A+ A-

Swinger hotel

Tizenhét évnyi házasságunk alatt jó néhány helyzetet, pozíciót és helyszínt kipróbáltunk kedvesemmel, hogy szexuális életünk változatosságát fenntartsuk. Kipróbáltuk a hármas felállást is mindkét verzióban illetve a párcserés négyest is. Azt hiszem, eléggé nyitottak vagyunk e téren is.
Egyszer a neten bóklászva egy Swinger Hotel reklámján akadt meg a tekintetem. Valahogy a swinger club látogatása eddig kimaradt nálunk. Bár a fantáziánkat nem egyszer megmozgatta. Most viszont az jutott eszembe, hogy a szokásos évenkénti kis wellness kiruccanásunkat az idén ebben a swinger hotelben ejtjük meg. Asszonykámnak felvetettem a témát. Majd közösen megnéztük a hotel honlapját. Utána este egy hatalmas szeretkezés közben eldöntöttük, hogy tényleg ott fogunk az idén kikapcsolódni egy kicsit.
Szerencsére gyerekeink és anyósomék már megszokták, hogy minden évben elvonulunk pár napra és szerencsénk az is hogy a hotel egy olyan városban van, ahol van termálfürdő és több wellness hotel is, így még hazudnunk se kellett, hogy hova megyünk éppen.
Nos, alig vártuk, hogy útra kelhessünk. Addig is pár együttlétünknek kifejezetten jót tett, hogy próbáltunk elképzelni szituációkat, amikben majd részünk lesz.
Már az odaúton is sokat beszélgettünk erről és mondhatom, elég jól felcsigázottan érkeztünk meg. A recepción a nálunk pár évvel idősebb hölgy kedvesen fogadott bennünket. Nyugtázta a megérkezésünket, majd a szobánk kulcsát a kezembe adta, és röviden ismertette velünk a hotel szabályzatát és felhívta a figyelmünket, hogy a szobánkban is található ismertetőt is olvassuk el (amit egyébként már a honlapjukon is elolvastunk) és tartsuk be az abban foglaltakat. Ha valamivel nem értettünk volna egyet, nem is jöttünk volna el.
A képeken is tetszett az egész szálloda, de így élőben még szebb volt. A huszonhat szoba két emeleten helyezkedett el, a hozzájuk vezető folyosó pedig kellemes vörös színű falait erotikus képek és szobrocskák díszítették és folyamatosan halk szeretkezős zene szólt. A szobánkba érve azonban egy kicsit csalódottan néztünk körül, mivel még az átlagos szállodai szobáknál is kisebb volt. Éppen hogy a franciaágy fért el benne és a szekrény a ruháinknak. Aztán leesett, hogy írták is, azért ilyen aprók a szobák, hogy a többi, közös helyiségben bőven legyen hely az akciókhoz. A szobák pedig tényleg csak alvásra szolgáljanak.
Hamarjában le is vetkőztünk és letusoltunk mindketten, közben pedig egy kis kézimunkával levezettük a bennünk már jócskán felgyülemlett feszültséget és koccintottunk egyet az odakészített jég behűtött pezsgőből. Egy rövid pihenő után magunka vettük az ágyra helyezett köntösöket, amelyek kellemesen puhák és melegek voltak. El is határoztunk, hogy körülnézünk, milyen lehetőségeink is vannak még. Nejem felvett egy nagyon szexi átlátszó bikinit, én pedig egy ormányos tangát. Majd ismét a köntös és így elindultunk.
Elsőként a medencéhez mentünk, ahol éppen egy kis gabalyodás zajlott 6-7 résztvevővel. A jacuzzi mellett kialakított tágas emelvényen kényeztették egymást csoportosan, és közben volt aki akkor csatlakozott hozzájuk a medencéből kijövet, amikor mi is odaértünk. Azonnal akadt is, aki invitált bennünket, ám egyelőre elhárítottuk, mert szerettünk volna körülnézni mindenhol. Pár percig azért megcsodáltuk őket és a vérünk ismét kezdett pezsegni.
Bekukkantottunk a szaunába is, ahol éppen nem volt senki, csak a tepidáriumban nyalta egymást két nő hatvankilences pózban. Észrevettek bennünket, de nem foglalkoztak velünk. Viszont mi őket is megcsodáltuk és közben megmasszíroztam a kedvesem melleit a köntös alá nyúlva, aki pedig erősen az ölemnek nyomta a fenekét, a keze pedig a bikinialsón keresztül a punciját masszírozta. Aztán hátra nyúlva elkapta a szerszámomat és kivezetett onnan, hogy megkeressünk a konditermet, ahol szintén akció zajlott éppen. Egy igen csak dús idomú nő ült az egyik padon és két fasz szopott éppen és gyönyörködött magukban a vele szemben lévő tükörfalban. Pár perc után azonban asszonykám innen is tovább vezetett. Imádom, ahogy a farkamnál fogva vezet.
Benéztünk a játékteremben is ahol éppen senki sem volt, így megcsodáltuk a sok játékszert és némelyiknél igen csak csodálkoztunk, hogy ezt meg így hogy is. De majd meglátjuk. Asszonypajtás odament a hintához, elhelyezkedett benne és az alsóját félre húzva már lucskos puncija elől, ujjával hívott, hogy most pedig már lakassuk jól a kis éhest. Egy pillanatig a szemeimet legeltettem az elém táruló látványon. A már húsz éve imádott és tizenhét éve a feleségemként szeretett és kényeztetett nő kitárulkozó és engem kívánó felkínálkozásán. Aztán hozzálépve már szépen nedvező makkommal kezdtem masszírozni a csiklóját és a kisajkait. Ő pedig egyértelmű sóhajokkal adta tudtomra, hogy tetszik neki, amit teszek. Pár percnyi masszázs után a hüvelybemenetnél körözgettem, és hallgattam egyre hangosabb nyögéseit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Ickx 2014. 06. 21. szombat 07:39
5
#12 deajk2008 2014. 06. 19. csütörtök 15:09
jó a szex
#11 deajk2008 2014. 06. 19. csütörtök 15:03
5p
#10 deajk2008 2014. 06. 19. csütörtök 15:02
folytasd!
#9 deajk2008 2014. 06. 19. csütörtök 15:02
#8 deajk2008 2014. 06. 19. csütörtök 15:02
elmegy
#7 veteran 2014. 06. 19. csütörtök 08:34
Közepes 5p
#6 gyuri0926 2014. 06. 19. csütörtök 07:36
Nem egy igazán izgalmas írás .
#5 feherfabia 2014. 06. 19. csütörtök 07:11
8P
#4 zsuzsika 2014. 06. 19. csütörtök 06:59
Közepes.
#3 papi 2014. 06. 19. csütörtök 06:08
Egész jó
#2 A57L 2014. 06. 19. csütörtök 05:42
Nem rossz a történet.
#1 Törté-Net 2014. 06. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?