kellett mind próbálnia. Ő vette a lapot, benne volt a mókában, sőt nevetve felkért mindenkit, hogy mi is próbáljuk fel valamennyit. A végén azért odajött hozzám, és megígérte, hogy ezt még visszakapom.
Néhány héttel később, egy kimerítő napom után hazatérve, bekaptam egy szendvicset, majd ledobtam magam az ágyra a televíziómmal szemben. Gondoltam végigkapcsolgatom, hátha találok valami jó műsort. A készülékből jövő fényen kívül nem volt semmi világítás, vagyis sötét volt a szobámban.
Egy óra telhetett el így, mire egy kicsit magamhoz tértem. Nagyon magányosnak éreztem magam, ezért bánatomban magamhoz nyúltam. Hamarosan felizgultam, hasra fordultam és a csípőm beindult, neki - nekiverődött a matracnak. Mesébe illő volt ez az érzés, ahogy a feldagadt makkomat dörzsölte a lepedő, miközben a megkeményedett farkamat egyik oldalról nyomta a matrac, míg a másik oldalon nyomta a hasam. Leírhatatlanul élveztem azt az extázist, amibe magamat hajszoltam.
Hirtelen olyan érzésem támadt, mintha életre kelne az ágy alattam, felemelt, majd ledobott a padlóra. Meglepetésemben földrengésre gondoltam, de a szoba többi része nyugalomban maradt. Felugrottam és az ágy alá néztem. Akkor vettem észre, hogy Jani fekszik ott alatta, a lába már félig kilóg a matrac alól, és ő meg alig kap levegőt, úgy nevet rajtam. Harsogva nevetett, miközben átfutott az agyamon, hogy mikor jöhetett ő be a lakásba és csúszhatott az ágyam alá, mióta várhatta a kellő pillanatot, hogy leborítson. Aztán észbe kaptam, hogy ott állok szemben vele meztelenül és félig még mindig felizgulva.
Ráordítottam: "Te kibaszott őrült", majd a lábánál fogva kirángattam az ágyam alól. Ő azonban kiszabadította magát és az ajtó felé rohant. Szinte röptében kaptam el őt és elkezdtünk birkózni. Körbetáncoltuk a szobát, mire végre sikerült legyűrnöm őt. Spontán kialakult, de rendkívül izgató helyzet volt, ahogy ott feküdtem rajta meztelenül. Ez a következő pillanatban már tudatosodott is bennem, amitől ismét teljesen felgerjedtem.
Jani még mindig nevetett. Borzasztó zavarba jöttem, mivel a farkam teljesen megmerevedve állt fel, ezért elengedtem őt, és lehengeredtem mellé. Ott feküdtünk egymás mellett lihegve és próbáltunk levegőhöz jutni. Jól hallottam, hogy ő is nehezen kapkodja a levegőt. Ismét átfutott rajtam, hogy ő bizonyára észrevette már a merevedésemet és rájöhetett, hogy ez már nem az ágyamban történtek hatása. Megpróbáltam elfordulni és felkelni. Jani meglátva a zavaromat - ismét elkezdett nevetni. Erre már én is elnevettem magam. Ismét összeölelkeztünk, és egymás vállára borulva nevettünk a kínos helyzetemen.
A kezei lassan megmozdultak, összekulcsolódtak a derekam alatt, mire én félig tréfás szenvedélyességet mímelve nekidörgölőztem a combjának. Erre mindkét kezével keményen megragadta a fenekemet és valóban úgy tűnt, hogy ő is felizgult. Egy ideges csuklás akart kitörni belőlem, de sikerült egy nagyot nyelnem, amitől elmúlt. A farkam lüktetve feszült neki, mire ő vigyorogva suttogta a fülembe: "Elkaptalak, Alex!"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 12. 5. péntek 07:56
Nem rossz.
#2 A57L 2014. 11. 25. kedd 06:10
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?