A+ A-

Barátnőm buja szeretői

Idén lesz egy éve, hogy elkezdődött. Szórakozni voltunk, kettesben barátnőmmel, Évával. Éva szereti a szexet, de nem mindig tudott ráhangolódni buja fantáziám diktálta vágyaimra. Aznap este a Közgázban, a buliban feltűnt nekem egy spanyolos pár, éppen akkor, amikor barátnőm barátnőivel ment ki a folyosóra csevegni. Fekete, hosszú hajú vékony lány, és sportos testű rövid fekete hajú fiúja. Huszonévesek voltak, de már közelebb a harminchoz. Egymás mellé kerültünk a pultnál, és beszédbe elegyedtünk angolul. Beszéltünk, ők néha táncolni mentek. Egyszer aztán, miután meglehetősen feltűnően nézegettem a lány vonzó idomait, megkérdezték, nem szeretném - e velük tölteni az est hátralévő részét. Ekkor jött vissza Éva. Ők elpárologtak, a srác még odanyomta névjegyét.
Barátnőm feltűnően utánuk nézett, és amikor visszafordult, furamód nem kérdezett semmit. Hazamentünk, és bár láttam, hogy fáradt, kezdeményeztem nála. Engedett. Végigsimítottam teste minden porcikáját, ahogy egyre több lett a fedetlen terület bőrén. Nagyon élvezte, elmerengett magában.
Láttam, hogy valami jár a fejében, de nagyon tetszett, ahogy élvezi a simogatást. Hanyatt fektettem az ágyon, simogatni kezdtem minden ujjam begyével. Lassan megmarkoltam melleit, bimbóit kezdtem izgatni, beléjük csókoltam. Aztán lejjebb csúsztak kezeim, be combjai közé, és simogattam, majd mikor már elég nedves lett, megujjaztam. Kisujjammal óvatosan ánuszát zsongtam körül, ami ellen nem tiltakozott. Azt se vette zokon, hogy fenekéből kihúzva néha végighúztam ezt az ujját ajka körvonalán. Elélvezett. Mellébújtam, immár meztelenül, és vágyaim dörgölőzni kezdtek hozzá. Ő ilyenkor inkább már le szokott állítani, és elalszik, ezúttal azonban hagyta, hogy kiéljem magam.
Szétterpesztett lábai közé térdeltem fel, és néztem gyönyörű testét. Verni kezdtem magamnak, közben cicimet simogatva. Lábait nyakamba tette, ahogy nagyon szeretem. Spermám végül izmos pocijára fröccsent. Lassan szméltem, odahajoltam és lecsókoltam hasáról. Majd elaludtunk mindketten. Éjjeli támadásaim sem találtak elutasításra, hol popsiját kezdtem nyelvelni, hol puniját. Ujjaim fenekébe szánkóztak.
Másnap reggel, már nem feküdt mellettem, amikor felébredtem. Felkeltem és nem volt messze, mellettem olvasott egy FHM - et. Odamentem mögé a fotelhez, és belekukkantottam. Zavartan lapozott tovább. Mögé ültem, együtt nézegettük tovább az újságot. Persze ruha nélkül. A feketeruhás B. S. képeihez értünk. Az első oldalon megálltunk. Megállapítottam, hogy milyen szép a kép. Biccentett. Pociján kezeim simogató mozgásba kezdtek. Halkan sóhajtozva elemeztem ki a nő szexisségét, és érezhette hátán, hogy megmerevedtem.
Aztán végül egy tizenéves lány állt előttünk az egyik oldalon párduc - bikiniben. Elmondattam volna vele, hogy mi tetszik neki a képen, de ő egyből elém vágva megállapította a hasonlóságot a tegnap este látott pár lánytagja és a képen látható hölgy között. Tetszettek neked ők ketten tegnap ugye? Nem válaszolt, tovább lapozott. Egy magyar testvérpár lány tagja feküdtek egymás mellett. Ő is hasonlít rá, mondta. Megsimogatta a képen fekvő lány hosszú combjait, majd felállt, fürödni ment. Hallgatóztam. Vitathatatlan volt, hogy magához nyúlt. A sóhajok, a víz lögybölődése elárulta. Harmatos testtel heveredett az ágyra meztelenül. Felhívtam a spanyol srácot, és délután találkoztam velük. Elmeséltem nekik, mekkora hatással volt látványuk barátnőmre. Kieszeltem egy tervet, és el is fogadták ötletemet.
Így hát Éva, Angelica és Rafa másnap teljesen véletlenül találkoztak egy kávézóban. Minden instrukciómat követték. Angie egy laza bőrnacit húzott, ami azért megfelelően kiemelte lába formáit, a bőrdzsekije alá pedig egy szolid fekete topot, ami szabadon hagyta vékony lapos hasának egycentis sávját. Vékony csuklója meztelenül villant elő a kabátka alól. Haja elegáns módon rendezetlen. Rafa szintén lazán, feszes farmerban, és csinos pólóban. Mobilon tájékoztattam őket, hogy merre van Éva, melyik büfébe megy éppen be. Messziről figyeltem az eseményeket, majd amikor láttam, hogy már nem kerülik el egymást, hazamentem gyorsan, és Angie, illetve Rafa napszemüvegébe épített kamerák adására bíztam magam a számítógép monitorja előtt ülve. Az Éva melletti asztalhoz ültek, és beigazították a szemüvegeket, úgy, hogy mindent lássak. Nézni kezdték őt, majd Angie megszólította, megismerték egymást. Meglepetésemre barátnőm állt fel elsőnek és odaült hozzájuk. A kerek asztal körül egyenletesen ülve úgy tíz percig ismerkedtek, ezt is hallottam az adáson keresztül.
Majd Raf simogatni kezdte Angiet, végül csókba forrtak. Váltottam Raf övre csatolt kamerájára. Minden a megbeszéltek szerint alakult. Angie lábfeje odacsúszott Éváéhoz, és óvatosan bokájához ért. És a láb a csók után is ottmaradt. Beszélgettek. Éva meg se merte mozdítani lábát. Raf felkínálta Évának, hogy elviszik valameddig. Ők buliba mentek, mert már estefelé járt az idő. A közgázra, megint. Éva beleegyezett, sőt mondta, hogy velük tart.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.74 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2018. 03. 19. hétfő 04:58
gyengécske
#6 t.555 2018. 03. 15. csütörtök 02:11
Nincs jó véleményem!
#5 Andreas6 2017. 09. 5. kedd 06:06
"Egy magyar testvérpár lány tagja feküdtek egymás mellett." Beszélem kicsit magyar? Kb. itt adtam fel. Borzalmas.
#4 Apró Kukac 2002. 06. 8. szombat 03:41
Látszik,hogy gondolkodott az író,mivel tehetné izgatóbbá.Azt hiszem,túlfinomította.
#3 AHA 2002. 02. 5. kedd 13:12
Ja ez igaz, egy kis szex biztos jot tenne...
#2 lala67 2002. 02. 4. hétfő 07:23
Túl sokat fantáziál azírójuk a valosághozközelíteni kellene.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?