A+ A-

Szilánkok 5. rész - Milf feleség tini fiúval

A feleségem, érthető módon, a legutóbbi eset után nem igazán szárnyalt szexuálisan.
Nem tudom mire emlékezett a történtekből. Beszélni nem beszélt róla.
Lehettek sejtései, de valószínű csak töredékek.
Egy idő múlva visszatért a régi bohóságaihoz, többek között a mantrához, hogy ő mennyire öreg, hogy a nők negyven felett már nem kellenek senkinek, bezzeg a pasik negyven felett válnak igazán kapóssá.
Persze próbáltam erősíteni, hogy ez nem igaz, igenés szépek és kívánatosak a nők negyven felett is (én ne tudnám?:)).
Detti még csak 39 volt, de már élve eltemette magát emiatt az érzése miatt.
A végén már kicsit untam is a témát, így elhatároztam, hogy próbálok tenni valamit az ügy érdekében, hogy saját maga lássa a bizonyítékát annak, hogy igenis kívánatos egy nő 35-40 felett is, még egy fiatal pasi szemében is. Nem véletlen a MILF név az ilyen nőkre.
Detti igazi, vérbeli milf volt.
A kérdés, hogy kivel lehetne összehozni úgy, hogy ne tűnjön fel a "segítségem".
Hamarosan ráleltem a megoldásra, mégpedig a családból.
Lagalább a családban marad...
Ez igazi pikáns dolog volt, mert legalább egy kis perverzió is lesz a dologban, amikor visszanézem a videókat, hiszen az nem volt kérdés, hogy hol kell megtörténnie mindezeknek.
Mivel jó néhány helyzetben volt már mással Detti a házasságunk során, így egyre inkább ő is a vadabb dolgok felé tartott. Volt már kettővel is egyszerre, így nem volt nehéz elképzelni, hogy ha arról van szó, a hiúságát és önképét legyezgetve belemegy majd kalandokba nálánál jóval fiatalabb pasikkal, sőt akár srácokkal is.
Gondolkodtam, hogy ki lehetne a megfelelő alany, amikor is többször szóba került Detti testvérének a fia, Tibor. A srác elég jól értett a számítógépekhez, de nem volt egy kocka, hanem emellett sportolt is sokat, szóval mire az utolsó évet járta a gimiben és már 18 is elmúlt valódi férfias jelenség lett.
Bomlottak is utána a csajok, ahogy ez a családi beszélgetések során kiderült.
Többször elkaptam a tekintetét, ahogy stírölte Dettit. Ekkor jött az ötlet, mi lenne, ha Tibi lenne az, aki egy kicsit visszarángatja már az élet boldogabbik felébe Dettit az állandó önsajnálatból.
Alaposan átgondoltam, mit hogyan kellene. Persze egy sor dolog a véletlenre volt bízva, no meg az ösztönökre, de ennél többet nem tehettem.
Először is elkezdtem dicsérni Detti előtt Tibit, hogy milyen okos, és férfias, kész felnőtt már, bla-bla-bla.
Többször szerveztem úgy, hogy vagy mi menjünk el hozzájuk, vagy Tibi jöjjön el valami indok miatt. Ezek után az alkalmak után mindig ott duruzsoltam Detti fülébe, hogy a láttam mennyire rá vannak tapadva a srác szemei az idomaira, hogy titokban mennyit nézegeti, mikor Detti nem figyel oda. Ez igaz is volt, de azért korántsem ekkora mértékben, csak, mint ahogy egy fiatal fiú megnéz egy-egy jobb kiállású milfet, de ennyi, nem több. Egy idő után, amikor szóba került, hogy valamiért eljön hozzánk Tibor, Detti felvette a miniruhákat, azokat, melyeknek mélyebb dekoltázsuk volt, jobban tapadtak a testéhez. Ez persze óhatatlanul Tibire is hatással volt, egy kicsit többet legeltette Dettin a szemét, mint korábban. Persze én végig úgy tettem, mintha se Detti öltözködési szokásainak változásait, sem pedig Tibor pillanatásait nem venném észre.
Amikor Detti valamiért kiment, szóba hoztam Tibor előtt, hogy milyen szép szál legény lett belőle, hogy biztosan alig tud válogatni a lányok között, még Detti néni is többször megjegyezte, hogy irígyli a fiatal lányokat, akik Tibi közelében lehetnek.
Persze ez nem volt igaz, de ezt a gondolatot többször, más-más formában, elmondtam Tibinek az ilyen alkalmak során.
Amikor úgy éreztem, hogy mindketten eléggé felkészültek már, fogtam a nejem laptopját és pár dolgot elállítottam benne.
Panaszkodott is a feleségem, hogy milyen lassú lett a gép. Javasoltam, hogy csináltassuk meg Tibivel, ő úgy is jól ért a számítógépekhez, nekem most sajnos nincs erre időm. Detti beleegyezett, én pedig hívtam Tibort.
Előtte persze pár pikánsabb képet felmásoltam a laptopra a képek könyvtárba, Tibit pedig arra kértem, hogy mentsen le mindent és telepítse újra a laptopot. Arra kértem, hogy következő csütörtökön vigye el a másik lakásunkba és lője össze az ottani wifi-s router-rel is. Gondoltam csak végignézi már mi lehet Detti laptopján a képek között...
Persze Detti éppen a következő csütörtökön takarította a másik lakást. Szerette ő maga intézni a dolgokat, mindennek a helyén kellett lennie, hiszen ki tudja mikor nyílik lehetőség egy-egy numerára. Volt ott tiszta bugyi, harisnya, melltartó, váltás ruha, ami kellhet.
Emellett persze én is el szoktam helyezni pár dolgot, amire meg nekem lehet szükségem, de azt nem kötöttem az orrára. Azt meg nem tudta, hogy a kamerák miatt minden rezdüléséről tudok, ami abban a lakásban történik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 10. 28. kedd 15:38
Nem jött be.
#9 gyuri0926 2014. 10. 22. szerda 08:02
Ez a való élet , egyetértek egy feleségnek ezt meg kell kapnia , ha a férj békét akar....
#8 zsuzsika 2014. 10. 22. szerda 06:52
Közepes.
#7 Rinaldo 2014. 10. 22. szerda 06:49
jó.
#6 feherfabia 2014. 10. 22. szerda 05:53
5P
#5 veteran 2014. 10. 22. szerda 05:27
JÓ.
#4 listike 2014. 10. 22. szerda 05:14
Nemtetszett.
#3 listike 2014. 10. 22. szerda 05:12
Nemtetszett.
#2 zoltan611230 2014. 10. 22. szerda 01:46
Jo
#1 Törté-Net 2014. 10. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?