A+ A-

Anna randevúja

- Szia.
- Szia - nézett fel a padon ülő lány a könyvből, amit addig olvasott. - Már vagy egy órája várok rád - tette hozzá a köszönéshez. Bár a hangjában nem volt semmi számon kérő, az éppen odaért fiú mégis türelmetlenséget érzett ki belőle, bár ezt a közlést tényleg csak ténymegállapításnak szánta a másik.
- Sajnálom. De nem tudtam előbb jönni, mert feltartottak - védekezett András, aki örült, hogy mégis megvárta őt a lány.
- Jól van - csukta be a vékony lány a könyvét, és a keskeny térde fölé csúszott szoknyát megigazítva felállt a padról. Csak fél fejjel volt alacsonyabb a mellette álló nagydarab, testes legénynél, bár igaz, hogy most is magassarkút viselt a formás lábán. A nyitott, élénkpiros ruhából kilátszott a mindkét mellét megemelő melltartó fehér csipkeszéle. A hosszú hollóhajú, vékony derekú, karcsú Anna kellő szépérzékkel elég csinosan és csábítón öltözködött csillogó kék szeméhez és derekáig érő, ébenfekete fényű hajához illőn.
Kéz a kézben a fák alatt, de a parkból kifelé vették az irányt. Mivel ma már estébe hajló délután lett találkozásukra, így most nem a szokásos sétautat járták be beszélgetve, hanem egyenesen a fiú harmadik emeleti, bérelt lakására mentek fel, a közeli, parkra néző háztömbbe.
Anna már többször volt vele fent - estére, éjszakára, mikor hogy, nem is egyszer. Most is ágyba bújnak majd, jól tudták ezt mind a ketten. A lány először úgy három hónapja ment fenn hozzá. Akkor még csak beszélgettek, ismerkedtek egymással. Akkor még alig tavaszodott, sőt, szinte tél volt azon a március eleji szeles napon, jól esett a hideg ellen behúzódni a négy meleg fal közé. Most már május vége van, madárcsiviteléses meleg. Már jól esett a nyitott ablak.
Először csak két-háromnaponta találkozgattak, és hol itt, hol ott töltötték el együtt az időt: általában itt, a lakáshoz közeli parkban sétáltak vagy moziba mentek, és néha bulizni a haverokkal. Anna még tanult, András már dolgozott, és elég pénzre tett szert az önálló életre.
A találkozások húsvét után határozottabban sűrűbbek lettek. A lány azóta már néhány ruhát is átvitt hozzá, bár még nem volt köztük igazi összeköltözésről szó. Az egyik szekrényben néhány fiókos rekesz azért lassan megtelt mindenféle női cuccal: főleg fehérnemű: harisnya, bugyi, zokni meg melltartó gyűlt össze benne és egy fehér, meleg, puha plüssköntös is, a hozzá tartozó meleg plüsspapuccsal. A frissen fürdött pucér bőrön ez is jól esett.
Húsvéthétfőn feküdtek le először, bár Anna bugyijába már előtte is be-bejárhatott a fiú keze.
A húsvéti szokások szerint aznap András locsolkodóként jött hozzájuk. Már azelőtt is volt náluk egy illedelmes, vasárnapi „bemutatkozó ebéden”.
- Kedves fiú - hagyta helyben a lány mindenható anyja a bimbózó kapcsolatot, amikor már este szóba került köztük az ebédre meghívott vendég. - Az apádnak sincs semmi kifogása ellene, ő is tud Bandiról, hiába váltunk el, délután felhívtam őt - jegyezte meg az asszony. Annának feltűnt, hogy Andrást most Bandinak mondta az anyja, ami nála tényleg a befogadás jele volt. - Csak még egy kicsit féltelek - sóhajtott a nő -, de hát mit csináljak? Már felnőttél, szép nő lettél - simogatta meg a lány arcát kedvesen. - De ha kérhetlek, terhes azért még ne légy tőle - tette hozzá érdesen. - Szeded te a fogamzásgátlót, amit felírattunk?
Anna csak bólogatott, mire a nő láthatóan megnyugodott: lám elég okos lány ez, nemhiába mondogatta neki mindig a magáét.
- Bármikor átmehetek hozzá? - kérdezte hirtelen nagy levegővel a lány, akin látszott, hogy azért tart az anyjától.
- Persze - mosolygott az asszony. - De ide ne gyertek. Itt mi túl szűken vagyunk már, és itt van az öcséd is. Szerintem nem venné ki jól, ha áthallatszana a vékony falakon, amint éppen hancúroztok.
A nő észrevette, hogy a mondat végére lánya arca pirosra váltott: - Ezek szerint még nem feküdtek le egymással - vonta le a bölcs következtetést magában.
- Néha nála is aludhatok? - feszegette tovább a témát a lány.
- Miért ne? Nem élünk a középkorban. Csak még ne költözz oda. Majd az iskola után, ha már dolgozol, akkor majd odamész, ahová akarsz. Meg szólj előtte, ha maradsz, hogy ne idegeskedjek. Legalább egy telefont eressz meg, nem kell „engedélyt kérni”. Aki fiúval fekszik, az már nem gyerek, és ezt jó, ha a fejedbe vésed.
- Milyen volt neked az első? - kérdezte a lány tovább pirosodva.
- Első mi? - tetette a nő az értetlent.
- Hát az első komoly együttlét egy fiúval. Szóval, amikor bedugta. Fájni fog?
- Lehet - nézett rá az anyja szelíden, - de nem halsz bele. Még egy lány se tört össze tőle. Kicsit vérezhetsz, de ne foglalkozz sokat vele.
- Kicsit tartok tőle.
- Az nem baj. Legalább nem rohansz elébe a dolgoknak.
- De már igazából én is akarom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 feherfabia 2014. 10. 11. szombat 06:35
10P
#16 rockycellar 2014. 06. 26. csütörtök 09:30
Na ez olyasmi mint egy X-ART
#15 genius33 2014. 06. 25. szerda 11:12
Kellemes.
#14 bazsarózsa 2014. 06. 24. kedd 17:19
Lehet, biztosan nem tudom, nem tudhatom, de nem lennék meglepve, ha egyesek azért pontoznának le másokat, hogy így védjék meg a saját helyüket a toplistán vagy pusztán a sárga irigység miatt savaznak... mindenesetre nagyon furcsa, hogy a sok pozitív vélemény és magas pontok után egyszercsak, hirtelen alacsony pontok kezdenek jönni. Nem igaz? Szerintem ne hagyd magad kedves pauba, ne szerezd meg nekik ezt az örömöt. Hadd pukkadjanak csak meg, gondolj az olvasóidra akik kedvelik a történetedet. Szóval folytasd! smile
#13 pauba 2014. 06. 24. kedd 15:56
Kedves Bazsarózsa!

Erre nem is gondoltam. smile Már az irigyekre. smile
Szóval direkt lepontoznak.
#12 bazsarózsa 2014. 06. 24. kedd 15:11
Az is lehet ám, hogy csak sok az irigyed. Szerintem folytasd, mert például nekem nagyon tetszett, ha ez számít... persze úgyis azt teszel amit akarsz.
#11 pauba 2014. 06. 24. kedd 14:16
Köszönöm a bátorító hozzászólásokat, bár a pontok az utóbbi időben inkább lefelé mennek. Így nem érdemes folytatni...
#10 zsuzsika 2014. 06. 23. hétfő 11:24
Jó.
#9 deajk2008 2014. 06. 23. hétfő 09:15
továbbá az is jó volt, hogy nem rövid, hanem elég hosszúnak mondható, ami egyrészt a jó megmunkálás egyik feltétele lehet, másrészt pedig a történet teljes keretrendszerére jó hatással tud lenni, mert van elég bevezető és a szexet is alaposan le tudod írni, jöhet a folytatás!!...
#8 deajk2008 2014. 06. 23. hétfő 09:13
szerintem jó volt ez az írásod nálam megér 10p, mert a szex leírás nagyon jó volt
#7 veteran 2014. 06. 23. hétfő 08:49
Nagyon jó.
#6 listike 2014. 06. 23. hétfő 07:53
Nagyon tetszett, folytatsd. 10pont.
#5 Pavlov 2014. 06. 23. hétfő 06:50
A szex leírása elég dagályos lett. Nem kell ennyire körülírni, finomkodni.
#4 hairy_pussy 2014. 06. 23. hétfő 06:36
nekem tetszik
10p
#3 bazsarózsa 2014. 06. 23. hétfő 05:25
Szerintem is.
#2 papi 2014. 06. 23. hétfő 05:16
Nagyon jó kis történet, folytatni kellene.
#1 Törté-Net 2014. 06. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?