A+ A-

Késő éjjel a medencénél

- Nem tudom elhinni, hogy ezt teszem - gondoltam magamban, ahogy ott álltam a félhomályban.
A vészkijárat halvány fényei gyengén megvilágították melegítőnadrágomat, trikómat, zoknijaimat és a tornacipőimet, amik már a padlón hevertek a férfiöltöző kellős közepén. Összerázkódtam, de nem a hidegtől, hanem az idegességtől, ami kezdett úrrá lenni rajtam.
- Csak úszom egyet - mondtam magamnak. - Ennyi az egész.
Este 9:15 volt, az uszoda 8:30-kor zárt be, és az utolsó kollégám boldog volt, hogy 9-kor távozhatott a munkából és hazamehetett. Nekem más dolgok jártak a fejemben, míg ők távoztak, türelmetlenül vártam a szokásos csacsogások és elköszönések végét, majd bezártam az ajtót mögöttük, miután feltálaltam valami hülye kifogást nekik, hogy miért nem megyek velük. De most csak én voltam itt és tudtam, hogy meg fogom tenni.
A melltartóm pántjait lecsúsztattam a vállaimról, és körbeforgattam az egészet, hogy kikapcsolhassam és a padlóra hulljon. Az ujjaimat a bugyim gumija alá dugtam, és kis csípőrázással letoltam, így az is csatlakozott a többi ruhámhoz a lábamnál.
Íme!
Most már meztelen voltam, a sötétben, a férfi öltözőben, egyedül.
Lenyúltam a fürdőruhámért, azon mélázva, hogy talán csak ott kellene hagynom, de volt egy konkrét tervem, ami ott fészkelt a fejemben azóta, hogy 6 hónapja elkezdtem itt dolgozni. Beleléptem a ruhába és felhúztam a csípőmön, a kezeimet átdugtam a pántokon és beletuszkoltam telt melleimet. Készen álltam.
Kisétáltam a medencéhez, a ruháimat magam mögött hagyva, szinte csalogatva valamilyen láthatatlan szellemet, hogy lopja el őket, és én ott maradjak a fürdőruhámban.
A medence nagyon csöndes volt, éles ellentétben az egy órával korábbi vízcsapkodások és nevetések hangjával. Csak félhomály volt az elsötétített, alacsony ablakok üvege mögött, melyek a medence teljes hosszában végighúzódtak, és tintafeketeség áradt a fenti üvegablakokból is.
A víz nyugodt volt, eltekintve a szűrőkből érkező alkalmi bugyborékolástól. Lemásztam a létrán a sekélyebb végében és megfeszültem, amikor a víz elérte a lábaimat és feszes fenekemet. Lassan elsétáltam a létrától, fokozatosan belemerülve a hűvös, tintakék vízbe, egy pillanatra lemerülve, hogy teljesen benedvesítsem a testemet. Ahogy kiemelkedtem a vízből, a fejemet ismét hátrahajtottam, hogy vállig érő, sötéten ragyogó hajam ne lógjon az arcomba. Hátradőlve pihentem a vízben és felemeltem a lábam az aljáról, hogy lebegjek a mennyezetet bámulva és a sötétséget hallgatva. Soha nem éreztem még ezt, a vízcsobbanás csöndes zajai két oldalamon olyan hangosnak tűntek. Éreztem az apró vízáramlatokat végigfutni a testemen, amitől a tarkóm bizseregni kezdett. Itt volt az idő, hogy megtegyem.
A ruhám pántjait lecsúsztattam a vállaimról és kiszabadítottam a kezeimet belőle. Csak ennyit teszek, a többi a nyugodt vízen múlik.
A medence szélének vetettem hátam, majd elrúgtam magam a lábaimmal a közepe felé. Működött! Éreztem, ahogy az egyrészesem lejjebb csúszott, ahogy előrehaladás közben a víz ellenállásával találkozott. Minden egyes karcsapással egyre jobban éreztem, ahogy a víz finoman lehámozza rólam a ruhámat. A ruha anyaga szinte lefelé húzta magát a mellemről, és a hűvös víz apránként egyre több bőrfelületet fedett fel, amit nyaldoshat. De amilyen hamar ez elkezdődött, olyan gyorsan abbamaradt, mivel kimeredő bimbóimba beleakadt a fürdőruhám anyaga. Ostoba módon kiállva megakadályozták, hogy a fürdőruhám álmaim szerint cselekedjen.
Ritmust váltottam és a legközelebbi parthoz úsztam. Hátamat a falnak vetettem, majd a víz alatt megpördülve kirúgtam magam a víz alatt, menet közben meggörbítve a hátamat. A ruhám vonakodva engedett és lecsúszott a mellbimbóimról, és a lágy víz puha ujjainak érintése cirógatta meztelen melleimet, libabőrössé téve őket.
Egy újabb hossz és elrugaszkodás után a ruhám már a derekamnál lebegett, a fenekem tetejénél, elöl pedig a sima szeméremdombomnál. De újra ellenállt a továbbhaladásnak, a csalódottságom egyre nőtt, az anyag rugalmassága túl soknak bizonyult. Az álmaimat és terveimet nem teheti tönkre egy fürdőruha! Arról álmodtam, hogy csöndben meztelenre vetkőztet a víz anélkül, hogy magamhoz érnék.
Lebuktam a felszínről a medence fenekére, hallottam a szívverésemet hangosan a fülemben dobolni, ahogy a víz belement. Elértem az alját és ott úsztam lassan, szinte levegő után kapkodva, ahogy fájón meredező bimbóim végighúztam a durva csempén. A hátamra fordultam és a fenekemet a medence alához nyomva épp elég súrlódást tudtam kifejteni, hogy a fürdőruhám vonakodva lecsússzon a csípőmről.
A levegőből kifogyva a lábamat magam alá húztam és felrúgtam magam a felszínre, miközben a ruhám ott maradt, ellebegve a medence mélyében. A felszínre törtem, nagy levegőt véve, míg a testem az új izgalomtól bizsergett. Meztelenül úszom egy nyilvános uszoda medencéjében, egyedül a sötétben, és annyira élőnek, annyira feltárulkozónak érzem magamat!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 07. 7. péntek 23:15
Nagyon jó.
#8 zsuzsika 2015. 01. 23. péntek 20:04
Jó. Egy nő ugyanúgy maszturbál ha szüksége van rá,mint egy férfi.
#7 veteran 2014. 07. 8. kedd 09:47
ELMEGY
#6 deajk2008 2014. 07. 8. kedd 09:19
nekem így csak 6p lett
de szerintem folytasd!...
#5 deajk2008 2014. 07. 8. kedd 09:16
szerintem elég jó lett
bár én nem vagyok annyira oda a sima maszturbálásért, de azért jó lett
nekem még a hosszával van bajom
de ez van
#4 zsuzsika 2014. 07. 8. kedd 07:59
Nem tetszett.
#3 papi 2014. 07. 8. kedd 05:19
Nem igazán tetszik, ez nem maszturbálás hanem önkínzás.
#2 Pavlov 2014. 07. 8. kedd 00:17
Egész kellemes!
#1 Törté-Net 2014. 07. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?