A+ A-

Egy bűnös vasárnap

Gazsival azt terveztük, hogy ezt a vasárnap estét ismét együtt fogjuk tölteni. Neki valami dolga akadt a városban, ezért úgy döntöttünk, hogy együtt megyünk be, és ott nézünk valami jó kis szórakozási lehetőséget. Általában, ha együtt voltunk, akkor mindketten tisztában voltunk a szórakozás mikéntjében, ugyanis az nem lehetett más, mint SZEX.
Meglehetősen elhúzódott az intézni valója, ezért volt már legalább nyolc óra, amikor végre találkozhattunk. Mindketten kellőképpen kiéheztünk addigra, ezért elhatároztuk, hogy első teendőnk egy kiadós vacsora elfogyasztása. Nem is kellett sokat keresgélnünk, mert egy vendéglő neon reklámja villogott a közelben. Bementünk, és az addigi életünk legnagyobb meglepetésében lett részünk. Az étterem nem látszott különlegesebbnek, mint bármelyik másik a városban, de a vendégek már igen. Csak férfiak ültek az asztaloknál, és milyen férfiak!!! Valamennyi olyan jó kinézetű, kívánatos, hogy Gazsi is, meg én is akármelyiket szívesen meghívtam volna egy együtt töltött éjszakára.
Vacsora után úgy gondoltuk, hogy jó lenne kicsit kocsikázni, amíg emésztünk. Ismertük már kellőképpen a várost, de mindig lenyűgöztek a hatalmas reklámok, a villódzó fények. Áthajtottunk néhány, turisták által ismert, felkapott helyen. Ám egyszer csak óriási dugóba kerültünk. Biztosan történt valami baleset - onnan, ahol megrekedtünk, nem láthattuk - , mert rengeteg kocsi zsúfolódott hirtelen össze. Avval szórakoztattuk magunkat, hogy kipécéztünk egy - egy izgatóan jól kinéző hapsit az utcán sétálók közül, és próbáltuk kitalálni, miféle lehet.
Én azonban hamarosan megelégeltem ezt a játékot. Mivel a kocsisor egyáltalán nem mozdult, elkezdtem unatkozni. Úgy éreztem, hogy valami jobb időtöltés után kell néznem. Átnyúltam, és Gazsi lábára raktam a kezem, majd elkezdtem felfelé húzni, egészen, míg csak az ágyékát el nem értem. Jól éreztem a combjai tövénél a forróságot, valamint a farmerja kidudorodásának okozóját. Nem tudtam abbahagyni, mivel menten megkeményedett, amint egy kicsit megdörzsöltem. Gazsi erre megemelkedett egy kicsit az ülésben, majd úgy helyezkedett, hogy kényelmesebben hozzáférjek a férfiasságához. Mivel egy dugó kellős közepén a kocsimban ültünk, még izgatóbb volt a helyzet, mert tudtuk, hogy a többi járgányból - különösen a magasabbakból - tökéletesen láthatják, amint masszírozom a fegyverét.
Ekkor egy kicsit megmozdult a kocsisor, mire Gazsi megszólalt: "Menjünk egy hotelba!" Szerencsénkre épp egy mellékútra le tudtam kanyarodni, és ott egy kis szálló parkolójában meg is álltam. Kivettünk egy szobát, és már gyorsan birtokba is vettük. Izgatottan néztünk körül, különösen a zuhanyozóban. Pont olyan volt, mint a szállodai zuhanyozók általában, de mindketten tisztában voltunk vele, hogy az többször is igénybe lesz véve, mielőtt a hotelből távoznánk.
Gazsinak sürgősen használnia kellett a mosdót, ezért én nyugodtan nekiláthattam kényelembe helyezni magam. Ledobtam a ruhámat, és a boxer - alsómban az ágyra dőltem, így kapcsolgattam a TV - t, hátha valami jó műsort találok. Gazsi azonban rövidesen előjött a fürdőből - egy boxer - alsót leszámítva - meztelenül. Micsoda látvány volt! Legszívesebben azonnal letepertem volna a padlóra, hogy kiéljem rajta minden piszkos vágyamat, de uralkodtam magamon, és elhatároztam, hogy végignézem a show - műsor végét, amit éppen elkaptam az egyik csatornán. Tudtam, nem sokáig tart már. Gazsi is ledobta magát mellém az ágyra, és látszólag nagy érdeklődéssel figyelt a képernyőre. A stáb - lista viszont már egyáltalán nem tudott visszatartani.
Ott folytattam, ahol abbamaradt a ténykedésem a kocsiban. Ismét az ágyékát céloztam meg, és elkezdtem dörzsölgetni az alsógatyáján keresztül. Pillanatokon belül éreztem, hogy teljesen bekeményedett. Egy darabig még folytattam a simogatást, dörgölést, de aztán megkérdeztem, hogy nem szeretne - e inkább egy teljes masszázst. Mindjárt beleegyezett. Felkeltem, hogy a kis táskámból elővegyem a masszázs - olajamat, amit rendszerint magammal hordok.
Mire visszatértem, Gazsi már teljesen meztelenül feküdt a hasán. Felnézett, és mosolygott. Leültem mellé az ágyra, majd egy kis olajjal elkezdtem a kezeimet bedörzsölni. Amikor már eléggé bemelegítettem a tenyeremet, akkor nekiláttam módszeresen a masszírozásnak. A nyakánál kezdtem, majd lefelé a széles, izmos vállain mélyen bedörzsöltem az olajat a puha bőrébe. Még egy kis olajat csöpögtettem a kezemre, és folytattam a dörzsölést, masszírozást lefelé a hátán.
Mikor minden zsiradékot felszívott már a bőre, akkor másképp helyezkedtem, és áttettem a ténykedésem a formás lábaira. Kicsit szétterpesztette azokat, így jól láthattam a hatalmas tojásait. Úgy masszíroztam a lábait, hogy minden egyes mozdulatom végén hozzáérjek a tojásaihoz, majd az ujjaim végigfussanak a farpofái között. Jól éreztem a fenekéből és az ágyékából kiáramló forróságot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 zsuzsika 2014. 12. 12. péntek 07:40
Gyenge.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?