A+ A-

Rudi

A kép, ami felvillan minden egyes alkalommal, amikor rá gondolok, olyan érzést kelt bennem, hogy azonnal égnek állnak a mellbimbóim. Alul fekszem, csípőmet megemelve, szinte gyertyaállásban. Ő fölöttem áll, egy külső (hátsó) szemlélő számára akár mókás, pókemberes pózban, és úgy pumpál, mintha ez lenne az utolsó nap a világon. Őrületes a tempó, az izmai úgy feszülnek a combjában és a fenekében, hogy ahogy belekapaszkodok, és érzem azt a komoly izommunkát, amit belefektet a pózba, még nagyobb hős lesz nálam. Mélyen bennem van, egy-egy lökés szinte fáj, de olyan jól fáj... Az arcán a teljes elvetemülés, a már-már vadállati ösztönök, és a gyönyör vegyes kifejezése. A szemein olyan átszellemülés, hogy az már nem is evilági. Teljesen önkívületi állapotban dobálom magam alatta, a kezem is ekkor üthettem be, de abszolút nem számított, annyira élveztem.
És még csak most jön az, amivel teljesen eldurrantja az agyam: egyszer csak abbahagyja a pumpálást. Egy pillanatra úgy érzem, mind a 106 kilóját én tartom. Rám néz, megragadja a tarkómat és végignyalja az arcomat egészen álltól halántékig. Sok nyelvvel, mint egy olvadó fagyit. Orgazmikus a pillanat. Préda lettem. Ez az a kép, amivel rá emlékezek. Bár ezzel a csörte természetesen még közel sem ért véget...
A tarkómnál fogva irányít, úgy vált pózt, hogy nekem csak a gömbölyű bicepszébe kell kapaszkodnom. Ő már ül, én rajta lovaglok, az alhasa a csiklómat dörzsöli, arcát a melleimbe temeti. Pont olyan mélyen van bennem, hogy érzem, csak pillanatok kérdése a gyönyör. A mellem alsó részét nyalja-rágja-harapja, tudja, hogy így szeretem. A kezei mindenhol fognak, szorítanak, markolásznak. Imádom érezni az óriási, meleg tenyerét a testemen. Minden idegszálam a közeledő orgazmusra összpontosít. A tarkójába kapaszkodok, érzem, megizzadt a nagy munkában. Egy igazi hős ő, gyönyörű férfiállat egy félisten testében, és úgy dug, mintha nem lenne holnap.
A hajába túrom az ujjaim, és hátrahúzom a fejét, hogy belenézhessek a szemébe. Mélyen belecsókolok a sóhajtozó szájába, mire ő úgy csókol vissza, mintha levegőt vinnék egy fuldoklónak. Pedig én búcsúcsóknak szántam; már kezd elfehéredni minden, az izmaim egymás után feszülnek meg, a tüdőmbe beszorul a levegő, és olyan mélyről tör elő az orgazmusom, hogy követni sem tudom az érzést. Szétterjed az egész testemben, mire ő megemeli a csípőjét, úgy biztosítja, hogy ne veszítsek ritmust. Azt hiszem, a vállába kapaszkodom, de szükség is van rá, mert olyan, mintha egy vad csődörön lovagolnék, ami a szabadságáért küzd. Megszűnik a külvilág. A szívem annyira kalapál, hogy mindjárt felrobban, a tüdőmbe szorult levegő kitörni készül, de egy óriási kiáltás helyett csak néhány kislányos nyöszörgés jön ki a számon, miközben elhagy minden erőm. A nyakába borulok, és úgy zihálok, mintha most futottam volna le a maratont. Full sprintben.
Hajamnál fogva hátrahúzza a fejem, a szemembe néz, megcsókol és mosolyog. A győztesek mosolyával. De látom, van a nézésében még valami. Valami huncutságra készül. Az iménti észbontó orgazmusomat már négykézláb pihenem ki. Ki tudja, hogy kerültem oda... Magabiztosan diktálja az ütemet. Nem túl gyors, inkább kiélvez minden egyes lökést. Hátra-hátra pillatok, ő megbabonázva nézi, markolássza a fenekem. A magabiztos húzásokat felváltják az ösztönös, kontrolálatlan lökések. Úgy érzem, mindjárt széttépi a seggem a hatalmas kezeivel. Tényleg egy vadállat, és még csak most kezd bepörögni. Úr Isten, hogy élem ezt túl... Megint lassít, és bedugja egy ujját a számba, majd a fenekembe. Csavargatja, és húzogatja ki-be. Először nem tudom, hova tenni az érzést, és egy kicsit meg is félemlít: az intim szférám utolsó határát is átlépi ezzel. Aztán rájövök, hogy ez valójában egy rendkívül felszabadító érzés: már nincsenek határok, ez itt a teljes egyesülés, az egymásnak való totális odaadás. Végre kicsit jobban el tudom engedi magam, és annyira kezdem átélni az egyesülés ezen új szintjét, hogy már kezdem élvezni is. Sőt, egyre jobban élvezem... Új szexisten születik. Ő már nem is mozog a testével, és nyomkodom magam hátra, de az ujját továbbra is ott csavargatja. Szinte hipnotizálja, ahogy a fenekem mozgatom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2014. 08. 7. csütörtök 06:09
4P
#9 zsuzsika 2014. 08. 6. szerda 14:54
Monoton. Nem tetszett.
#8 veteran 2014. 08. 5. kedd 09:16
Túl fantasztikus, nem tetszett.
#7 maxhell 2014. 08. 3. vasárnap 08:51
Kicsit már sok ez, sokk ez a fantasztikus leírás, túl tökéletes, túl profi, túl hibátlan, szerintem ezért nem annyira jó... de egyébként elmegy... smile
#6 papi 2014. 08. 2. szombat 07:00
Tetszik, csak nekem hiányzik a bevezetés és a befejezés.
#5 Andreas6 2014. 08. 1. péntek 16:49
Gratulálok!
#4 sunyilo 2014. 08. 1. péntek 10:02
Nekem tetszik.
#3 Rinaldo 2014. 08. 1. péntek 06:42
Jó.
#2 listike 2014. 08. 1. péntek 05:20
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2014. 08. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?