A+ A-

A díva 1. rész

Leültem a fotelomba, és leültettem magammal szemben a fiatalembert, ki szemmel láthatólag igencsak zavarban volt. Ismertük egymást már régóta, és néhány nappal ezelőtt felhívott, hogy feltétlenül szeretné, ha meghallgatnám a történetét, mely - szerinte - nem hátköznapi. Hoztam neki kávét, ásványvizet, hogy oldjam a feszültséget benne. Én is töltöttem magamnak egy kávét. Hátradőltem, kevergettem a forró feketét, és intettem neki, hogy kezdheti. Ő elkezdte.
- Az egyik fotós barátomtól kaptam pár éve egy rövid levelet, mellékelve fotókat, e-mailen keresztül. Mindösszesen két képet küldött. Az egyiken hátulról, bikiniben, tangában, a másikon elölről, bikiniben, de szélesebb, háromszög elejű tangát viselő nő volt látható. Egy szőke, a háta közepéig érő hajú, tökéletes testű nő volt a képen. Csodás, gömbölyű popsi, tökéletes lábak, hibátlan külső.
- Mi a véleményed róla?- olvastam a kérdést a képek után.
- Gyönyörű - ment a válasz, majd nem is foglalkoztam vele különösebben. Ám pár óra múlva újabb levél jött a barátomtól.
- Hamarosan ezt a dívát fogom fotózni. Érdekel?
- Naná! Ki nem hagynám! - ment az ismét rövid, de tömör válasz. Ekkor megírta, hogy mikor lesz a fotózás a műtermében.
A műterem egy belvárosi, régi építésű háztömb egyik emeleti lakásában volt berendezve. Maga a lakás volt a műterem. Az egyik szoba a kellékek raktára volt, a másik, igencsak nagy szoba volt maga a terem. A bejárati ajtó a szoba közepére nyílt, mellette egy fotel volt, abba ültetett Roli, a bohém 50-es, kissé kopaszodó, végtelenül jámbor, jópofa barátom. Igazából csak pár éve ismertem, amolyan sportbarátság volt a miénk. Csak annyit tudtam róla, hogy fotós. Azt gondoltam, hogy esküvő, és egyéb rendezvényekre hívhatják, meg kimegy a természetbe és lekapja a naplementét, meg ilyenek, de soha, egyetlen munkáját nem láttam. Éppen ezért örültem, hogy most végre betekintést nyerhetek egy privát fotózásba. Roli megnyugtatott, hogy a díva tud rólam, és nem ellenezte a dolgot.
Ahogy leültem a fotelba, alaposan szemügyre vettem a termet. Igaz, látnivaló nem nagyon volt benne. Középen négy, állítható magasságú reflektor volt, mindegyik előtt fényszűrő ernyő. A reflektorok lábainál kisebb állványokon fényképező gépek, és kamerák voltak elhelyezve. Csak a fotós, filmes berendezés, bár nem értettem hozzá, testvérek között is jócskán ütötte a milliót forintális értékben.
Roli serényen ténykedett, az állványokkal bíbelődött, belenézett a kamerák, fényképezők nézőkéjébe, igazított rajtuk valamit. Nekem úgy tűnt, mintha kissé izgatott lett volna az én Roli barátom.
- De alaposan felkészülsz a nőre - jegyeztem meg kis idő után. Egész addig egy szót sem szóltunk. Rám nézett kicsit csodálkozva, majd válaszolt.
- Tudod, ő egy különleges díva. Ilyet még nem fotóztam.
- Különleges? Miért? Talán egy ismert ember?
- Majd meglátod, de bármi történik, bármit hallasz, vagy látsz, ne szólj semmit. Ha valami nem tetszik, állj fel, és menj ki, vagy haza. De ne mondj semmit.
- Rendben, megígérem, de miért kellene hazamennem? Ha nem kígyókkal, vagy egyéb szörnyekkel fotózod a nőt, akkor nem lesz baj. Egyébként mivel foglalkozik? Lehet tudni?
- Csak annyit, hogy az éjszakában dolgozik a szórakoztató iparban.
"Na, akkor az ajtó előtt fog ácsorogni a futtatója, vagy a pasija" - gondoltam magamban. Alig pár perc múlva csengettek.
- Ez ő lesz - mondta Roli, majd kisietett.
- Öltözik - mondta, mikor kis idő elteltével besietett a szobába. Igazított egyet az egyik reflektoron, majd kisietett, és hamarosan egy nagy, fehér vászonfallal jött vissza. Ezt felállította éppen velem szembe a terem túlsó felére. A reflektorokat és a kamerákat is arra fordította. Pár perc múlva minden készen állt a díva fogadására. Az izgalmam egyre fokozódott, ahogy múltak a percek. Vajon ki lehet az a titokzatos nő, akit ilyen sejtelem vesz körül? Aki miatt az én jó öreg barátom ilyen izgalomba tud jönni?
Aztán végre, lépések zaja hallatszott az előszoba felől, majd belibbent a szobába a díva.
Itt elhallgatott egy kicsit, bár eddig is tartott rövidebb szüneteket. Kérdésekkel nem szakítottam meg őt, hagytam, hogy minden úgy jöjjön ki belőle, ahogy akarta.
Aztán folytatta.
- Mikor belépett, felálltam, mégsem illik egy idegen nőt ülve fogadni. Épp csak egy futó pillantást vetett rám, egyenesen a fotóshoz ment. Pár szót váltottak, majd hozzám jöttek. Roli bemutatott minket egymásnak, kezet fogtunk, egyenesen egymás szemébe néztünk, ahogy az ilyenkor illik.
- Jessica - mutatkozott be nekem.
Meleg, barátságos pillantása volt. Sötétkék szemei körben finoman sminkelve, kissé telt ajkai halvány rózsaszín rúzzsal bekenve. Keze puha, finom tapintású, hangja egy árnyalattal mélyebb volt, mint egy cicababához illene. "A csaj énekesnő" - állapítottam meg magamban. Nagyon finom illat lengte őt körül. "Tuti sok ezres parfüm, nem bolhapiaci gagyi.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.51 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 rockycellar 2014. 06. 26. csütörtök 09:29
6 p közepes
#10 genius33 2014. 06. 25. szerda 11:10
Hát ez nemtom mi de nemrossz.
#9 feherfabia 2014. 06. 25. szerda 06:04
8P
#8 deajk2008 2014. 06. 24. kedd 09:00
a helyesírás megfelelő és a mű menete megfelelő, a szexi jelenet leírása, ahogy fotózta és a megfigyelő azt elmeséli, hogy a díva, hogyan néz ki az is nagyon kíváló volt és így aztán az tudom mondani, hogy jöhet a folytatás...
#7 deajk2008 2014. 06. 24. kedd 08:57
nagyon jó és szerintem is bevezetésnek megfelelő és így aztán jöhet a folytatás, amit nagyon fogok várni, hiszen e bevezető meggyőzőtt a tehetséged felöl és remélem a folytatás is lesz egy ehhez hasonló színvonalú...
#6 zsuzsika 2014. 06. 24. kedd 07:53
Érdekes.
#5 listike 2014. 06. 24. kedd 06:55
Bevezetésnek nem rossz.
#4 veteran 2014. 06. 24. kedd 06:30
Lesz ez jobb is.
#3 papi 2014. 06. 24. kedd 05:00
Nem nagy durranás.
#2 joozsi 2014. 06. 24. kedd 03:36
Jó szexmentes történet. Szerintem a Nők lapja is lehozná.
#1 Törté-Net 2014. 06. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?