A+ A-

Nyalni jó...

Vidékről költöztem fel évekkel ezelőtt a fővárosba. Mivel ismerősöm nem volt, jó formán egyedül éltem az akkori albérletemben. Azokban az időkben, nagyon népszerűek voltak a telefonon elérhető wapos chatek. Mivel más dolgom nem nagyon akadt, minden időmet ebben a virtuális térben töltöttem el. A chat gyorsan segített abban, hogy legyenek barátaim ebben az idegen városban is. Ekkor és ilyen módon ismertem meg Lisát, akivel immár 8 éve kebelbarátnők vagyunk! Annak idején nagyon sokat boroztunk együtt, élveztük, hogy szabadok vagyunk, saját szülőmentes életünk van. Lisa akkor még peremkerületben élt, így egy ilyen borozgatás után kézenfekvő volt, hogy nálam alszik. Az egyik ilyen csajos estén, újra kicsit többet ittunk a kelleténél. Mindig éreztem, hogy bár azonos neműek vagyunk, de köztünk is működik valamiféle kémia.
Női szemmel is vonzónak láttam Lisát. Tetszett a vagánysága, a vöröses árnyalatú rövid haja, kecses nőies teste. Azon az estén emlékszem szoknyában volt, ami még jobban kiemelte hosszú és formás lábait. Beszélgetés közben néztem, ahogy ül mellettem a kanapén. A lábait hanyagul széttárva kényelmesen elterült mellettem. Dús mellei majdnem kibuggyantak a szűk topjából. Szép és erotikus látvány volt még nekem is. Gyakori téma volt nálunk a szex. Mintha a bor mellé kötelező téma lenne. Szerettük elmondani a vágyainkat, élményeinket az erotika terén egymásnak, hogy ki mit csinált vagy szeretett csinálni, amit a másikunk még nem csinált soha. Kevés olyan szituáció van gondoltam magamban, amiben én még nem voltam vagy nem éltem át. Lisa feltette azt a kérdést, amivel elindított egy lavinát, és amivel kinyitott egy új világot bennem.
- Csókolóztál már lánnyal? Kérdezte Lisa megmagyarázhatatlan érzéseket kiváltva bennem. Máig látom magam előtt, ahogyan kérdése közben pajzán mosollyal fordul felém.
- Nem, még nem! Kissé zavart vigyorral az arcomon válaszoltam.
- Ezek szerint te igen? Néztem rá most már kíváncsian.
- Egyszer igen! Nevette el magát huncut mosollyal, majd tovább folytatta a gondolatát: látod, mégis van valami, amiben én már előtted járok. Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen érzés lánnyal csókolózni? A világ legtermészetesebb dolgaként tette fel ezt a kérdést.
- Persze, hogy szeretném! Vágtam rá egyből a választ. Talán a bornak köszönhető vagy annak a vonzalomnak is, amit éreztem iránta, hogy egyből igennel felettem kérdésére.
Szinte még ki sem mondtam a választ már éreztem, hogy felém fordul, és picit oldalra hajtja a fejét. Kezeivel az arcom felé nyúl és lágyan simogatni kezdte az újai hegyével az arcomat. Annyira csábító volt, szoknyája hanyagul felgyűrődve mutatta meg fekete csipkés bugyija egy kis részletét. Mellei finoman hullámoztak, ahogy az arcomat egyre szenvedélyesebben érintette. Láttam a szemében, hogy ez nem játék. Itt nem egy egyszerű csók készül, itt most én vagyok a pasi, akit elcsábítanak. Hagytam, hogy beletúrjon a hajamba és hagytam, hogy az érzések vezessenek. Éreztem, hogy húz és vonz egyszerre. Minden érintése izgatott! Mintha annyira természetes lett volna, hogy szép lassan magához húz. Érezte és tudta, hogy akarom, hogy kívánom! Amikor már nagyon közel voltam az arcához, minden újdonságtól való félelmem elszállt. Úgy csókoltuk meg egymást olyan forrón és szenvedélyesen, mint két szeretetre éhező lélek. A csókja forró volt és lágy. Kezeinkkel csak úgy szorítottuk és simogattuk egymást testét. Belevesztem a pillanatba, kikapcsoltam. Nem tudtam, hol vagyok, és mit csinálok csak tettem, amit a vérem diktált. Tetszett a csókja íze, az, hogy érzem az illatát, a parfümének és hajának selymes illatát. Szép lassan megfogtam a melleit.Most először a kezemben tartottam azt a két gyönyörű tenyérbeillő kebelcsodát, ami olyan kívánatosan kandikált ki a szűk kis fehér toppocskája alól. Bőre selymes volt és feszes. A mellei érintésére egyre hevesebben csókol. Éreztem, hogy egyre jobban vadulunk mind ketten egymásért. A kezeivel éreztette, hogy merre haladjak tovább. Szép lassan kibontakoztam a karjaiból. Finoman nyalogattam és puszilgattam minden érzékeny pontját a nyaka és a mellei között.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 papi 2015. 10. 15. csütörtök 07:13
Egész jó
#11 picula 2015. 06. 30. kedd 00:03
tetszik
#10 listike 2014. 12. 24. szerda 07:34
Tetszett.
#9 veteran 2014. 10. 13. hétfő 11:12
Jó.
#8 Avatar1980 2014. 10. 8. szerda 08:58
Nagyon jó, 10p.
Folytatás?
#7 A57L 2014. 10. 7. kedd 09:20
Nem lett rossz.
#6 zsuzsika 2014. 10. 6. hétfő 12:51
Jó.
#5 feherfabia 2014. 10. 4. szombat 06:35
9P
#4 Busmanus 2014. 10. 3. péntek 15:24
10p...
#3 Andreas6 2014. 10. 3. péntek 07:12
Nem rossz.
#2 Rinaldo 2014. 10. 3. péntek 06:05
Szuper jó.
#1 Törté-Net 2014. 10. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?