A+ A-

Melinda

Ez a számomra kedves kis kaland még az elmúlt év nyarán történt. Igazán szívmelengető érzés felidézni ezeken a rideg téli napokon azt a forró nyári napot. Melindával egyébként már elég régóta ismerjük egymást, ugyanis jó pár éve annak, hogy fiatal házasként a férjével a településünkre költöztek. Ahogy teltek az évek a feleségem révén egyre szorosabb barátság alakult ki közöttünk. Rendszeresen összejárunk, nyaranta közös programokat szervezünk. Aminek azonban az a sajátossága, hogy elég sokszor csak ő tart velünk, mivel a férje külföldön dolgozik, és az év ezen időszakában a munkája teljesen leköti.
Az elmúlt év nyarán sem történt ez másképp. A férje szokás szerint reggeltől estig dolgozott, rendszerint hétvégén is. Melinda így szívesen csatlakozott hozzánk, ha mi valamerre kimozdultunk. Alkalmanként az is előfordult, hogy amikor a feleségem dolgozott csak kettesben mentünk el valamelyik közeli strandra. Ez a mi kis közös kalandunk is egy ilyen közös együttléthez kapcsolódik.
Éppen a nyár derekán tartottunk, amikor egy remek verőfényes napra ébredtünk. Az égbolt tiszta volt, szikrázóan kék és sehol egy felhő. Miután a feleségem elindult a munkahelyére én még lustálkodtam egy kicsit. Azonban egyszer csak megszólalt a telefon. Először bosszantott a dolog, de azért felvettem.
- Helló! Melinda vagyok - jelentkezett be a vonal túlsó végén a kis barátnőnk - Mit terveztetek mára, mentek valamerre? - folytatta egyszerre a szokásos csevegő stílusában.
- A barátnőd most ment el dolgozni, én pedig még nem tudom, hogy mit kezdek magammal. - válaszoltam nevetve.
- Semmi gond, gyere át hozzám, majd csak kitalálunk valamit. - felelte azonnal.
- Milyen érdekes? Andi is épp azt javasolta mielőtt elindult dolgozni, hogy hívjalak fel, hátha otthon vagy és unatkozol. - folytattam.
- Na látod! Akkor ugorj át hozzánk és hozd magaddal az úszónadrágodat is. - és azzal letette a telefont.
Elég közel lakunk egymáshoz így szép lassan átballagtam hozzá. A lakásban már egy jó hűtött sörrel várt. Amíg a sört kortyolgattam ő addig rendet rakott a konyhában és közben semmitmondó dolgokról beszélgettünk. Csak egy lenge nyári ruha volt rajta jó mélyen kivágva. Ahogy előttem rakodott felváltva a formás feneke illetve a szép barna telt keblei állandóan kivillantak, így kedvemre gyönyörködhettem bennük Őt ez egyáltalán nem zavarta, ugyanis a strandon már többször láthattam a fedetlen keblét, a feszes popóját igaz azért azt a bikinije által takarva, de így is jókat mosolygott rajtam.
- Mi lenne, ha ma nem mennénk strandolni. - jegyezte meg közben. Maradjunk itthon és napozzunk egyet az udvaron. Ott a gyerek medence, fel van töltve vízzel, majd abban közben megmártózunk. - folytatta.
- Végül is igazad van. Elég nagy a medence, akár több ember is elfér benne - válaszoltam azonnal.
Így természetesen otthon maradtunk és miután végzett a rendrakással kisétáltunk az udvarra.
A garázsuk mellett egy remek kis pihenő helyet alakítottak ki és mivel a kíváncsiskodó szemek elől teljesen elzárt, így napozásra is kiválóan alkalmas. A medence is itt került felállításra. A napozó szivacsokat kipakoltam a garázsból és leterítettem egymás mellé azokat. Melinda egy hamiskás mosollyal rám nézett majd megjegyezte.
- Azt hiszem a fürdőruhámat elfelejtettem felvenni. Mi lenne, ha nudiznánk egyet? Úgy tudom Andival is rendszeresen meztelenül napoztok. - folytatta.
- Én benne vagyok - válaszoltam azonnal, majd még viccesen hozzátettem - az a kis textil darab, ami egyébként is a strandon szoktál viselni, tényleg felesleges lenne.
Ezen egy jót nevettünk, majd gyorsan ledobtuk a ruháinkat.
Élvezet volt nézni, ahogy a lenge ruháját átemelte a feje fölött. Egy kicsit rájátszva, szép fokozatosan húzta egyre feljebb a formás meztelen testén a ruháját. Először a szép ívű combjai, majd az izgatóan duzzadó ajkú punija tárult a szemem elé. Folytatásként a formás gömbölyded hasa, és ahogy a ruháját egyre feljebb húzta, az izgató telt keblei következtek. Nagyon szép teste volt. A napfényben szinte szikrázott az egyenletesen lebarnult finom bőre.
- Na, hogy tetszett a bemutató? - kérdezte incselkedve, miután ledobta a ruháját.
- Teljesen lenyűgözött. Nagyon szép a tested Melinda. Fürdőruhában is megmozgatod az ember fantáziáját, de így meg pláne, és azok a még soha nem látott sima a duzzadó ajkak! Igazán tetszenek - feleltem őszintén.
- Ennek örülök. - jött a válasz azonnal.
Azzal lefeküdt a szivacsra. A napsugarak is örömmel vették birtokba a szép testét. Gyorsan ledobtam én is minden ruhadarabomat és lefeküdtem mellé, majd átadtuk a magunkat a napozás örömének.
Egy idő után a nap egyre melegebben tűzött, szinte felforrósította a bőrünket.
- Gyere, pancsoljunk egyet, mert így hamar leégünk. - invitáltam a medence felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 08. 18. hétfő 17:50
Nekem nem tetszik.
#10 Bímör 2014. 08. 17. vasárnap 13:20
Lesz ez még jobb is!
Kedves, de lapos kis igazi limonádé!
#9 Andreas6 2014. 08. 16. szombat 09:33
Nagyon jó, 9 pont.
#8 Rinaldo 2014. 08. 15. péntek 06:45
Szuper jó.
#7 gyagya15 2014. 08. 13. szerda 19:23
nekem tetszett
#6 papi 2014. 08. 13. szerda 09:17
Nagyon aranyos kis történet.
#5 veteran 2014. 08. 13. szerda 08:36
Jó 8p
#4 zsuzsika 2014. 08. 13. szerda 07:14
Nem rossz.
#3 feherfabia 2014. 08. 13. szerda 06:17
6P
#2 listike 2014. 08. 13. szerda 05:22
Közepes.
#1 Törté-Net 2014. 08. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?