A+ A-

Stoppos

Egyetemistaként rengeteget stoppoltam. Egyrészt, mert messze laktam és nem volt pénzem, másrészt, mert nem igazán lett volna alternatívám, meg aztán egy idő után érdekesnek találtam. Az az alapelvem, hogy stoppolásért pénzt nem adok (azóta meg nem fogadok el)... szóval csak az vett fel, aki tényleg beszélgetőtársra vágyott... vagy másra.
Egyik alkalommal elég sokat vártam egy helyen úgy fél távnál és már kezdett későre járni.. ami eléggé lecsökkenti a felvétetés esélyét.
Egyszer csak megállt egy kicsit előbbre egy piros kocsi. Nem láttam benne mozgást, kételkedtem, hogy nekem állt meg, de aztán elindultam feléje. Mikor odaértem, kinyitottam az ajtót, és felgyulladt a villany, egy kicsit elállt a lélegzetem: gyönyörű vörös nő ült a volánnál, egyedül, a kötött topjának dekoltázsából formás mellek kandikáltak rám. Még ülve is feszes has, rövid farmerszoknya, hosszú formás combok.. mást nem láttam hirtelen, de így is azon kaptam magam, bámulom. Akkor reméltem, hogy nem vette észre, de persze igen.
- Hová, hová?
- Jó napot, mondom, ide meg ide.
- Szia, semmi jó napot, dobd be a csomagot hátra, pattanj be, én is arra megyek, elviszlek
- De, pénzem nincs, nem baj? - kérdem
- Meg se hallottam. - válaszolta egy kicsit sértődős hangon.
Ok, gondoltam. Ha más nem, hát ülni mellette és nézegetni a szemem sarkából, az sem lesz rossz, csak fel ne álljon a farkam ott ültömben. Betettem a csomagtartóba a hátizsákom, a hátsó ülésre a kabátom és beültem mellé. Harminc év körüli lehetett a nő, de nem látszott annyinak. Bódítóan érzéki volt az illata, bár azóta kételkedem, hogy ez egy parfüm lett volna. Rutinos stopposként próbáltam oldani a hangulatot, kezdeményezni a beszélgetést. Mondom itt meg itt vagyok egyetemista, kérdem ismeri-e a várost. Mondja nem annyira, bár már volt ott dolga. Kérdem mivel foglalkozik, mondja táncos. Alak stimmel. Mivel néptáncoltam, érdekelt. Kérdem, hogy mit táncol. Indexel, vált... aztán egy pár pillanat múlva teljesen fesztelenül: most go-go táncos vagyok. Nyelek egy nagyot, de csak annyit nyögök ki, hogy aha.
Próbálom, de nem bírom nem nem elképzelni. Egy picit megborzongok, még jobban megcsap az illata, de elhessegetek mindent, végül is rendes volt, felvett, ha nem vesz fel, ott maradok éjszakára a semmi közepén... blabla.
Elmondom, hogy minek tanulok, ő közgázt végzett, de nem volt jó benne, sajnálja, hogy nem ment biológusnak, mert az érdekelte. Fesztelenül beszél, laza mégis elegáns a tartása, karján és vállán látszik, hogy sportol. Semleges dolgokról beszélgetve eltelik vagy másfél óra, szép kis helyeken haladunk át, bár már kint sötétedik rendesen. Mikor vált, valahogy mindig úgy fogja meg a váltót, hogy hozzáérjen a combomhoz. Először kicsit összehúztam magam, aztán gondoltam nem baj, ezzel is érdekesebb. Egyik mozdulatnál aztán a tenyere külsejével végigsimítja a combom. A farkam egyből reagált, rám nézett és látta is. Gondolat nuku, jöjjön, aminek jönni lehet. Szimpi vagyok neki mondja, nem akar éjszaka tovább vezetni, nem is akart, van egy pár faluval odébb egy panzióban szobafoglalása. Hú gondolom, hideg zuhany, bakker ha most kitesz, akkor tuti az út szélen maradok reggelig.
- Gyere velem! - és közben olyan fent fogta meg a combom, hogy az már majdnem a farkam. Nem is kell mondanom, hogy a farkam díjazta ezt. Az illata most már teljesen őrjítő volt, mert közelebb is hajolt. Szerencse, hogy egyenes volt az útszakasz és nem jött senki.
Lehet, hogy eltelt egy pár másodperc, de egy gondolatom sem volt, nem igazán hezitáltam. A szívem hevesen vert.
- Szívesen! - és a kezét a farkamra húztam, odahajoltam és belecsókoltam a nyakába.
Félrehúzódott, csókolózni kezdtünk. A combjait simogattam, majd a feszes pociját, aztán a mellét. Ő nem tágított a farkam markolászásától, ami a farmer alatt már alig bírt meglenni.
- Siessünk - és gyorsan elindult.
Közben felhúztam a szoknyáját, picit felemelkedett az ülésből, hogy sikerüljön. Megcsapott a puncija illata. Érem az ujjaimmal, hogy vagy nincs rajta bugyi vagy csak falatnyi. Nem volt. A csaj erre készülhetett, de nem érdekelt. Próbáltam az ölébe hajolni, de ez nem volt akkora siker a száguldó kocsiban, egy kicsit meg is ingott. Ok, gondoltam ezt nem kéne, úgy hogy csak a combjait simogattam, a felém esőt csókoltam. Sikerült a top alá is beférkőzni. Mondanom sem kell, hogy melltartót sem viselt, de ez már láttam, amikor beültem. Selymes volt a bőre és vadító az egész nő. Szerencsére hamar odaértünk a faluhoz. Egy kicsit összeszedtünk magunkat. Nevetett, mosolygott rám. A panzió nem volt eldugva, leparkolt. Mondta, hogy hozzuk a cuccokat be. Kinyitotta a csomagtartót, felvettem a hátizsákot, és kiszedtem az ő bőröndjét is. Amikor beértünk a recepcióhoz, a bőröndöt magam előtt tartottam, mert a farkam mintha önálló életre kelt volna. Közben a nő előttem állt a halvány fényben. Így még dögösebb volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 tiborg 2014. 09. 14. vasárnap 03:06
Eleg jo??? KITUNO erotika!!!Gratula.....
#11 A57L 2014. 09. 13. szombat 09:29
Elég jó lett.
#10 Rinaldo 2014. 09. 12. péntek 15:45
Jó.
#9 listike 2014. 09. 11. csütörtök 19:18
Nagyon tetszett.
#8 gyagya15 2014. 09. 11. csütörtök 13:20
a szexet azért kirészletezhetted volna
#7 rockycellar 2014. 09. 10. szerda 17:03
Jöhet a folytatás
#6 sztbali 2014. 09. 10. szerda 14:42
Jóféle.
#5 veteran 2014. 09. 10. szerda 10:17
Jó.
#4 Andreas6 2014. 09. 10. szerda 09:11
Egész jó.
#3 zsuzsika 2014. 09. 10. szerda 08:52
Jó.
#2 feherfabia 2014. 09. 10. szerda 06:18
8P
#1 Törté-Net 2014. 09. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?