Egy bűnös vasárnap

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.62 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2002. február 27.
Hossz: 14 069 karakter
Elolvasva: 3 000 alkalommal
Gazsival azt terveztük, hogy ezt a vasárnap estét ismét együtt fogjuk tölteni. Neki valami dolga akadt a városban, ezért úgy döntöttünk, hogy együtt megyünk be, és ott nézünk valami jó kis szórakozási lehetőséget. Általában, ha együtt voltunk, akkor mindketten tisztában voltunk a szórakozás mikéntjében, ugyanis az nem lehetett más, mint SZEX.

Meglehetősen elhúzódott az intézni valója, ezért volt már legalább nyolc óra, amikor végre találkozhattunk. Mindketten kellőképpen kiéheztünk addigra, ezért elhatároztuk, hogy első teendőnk egy kiadós vacsora elfogyasztása. Nem is kellett sokat keresgélnünk, mert egy vendéglő neon reklámja villogott a közelben. Bementünk, és az addigi életünk legnagyobb meglepetésében lett részünk. Az étterem nem látszott különlegesebbnek, mint bármelyik másik a városban, de a vendégek már igen. Csak férfiak ültek az asztaloknál, és milyen férfiak!!! Valamennyi olyan jó kinézetű, kívánatos, hogy Gazsi is, meg én is akármelyiket szívesen meghívtam volna egy együtt töltött éjszakára.

Vacsora után úgy gondoltuk, hogy jó lenne kicsit kocsikázni, amíg emésztünk. Ismertük már kellőképpen a várost, de mindig lenyűgöztek a hatalmas reklámok, a villódzó fények. Áthajtottunk néhány, turisták által ismert, felkapott helyen. Ám egyszer csak óriási dugóba kerültünk. Biztosan történt valami baleset – onnan, ahol megrekedtünk, nem láthattuk –, mert rengeteg kocsi zsúfolódott hirtelen össze. Avval szórakoztattuk magunkat, hogy kipécéztünk egy – egy izgatóan jól kinéző hapsit az utcán sétálók közül, és próbáltuk kitalálni, miféle lehet.

Én azonban hamarosan megelégeltem ezt a játékot. Mivel a kocsisor egyáltalán nem mozdult, elkezdtem unatkozni. Úgy éreztem, hogy valami jobb időtöltés után kell néznem. Átnyúltam, és Gazsi lábára raktam a kezem, majd elkezdtem felfelé húzni, egészen, míg csak az ágyékát el nem értem. Jól éreztem a combjai tövénél a forróságot, valamint a farmerja kidudorodásának okozóját. Nem tudtam abbahagyni, mivel menten megkeményedett, amint egy kicsit megdörzsöltem. Gazsi erre megemelkedett egy kicsit az ülésben, majd úgy helyezkedett, hogy kényelmesebben hozzáférjek a férfiasságához. Mivel egy dugó kellős közepén a kocsimban ültünk, még izgatóbb volt a helyzet, mert tudtuk, hogy a többi járgányból – különösen a magasabbakból – tökéletesen láthatják, amint masszírozom a fegyverét.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.62 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2022. február 4. 03:22
#4
Még mindig nem szeretem.
1
én55
2020. november 3. 16:22
#3
Nem lesz a kedvencem.
1
zsuzsika
2014. december 12. 07:40
#2
Gyenge.
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1