A+ A-

Totális szerelem

Na ez jól esett. Ma kiveszekedtem magam, mert egy ilyen kis porfészekben minden vasorrúbába beleüti mindenbe azorrát. Képezljétek, Nagyika ma úgy jött haza hogy a Marikanéni beszólt neki, miattunk. Na én aztán kikérdeztem nagyikát aztán összeszedtem Tesóbabát és Lilikét és kiballagtunk éstálni. Egymást átöleve sot csak azért is bodogan, aztán jött is Marika a drágalátos fiacskájával és a lapátképu unokájával. Nem is tétováztam be is olvastam a nocinek, fel is háborodott, de mit tiszteljek egy szipirtyóban, aki engem szapul közben meg a fia ott bújkált a háta mögött, de én a képébe röhögtem, hisz ez a hapsi votl a ki az éjféli mise helyett az én karácsonyfám alá pakolta magát! Szerencsére még idejében elvonszolta a hapsikám az anyját, mert esk befogtam volna a száját, de azt nem köszöni meg!
Erre aztán most itt cska úgy hirtelen lendülette bele is csapok és mindenki megláthatja mi is a különbség egy orgazmus és a totális szerelem között. Eddig csak hapsikról írtunk, mert ez a mi intimrészünk. A mi nyalánkságunk volt, de úgy látom nem bírnak elfogadni egyesek Hát akkor most dobom a lényeget.
Tesóbabával azt hiszem kb 8 éves korunk óta ismizzük egymást. Hamarabb láttam a csupasz seggét mint más és országos legeslegeslegjobb barátnok lettünk. Aztán az évek során maradtunk így. Míg végül amikor 18 lett tipliztünk a dögtemetobol. Ezt már tudjátok. Nem azonnal estünk egymásba és egymásnak, csak úgy jó volt együtt, kicsi cicázás, meg tapi, csak a buli kedvéért. Sokszor vigasztaltuk egymást, valahogy összetartott minket a sok harc. Mert együtt könnyebb volt. Ütos kics csapat voltunk mindig aztán egyszer egy totál lazulós party után vagy közben, hát ki a fene tudja már fogadásból jó alaposat smároltunk. Nem volt újdonság, mert egymáson gyakoroltunk már rég is, de az igen, hogy bezsongtam. Basszus egy húron tengodtünk vagy két éve az intézet után és addig mindig mással jártunk, meg néha buliból smárcsatáztunk, de ott valami történt. Valahogy egymásba csapódtunk, úgy kajáltam ot, az illatát és a fincsi kis kezét hogy majd elélveztem! Akkor ott még nem értettem, de késobb már józanul megbeszéltük és eldöntöttük, hogy kipróbáljuk milyen egymással a szex.
Ezt az élményt sosem felejtem el. Fura volt de nagyon izgi. Azon a napon csak kerülgettük egymást, csacsogtunk ezer hülyeségrol, tervekrol, holnapokról, multról és közben pici gyomorideggel pislogtunk egymásra. Tök gáz így utólag, de akkor ott olyan sutának éreztem magam, mint egy totyogó veréb, vagy ugrándozó, mindegy.
Szóval minden vadságom ellenére egyáltalán nem bírtam letámadni ot. Szerettem, gondoskodtunk egymásról és meg volt a helyünk, de ez az új helyzet váratlan és kikészíto volt. Na a feszkó annyira eltöltött, hogy muszáj volt ellazulnunk egy kád vízben. Ismerkedtünk egymás testével, iszonyú izgi volt. Megmosdattuk egymást, közben nagyokat röhögtünk mekkora barmok vagyunk és mégis egyre bátrabban tapiztuk egymást. Eloször háttal fordult nekem és egymáshoz simultunk, aztán az ujjainkat összefuztük és úgy tapiztam a testét a víz alatt. A gozben olyan szép volt ahogy a cseppek végiggurultak a mellén és a bimbói feszültek már, annyira vágytam bekapni, de csak beszappanoztam, amitol nagyokat sóhajtozott az én babám. A fülébe suttogtam, mit tennék vele, miket fogunk együtt csinálni még, sztem igértem fut fát, de akkor ott akármit, mert úgy éreztem miénk az élet, az egész csak a miénk! Amikor aztán o is hozzám ért, éreztem, hogy nem csak a pára vesz körbe. Tele lettünk gymással, o és én. Senki más. A remegése rám is átragadt, a nedves és meleg vízben orülten kívántuk egymást, ha becsuktam a szemem már láttam is, mit teszek vele és o vlem egy pillanat múlva és tok egyszeru volt minden. Olyan mint egy film, más nem is történhet, mint amit valaki megírt. Semmi kétség. Pont akkor és pont ott szorított o és én pont akkor nyögtem amikor azt kellett. Nem is volt kérdésem, egyszeruen éreztem mit kell tennem, hogy o is és én is a leheto legfrankóbb élvezetet éljünk át. Egy húron pendültünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.29 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 12. 23. kedd 13:46
Basszus, még a helyesírást sem ismered, a fogalmazásról már nem is beszélve.
#8 feherfabia 2014. 06. 27. péntek 05:47
3P
#7 genius33 2014. 06. 26. csütörtök 09:49
Hát nem is tudom.
#6 deajk2008 2014. 06. 26. csütörtök 08:57
csak 5p tudtam adni, mert rövid azaz nem éri el a minimum 20 000 karaktert és a helyesírásnál is voltak némi gondok, ami az olvasást néha élvezhetetlenné tették, továbbá az is gond volt, hogy a szex nem volt olyan részletes, szerintem ezt folytathatnád, mert még most léptél be a leszbi szerelembe és a következő már jobb lesz, legalábbis ez a tapasztalat, hátha az írásnál is...
#5 deajk2008 2014. 06. 26. csütörtök 08:53
ez sajnos nem a legjobb történetek közé sorolható, holott azért maga a leszbi szerelem vagy leszbi szerelmeskedés témája számomra mindig is nagyon vonzó még akkor is, ha én férfi vagyok, mert a megszokott hetero szextől eltérő, de még így is
#4 gyuri0926 2014. 06. 26. csütörtök 07:30
Van még lejjebb ?????
#3 zsuzsika 2014. 06. 26. csütörtök 06:37
Gyenge.
#2 papi 2014. 06. 26. csütörtök 05:03
Azt javaslom, ezután bármit írsz legalább kétszer olvasd el, mert ez így nagyon gyenge.
#1 Törté-Net 2014. 06. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?