A+ A-

Egy lány története

Anna csinos lány volt, de nem feltűnő, az osztályban sokkal kihívóbb lányok is voltak, mint Évi, vagy Eszti, akik már műkörmökkel és műszempillákkal szaladgáltak. Ő sosem kapott volna pénzt ilyesmire, a diákmunka honoráriumát is a nyaralásra fordította. Szeretett olvasni, a lányok az osztályban néha művésznőnek szólították, még Betti és Kata is, nem csak zongoratudására célozva. És valóban, volt is benne valami. Hosszú barna haja puhán omlott a két vállára, keretezve ovális, szép vonalú arcát, nagy álmodozó szemeit. A lányok sokat cukkolták, hogy nem jár senkivel, pedig sokaknak tetszett a felsősök közül, egypár neki is. Ádámmal járt is, le is feküdt vele, de nem volt jó, türelmetlen volt és kicsit fájt is. Mikor a srác tovább akart járni vele, elhárította, mire Ádám elhíresztelte, mekkora kurva. Fájt neki, mint ahogyan az is, hogy ezek után nemhogy csökkent volna, hanem nőtt a fiúk érdeklődése iránta.
De Anna valamiért úgy érezte, hogy nem a suliban és nem az osztályban fogja megtalálni a neki valót. Igazából sosem érdekelték a korabeli fiúk, de érezte hogy az idősebbeket érdekli, ám visszahúzódó természete még mostanra is csak annyit engedett meg neki, hogy néha viszonozza a pillantásaikat. Mindig azt gondolta, hogy esélye sincs egy elfogadható harmincas férfival megismerkedni, Apa egyik kollegájával sokat beszélt, viccelődtek is, de hiába érezte, hogy ez több, soha nem lett semmi a dologból.
Az egyetemet nagy izgalommal várta, a mai este az utolsó bulis este volt az évnyitó előtt. Anna felvette a kedvenc felsőjét, a kedvenc push-up melltartójával. Testhezálló nadrágja rásimult a tangabugyira. Sokáig sminkelt, ahogy nővére tanította. A lányokkal a Nyugatiban találkozott, Kata hozott egy kis bekevert vodka-narancsot, ami oldotta kicsit a gátlásait, hangosan nevetve értek le a tánctérre. A szórakozóhely tele volt, a fiúk érdeklődve húzódtak közel hozzájuk, de csak a szokásos: egyik sem volt elég bátor, hogy normálisan megszólítsa őket, pár beszólogatás, pár érdeklődő pillantás, de ennyi. Ekkor vette észre a férfit a tömegben, ahogy erős pillantását ráveti. A férfi középmagas volt, izmos, kemény teste feszült a póló alatt. Borostás arca, rövid haja volt, ami kicsit már őszült. A kidobókat ismerhette, azok tisztelettel beszéltek vele, amikor a közelébe kerültek. A férfi egyedül volt, ritkán kortyolt az italába, de egyre gyakrabban nézte őt. Máskülönben zavarónak érezte volna, de most, valamiért tetszett neki a férfi leplezetlen érdeklődése, amivel végigmérte a testét, feltérképezte arcát és a szemébe nézett.
Anna, talán a sok vodka miatt kíváncsi lett arra, mi fog történni, legyűrve maradék félelmeit elhatározta, hogy kipróbálja mi lesz. A lányoknak megmondta, hogy pisilnie kell, elhárítva Bettit, pedig hát a lányok sosem mennek egyedül a WC-re. Megindult a férfi irányába, látszólag érdektelen pillantásokat vetve rá. Mély csalódására a WC-re menet a férfi nem szólt hozzá, csak végigmérte, a szemébe nézett és egy félmosollyal kivillantotta fogsorát. Ő riadtan elkapta a tekintetét elsőre, de ahogy visszanézett válla felett, látta, hogy a férfi még mindig ugyanúgy nézi. Összeszedte a bátorságát és visszanézett rá, miközben nem tudott parancsolni kezének, ami a hajába túrt. A WC-n -hisz pisilnie nem kellett most - kijátszotta a tumultust és a tükörben megigazította magát, majd így indult vissza. Amikor kiért az ajtón, szembetalálta magát a férfival, aki egy poharat nyújtott felé, mosolygó szemekkel. "Azt hiszem szükséged lesz rá" - mondta erős, markáns hangján. Anna megállt és a szemébe nézett, eszébe sem jutottak azok a sztorik, amiket az ilyen kínálásokról hallott. Önkéntelenül is azt érezte, hogy ez a férfi AKARJA őt, sokkal határozottabban és mélyebben, mint bárki eddig. Elvette az italt, eszélgetni kezdtek, a férfi bemutatkozott, Csabának hívták. Mindig csak mosolygott és olyan természetes módon beszélt vele, annyira kézenfekvő módon bánt vele, hogy lassan Anna minden gátlása feloldódott. Az italban sem érzett semmi furcsát, egyszerű, rendesen kevert mojito volt. Csaba meglepetésre igen széles látókörűnek bizonyult, értett az egyetemi irányához is, leendő tanárai közül is ismert egyet. Amikor olvasmányélményeire terelődtek, Csaba meglepően más irányban elemezte Bulgakovot, olyan dolgokat mondva, melyekre ő nem is gondolt.
Az egyetlen zavaró tényezővé már Betti és Kata vált, akik egyre riadtabban figyeltek rájuk. Anna megígérte Csabának, hogy visszajön és hosszú, áldozatos munkával leszerelte a lányokat, akik - lelkére kötve, hogy telefonál nekik - hazaindultak. Kisvártatva Csaba is felvetette, hogy menjenek innen, hiszen alig hallják egymást. A körúton sétáltak, beültek egy török étterembe, ahol a férfi otthonosan állított össze egy menüt neki. És csak beszélgettek, beszélgettek... Más körülmények között visszautasította volna a férfi ajánlatát, hogy ugorjanak fel hozzá egy italra, de most meg sem lepődött és - nem tudta megmagyarázni miért - határozottan igent mondott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53
2016. 03. 10. csütörtök 20:15
Folytazsd! Válaszolok rá!
#12 listike
2014. 11. 9. vasárnap 12:04
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#11 NinjaWolf95
2014. 10. 13. hétfő 20:51
6p Válaszolok rá!
#10 veteran
2014. 10. 13. hétfő 10:41
Nem oké az erőszakoskodás. Válaszolok rá!
#9 feherfabia
2014. 10. 8. szerda 05:18
6P Válaszolok rá!
#8 zsuzsika
2014. 10. 7. kedd 19:46
Gagyi. Válaszolok rá!
#7 A57L
2014. 10. 7. kedd 09:18
Nekem nem tetszett. Válaszolok rá!
#6 gyuri0926
2014. 10. 7. kedd 07:21
Betegek vagytok .... Válaszolok rá!
#5 Bob__
2014. 10. 7. kedd 07:20
Ebben mi volt az "S/m , anál , vibrátor , bilincs , szűz"
Valahogy én egyiket se vettem észre a történetben smile Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2014. 10. 7. kedd 06:33
Szuper. Válaszolok rá!
#3 hairy_pussy
2014. 10. 7. kedd 06:18
10p Válaszolok rá!
#2 mif23
2014. 10. 7. kedd 04:44
Folytatást igényel. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 10. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!