A+ A-

Párcsere

Tavaly nyáron történt amit elmesélek. Barátainkat több évi rábeszélés után rábírtuk, hogy menjünk Olaszországba nyaralni. Egy kocsival indultunk, s Pesttől Lignanóig egyvégtébe tettük meg az utat. A kempingben két kis házat béreltünk, s úgy terveztük ott maradunk egész idő (10 nap) alatt. Annyi időnk még volt estig, hogy lemenjünk a partra, megmártózzunk a tenger lágy vízében. Másnap korán (kilenc óra felé) már a puha parti homokban sütkéreztünk, időnként a hullámokban hűsítettük magunkat. A nők behunyt (letakart) szemmel élvezték a napot, amiből nekem már elegem volt. Felültem, körbebámultam, észrevettem, hogy barátom igen pislog feleségem mellei felé, aztán végig siklott szeme az ágyéktáji kidomborodáson (feleségemnek szép, dús selymes szőrzete van), közben körbenyalta a száját. Láttam rajta mit gondol. Úgy helyezkedtem el, hogy láthassam barátomat, s közben én is legeltethessem szemeimet az ő feleségén, Zsanetten. Este beszélgettünk, ittunk, a szó hamar a szexre terelődött. Meglepetésemre az általam kissé prüdnek tartott Zsanett kifejtette, hogy milyen igazságtalan, hogy férj és feleség örök életre egymásra vannak kényszerítve. Sehol semmi változatosság, pedig már a rómaiak megmondták "Varietas delectat" (A változatosság gyönyörködtet). El is vártam ilyen kijelentést egy történelem tanárnőtől. A témát folytatva, csatlakoztam, de erre meg nejem letromfolt. Ezzel abba is maradt a változatosság taglalása.
A következő napon ismét a homokba hevertünk, izzadtunk, szomjaztunk. Barátom és nejem végre megunták, s elmentek a távoli büfébe némi hideg söröket vásárlandó. Amint eltüntek a nyüzsgő tömegben. Zsanett a vízbe invitált.
"Úsztass a tenyereden" kérte, én pedig boldogan vettem tudomásul, hogy hasra fordulva feküdt kinyújtott kezeimre.
Csapkodott, egészen addig amíg ujjaim el nem érték a vágatát (persze csak úgy fürdő ruhán keresztül), s aztán simogattam, finoman kapargattam, majd egy hirtelen mozdulattal benyúltam a fürdőruhájába, megsimogatam szőrzetét. Hagyta, de amikor ujjam beljebb tapogatózott leszállt kezemről, s kifelé indult. Miközben vártunk a sörre, folytattuk a tegnap esti, félbeszakadt beszélgetést. Egyre jobban belemelegedtünk, s eljutottunk odáig, hogy párt kellene cserélnünk. Igen ám, de nehéz lesz meggyőzni párjainkat. Zsanet hírtelen megfogta a kezemet, "nézz csak arra", hallottam.
Nejem és barátom kéz a kézbe jöttek visszafelé, szabad kezükben egy-egy szatyort lóbálva. Amikor észrevettek bennünket, elengedték egymást. Zsanett rámpillantott, halkan odasúgta:"Ha nem vagy féltékeny, megkezdhetjük a megpuhításukat, úgy látszik tetszenek is egymásnak". Persze a hosszú évek barátsága alatt sohasem láttam, tapasztaltam ilyet, s én is csak egyszer fogtam meg Zsanett mellét, búcsúzáskor, amit ő egy pillantással nyugtázott. Este a szokásos vacsora utáni iszogatás közben ismét előkerült a párcsere témája. Mi Zsanettel nem mertünk nagyon kardoskodni mellette. Mikor már kapatosak voltunk a barátom kinyögte, hogy érdekes lehet, jó lenne egyszer kipróbálni, közben félve nejére pillantott, de Zsanett másfelé nézett, nem kommentálta. Szorgalmasan töltögettünk amikor végre nejem is kinyögte, hogy ha mindnyájan benne vagyunk, ő nem ellenzi, de ne most, mert ő álmos. Ezzel nyugovóra tértünk, s úgy félrészegen még egy igen jót keféltünk bungalónkban, álmossága ellenére. Másnap, mintha mi sem történt, illetve hangzott volna el, úgy indult a nap, napoztunk, fürödtünk, közben a barátom elment úszni, ami nála legalább egy órát jelent. Én is belementem a tengerbe, a két hölgyet otthagyva. Amikor visszatértem halk sugdolózást hallottam, de nem értettem belőle semmit.
Aztán amikor négyszemközt maradtunk nejemmel, akkor elmondta, hogy mit tárgyaltak. Megesketett, ha bele is megy a párcserébe, soha nem fogom szemére hányni, nem féltékenykedek, nem jelent precedenst a hűtlenkedésre. Persze megesküdtem, s tőle is ugyanezeket kértem. Abban is megállapodtunk, ha valami újat tanulunk azt megosztjuk egymással.
Eljött az este, vacsora után beszélgettünk, ittunk is egy keveset, épppen csak annyit, hogy feloldja a gátlásokat, majd kilenc óra körül én mentem a barátomék bungalójába, Sándor pedig a miénkbe.
Nem tudom nálunk mi történt, illetve csak nagy vonalakban mesélte el nejem. De azt, hogy mi mit csináltunk éjjel háromig Zsanettel, most elmesélem. Zavarban volt a nő, mint egy idétlen bakfis úgy nevetgélt, s mikor ezt tudomására hoztam, elárulta, hogy még sohasem lépett félre, s azt sem tudja hogyan kezdjen hozzá. Hangulatvilágítást csináltunk, behúztuk a függönyt, s közelebb léptem, csókolózni kezdtünk, közben simogattuk egymást. Segített megszabadítani ruháitól, s buzgólkodott, amikor és is vetkőztem. Végre ott álltunk egymással szemben meztelenűl, vártuk mit lép a másik. Az történt, hogy letérdeltem, fejemet a lába közé fúrtam, elkezdtem nyalogatni körbe-körbe a punciját, s amikor már eléggé beindult, nyelvemmel kényeztettem a csiklóját. Hamar elment, sűrű, halk sikolyok közepette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Ulysses 2015. 03. 15. vasárnap 21:30
Egy-két párbeszéd feldobta volna, mert az alaphelyzet elég jó. Igen, nem ártott volna kicsit részletesebben leírni. A szereplőket, picit a környezetet és a történéseket.
#15 A57L 2014. 09. 27. szombat 08:47
Nem lett rossz.
#14 tiborg 2014. 07. 7. hétfő 07:26
ELOSZONAK JOL SIKERULT...HA AZ??!!
#13 rockycellar 2014. 07. 3. csütörtök 19:50
Ez jó lett, de lehetett volna kicsit részletesebb mint pl a szex része.
8 pont
#12 deajk2008 2014. 07. 3. csütörtök 12:26
ezért a mű nekem sajnos csak
7p lett, pedig jó volt, de hamar vége lett
folytasd!...
#11 deajk2008 2014. 07. 3. csütörtök 12:25
jó jó
de azért kevés
mert jó maga a történet, de legalább ugyanannyit hozzá lehetne csatolni
#10 hairy_pussy 2014. 07. 3. csütörtök 06:41
gyenge sajnos
#9 sztbali 2014. 07. 2. szerda 15:16
A többi alkalom leírásával jobb lett volna.
#8 gyuri0926 2014. 07. 2. szerda 07:07
A szex igen gyengén van leírva és kevés is . Valószínűleg nem is igaz és nehezen is hihető , aki egyszer rákapott az ízére az nem hagyja abba , sőt mással is csinálja.
#7 zsuzsika 2014. 07. 2. szerda 06:46
Ismererős.
#6 genius33 2014. 07. 2. szerda 06:28
Nemrossz ez.
#5 feherfabia 2014. 07. 2. szerda 06:09
Régi történet,valahol már olvastam! 7P
#4 listike 2014. 07. 2. szerda 05:58
Jó volt, de folytathattátok volna a cserét.
#3 papi 2014. 07. 2. szerda 05:13
Egész jó, csak az a baj, hogy itthon nem folytattátok.
#2 zoltan611230 2014. 07. 2. szerda 03:00
Jo
#1 Törté-Net 2014. 07. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?